Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic öyle deme cnm.elini sürdünmü devami geliyorBende katilacaktim vazgectim benim hicmi hic sansim cok proca bunlar acemilerede daha farkli bir yarisma olsa keske![]()
Hic öyle deme cnm.elini sürdünmü devami geliyor
herkes basta acemiydi,zamanla elinde alisiyor.Eminimki sende cok güzel seyler yapabilirsin![]()
evet cnm,dogru anlamissinöncelikle ellerine sağlık canım hakikaten mükemmel bir görüntüsü var eminim tadı da öyledir
şimdi gelelim sorulara
resimdeki pudra şekeri kutusundan alamanyalarda olduğunu anladım
birinci soru süt kremasının almancasını yazar mısın lüüütfeeeennnn
ikinci soru nerde ne yarışmasına katılıyon merak ettim![]()
En uzun yollar bile bir adimla basliyor cnm,Hic sanmam ben sizin gibi olamam![]()
Ama dedigin gibi denemek lazim![]()
Cok tesekkürler cnm,Yardimlarin icinde ayrica sagol,yardimlarin olmasaydi halim niceydiEllerine saglık canım görüntü çok hoş duruyor,kızlarımızın şansı olsun yarışmada başarılar dilerim![]()
evet cnm,dogru anlamissin
Schlagsahne kullandim ben,her kauf tan alabilirsin.30-50 cent arasi degisiyor fiyatlar.ben edeka dan aldim,bana en yakini oydu.
bu pasta yarisma icin cnm,isteyen herkes tarifini paylasiyor,en gec pazara kadar.bu linkte var bilgiler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...lar-yas-pastalar-cheescake-profiterol-vb.html
tariflerde burda cnm,bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
umarim yardimci olabilmisimdir
sorularin olursa cevaplarim![]()
En uzun yollar bile bir adimla basliyor cnm,
Sen kendine güven,yaptikca bakacaksin ki zorluk degilmis seni engelleyen,güvensizlikmis,bencede dene bi gerisi geliyor![]()
tekrar tesekkürler cnmolsun canım ne yaptımki elimen geldigince anlattım önemli olan senin yapmandı onu becerdin bol şansların olsun canım
Kızınıda öptüm![]()
Rica ederim,senin güzel tariflerinide bekliyoruzCok tesekkur ederim cok mutavazisin beni azimlendirdin![]()
cnm resimlerin üzerine tikladinmi büyüyorlar,markalar ve isimler okunuyor.yinede okyamadigin olursa cevap veririmhah tamam schlagsahne dedin mi bilirim :)
yaw bana da en yakını edeka halla halla komşu muyuz acepbayerndeyim de tam olsun
şimdi anladım forumda yarış varmış hehehe
sağol canım cvplar için linkleri bi inceliyim
cnm resimlerin üzerine tikladinmi büyüyorlar,markalar ve isimler okunuyor.yinede okyamadigin olursa cevap veririm
Yok cnm,baden württemberg deyim ben,baya uzagiz![]()
Rica ederim cnmtişikür ederim canımmmmm bilgiler için
amannnn biz komşu değilmişiz ama eyaletler komşuymuş hehe
tesekkürler.yaparken zor gelmedi aslinda,zevkle yaptim.ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor..epey bir emek vermişsiniz..ahh bebişim olaydı bende denerdim..