-
- Konu Sahibi Desdemonarch
Şimdi sabah düzgün bir saatte açıp bakan arkadaşlar da diyecek ki ne meseleymiş o kadar mesaj yazılmış
Hemen kısaca özet geçeyim:
Sabah bir ses duydum korktum.
Pek de pis idim koktum.
KK'ya danışayım dedim,
Çıkınca cevaplara koptum.
Girmişken bari konuyada mesaj yazayım.O ses olayları bazen insan uykuda duyuyor ama tam uaynmak üzere olduğu için gerçek sanabiliyor korkma.
Banyoda mükün olduğunda gece 12 den önce yapmaya çalış.Ama insanlık hali gece geç satlerdede girmek zorunda olduğumuz durumlar oluyor öyle durumlarda da banyoda çok oyalanmak iyi değil denir o yüzden mümkün olduğunca çabuk girer banyonun dört yanını dolanmadan bir yerde sabit durur duşunu alır çıkarsın.
Gece 12den sonra duş almak neden iyi değil ki?
Şimdi sabah düzgün bir saatte açıp bakan arkadaşlar da diyecek ki ne meseleymiş o kadar mesaj yazılmış
Pek de pis idim koktum.
KK'ya danışayım dedim,
Hepimizin 12 den sonrada duşa girmesi gereken mecburi durumlar oluyor ama keyfi geç vakit duşa girmek özelliklede çok oyanlanmak iyi değil derler ama ben girmiyormuyum bende giriyorum tabii.
Konu sahibi korktuğunu sçylediği için yazmak istedim şimdi ayrıntıya girilirse konu kapanır
Ay allah aşkına, gir banyonu yap duanı da et bişeycik olmaz. Biz burdayız daha bişey olmaz, olursa yazarsın hemen.
Ben 10 sene olacak yalnız yaşıyorum, bitane de dua bilmem, olsa bana bişey olurdu şimdiye çoktaan.
eşimle musallat filmine gitmiştik, yeni evliydik, daha 40 gün olmamıştı. ben o kadar tırstım ki o filmden eve geldik kayınpederim korktu benim suratımdan, kireç gibi bembeyazmışım; hatta eşimede sinirlendi neden korku filmine götürdün, o daha yeni gelin zaten nazar değecek ona bide korku filmine götürmüşsün dedi. o gece uyku ilacı alıp yattım.
eşim tabi hala işin gırgırında. tuvalete gidecem onuda kaldırıyorum gel kapıda bekle diye, oda bekliyordu.
bi gece yine kalktım öyle bu sefer eşimi uyandırmiyim dedim gittim tuvalete. sadece banyonun ışığını yakmıştım. çıktım tuvaletten birden ayaklarım yerden kesildi. banyonun kapısının yan tarafında siyah 4 ayaklı dev birşey çömelmiş kedi gibi ses çıkarıyor kıııhhhhhhhhhhhhhhh kıııhhhhhhhhh diye. duvara yaslandım çığlık attım tam bayılıyordum ki eşim gülmeye başladı düşecekken tuttu beni, ödümü patlattı yaaa....
Pek de pis idim koktum.
KK'ya danışayım dedim,