Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

Muhteşem olmuş pegasus , tam bir doğum günü süpriz pastası , çok yakın arkadaşımın 4 yaşındaki kızının doğum günü için yapacağım , paylaşırım burada da .

Senin ve prenseslerinin ellerine sağlık , başarılar yarışmada...

wuhuuu!!!
çok şahanee :16:
ellerine sağlık ellerin dert görmesin harikaa eminim bi o kadarda nefistirrrr :17:
Begenildigini okudukca cok seviniyorum.cok tesekkür ederim.tadi da cok güzeldi.:56::56:
seninde tarifini bekliyordum aslinda ben.pastalarla aran iyi diye hatirliyorum.
olurda birgün denersen sonucu mutlaka paylasmani isterim
:16::16:

Muhteşem olmuş pegasus , tam bir doğum günü süpriz pastası , çok yakın arkadaşımın 4 yaşındaki kızının doğum günü için yapacağım , paylaşırım burada da .

Senin ve prenseslerinin ellerine sağlık , başarılar yarışmada...
kendim ve prenseslerim adina cok tesekkür ederim.
kiz cocuklari icin barbie bebeklerin yerini malumumuz.böyle bir pastaya hic bir kizin hayir diyecegini düsünmüyorum.
dogumgünü cocugunun da yeni yasini simdiden kutluyorum.

yazmayi unuttugum bisey var,onuda hatirlatayim;kek hamurunu kaliba dökmeden önce kalibin alt kismini kapatacak sekilde firin kagidi koydum, kek pistikten sonra cikarmasi kolay olsun diye.Resimlerde azcik görünüyor ama,yinede hatirlatayim dedim.

muz yerine baska meyvelerde kullanabilirsin,veya meyvesiz yapabilirsin.benim evde muzum vardi,kararmadan onu kullanayim dedim.

sonucu merakla bekliyorum..:56:

Itiraf edeyim,yarismaya katilmadan önce korktum,yorumlarin nasil olacagi konusunda.
güzel yorumlar okuyup,begenildigini bilmek cok güzel.
:17:
bütün yorum yapan arkadaslara tekrar tesekkür ederim.
:16::16:
kazanmis kadar sevindim inaninki.
:54:
kizimda diyor,"bak anne ben demedimmi sana barbie yapalim,bir daha benim sözümü dinle" cok bilmis.:9::9:

attachment.php
bu ikisi arasındaki renkler neden farklı :26:
attachment.php

attachment.php
bu ikisi arasındaki renkler neden farklı :26:
attachment.php
renk ayni cnm,cekildigi yerler farkli, ve günesin yansima sekline göre farkli görünmüs
ilk resimdeki mutfakta cekildi,camin önünde tezgah,o yüzden renk net cikti,ikinci resim salonda cekildi,hem günes batiyordu,hemde perde vardi camda.renk o yüzden farkli görünüyor.:34:

renk ayni cnm,cekildigi yerler farkli, ve günesin yansima sekline göre farkli görünmüs
ilk resimdeki mutfakta cekildi,camin önünde tezgah,o yüzden renk net cikti,ikinci resim salonda cekildi,hem günes batiyordu,hemde perde vardi camda.renk o yüzden farkli görünüyor.:34:

ışık olduğunu tahmin ettim ama, bu kadar fark olabılecegını düşünmedim :1:

Back