• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu bar taburesi

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
kızlar mutfağım turuncu, beyaz lake masa alacağım ve bar taburesi almayı düşünüyorum tabureleri turuncu mu beyaz mı alsam karar veremedik, beyaz sanki daha ferah ferah olur, birde evinde bar taburesi kullanan varmı ?

$BANKOLAKE12.webp

bu çok hoşuma gitti nasıl sizce

bencede güzel canım
mutfakta turuncu yogunlugun fazlaysa beyaz tercih et derim
yada 2-2 de hoş olabilir

resimdekilerin aynısından bende de var. inan bu kadar rahat olabileceklerini düşünmemiştim. daha evli değiliz ama evimize her gittiğimizde bu taburelerden vazgeçemiyoruz. bence beyaz tercih et zaten turuncusunu bulman kolay olamayacaktır.

resimdekilerin aynısından bende de var. inan bu kadar rahat olabileceklerini düşünmemiştim. daha evli değiliz ama evimize her gittiğimizde bu taburelerden vazgeçemiyoruz. bence beyaz tercih et zaten turuncusunu bulman kolay olamayacaktır.

sağol arkadaşım, ya arkadaşlarım kafamı karıştırdı, bunlar çok modern mutfaklara diye, benim halılarım turuncu shaggy, tencerem tavam hep tunruncu o yüzden beyaz istiyorum.

peki senin masan nasıl, amerikan masamı düz masamı ve masayı bi yeremi dayadın yoksa 4 tarafı açıkmı

ben 4 tarafı açık olarak düşündüm sandalyeleri karşılıklı koyacaktım, masamıda beyaz lake düşünüyorum ama arkadaşlar bu sandalyelerden alacaksam masayı bi yere yaslamam gerektiğini ve masanın normal masalardan yüksek olması gerektiğini söylediler kafam karıştı

benim tezgahım L şeklinde gelip masa oluyor beyaz tezgah mutfak dolaplarımda mürdüm beyaz tonlarında.

bu tabureler biraz yüksek masalar için ama ben en alçak ne kadar duruyor açıkçası ona bakmadım alırken bakabilirsin alçalabiliyordur mutlaka.masanın bir yere yaslanmasına falan gerek yok. yani şart değil.

benim tezgahım L şeklinde gelip masa oluyor beyaz tezgah mutfak dolaplarımda mürdüm beyaz tonlarında.

bu tabureler biraz yüksek masalar için ama ben en alçak ne kadar duruyor açıkçası ona bakmadım alırken bakabilirsin alçalabiliyordur mutlaka.masanın bir yere yaslanmasına falan gerek yok. yani şart değil.

sağol teşekkür ederim :54:

benim mutfak da amerikan olucak yani salonla mutfak arasında masa olucak bende bar taburesi düşünüyorum. rahat olmaz diyodum ama yorumlara bakınca kesin karar verdim :)) güle güle kulan sen de... çok gzller...

Back
X