Banyoya gireceğim ama korkuyorum...

Bici bici yaptin Keyfin yerine geldi mani bile yaziyorsun

Bi el atinda uykusuZLugada bi care bulalim

Ben geldimmm2:30 da yattım çok uyudum şimdi de uyandım oturuyorummm
Aayy konu dışı oldu özür ben twetimin topiği diye buraya yazmışım.

Son düzenleme:
Girmişken bari konuyada mesaj yazayım.O ses olayları bazen insan uykuda duyuyor ama tam uaynmak üzere olduğu için gerçek sanabiliyor korkma.
Banyoda mükün olduğunda gece 12 den önce yapmaya çalış.Ama insanlık hali gece geç satlerdede girmek zorunda olduğumuz durumlar oluyor öyle durumlarda da banyoda çok oyalanmak iyi değil denir o yüzden mümkün olduğunca çabuk girer banyonun dört yanını dolanmadan bir yerde sabit durur duşunu alır çıkarsın.

Gece 12den sonra duş almak neden iyi değil ki?

Gece 12den sonra duş almak neden iyi değil ki?

Hepimizin 12 den sonrada duşa girmesi gereken mecburi durumlar oluyor ama keyfi geç vakit duşa girmek özelliklede çok oyanlanmak iyi değil derler ama ben girmiyormuyum bende giriyorum tabii.
Konu sahibi korktuğunu sçylediği için yazmak istedim şimdi ayrıntıya girilirse konu kapanır

Sabah beşte mi duşa girdin, o zaman zaten sabah duş almışsın niye korktun ki :)
helal olsun ben o kadar uykusuz kalsam komaya girerim heralde işe mişe gidemem :)

Son düzenleyen: Moderatör:

kopardın beni sabah sabah bak şair bile yapmış seni bu sesler

Evet aynen. Gece yarısından sabah ezanına kadar banyo-tuvalet pek takılınası yerler değil diye biliyorum. Harry Pottersal durumlar diyeyim kapansın. :)

eşimle musallat filmine gitmiştik, yeni evliydik, daha 40 gün olmamıştı. ben o kadar tırstım ki o filmden eve geldik kayınpederim korktu benim suratımdan, kireç gibi bembeyazmışım; hatta eşimede sinirlendi neden korku filmine götürdün, o daha yeni gelin zaten nazar değecek ona bide korku filmine götürmüşsün dedi. o gece uyku ilacı alıp yattım.
eşim tabi hala işin gırgırında. tuvalete gidecem onuda kaldırıyorum gel kapıda bekle diye, oda bekliyordu.
bi gece yine kalktım öyle bu sefer eşimi uyandırmiyim dedim gittim tuvalete. sadece banyonun ışığını yakmıştım. çıktım tuvaletten birden ayaklarım yerden kesildi. banyonun kapısının yan tarafında siyah 4 ayaklı dev birşey çömelmiş kedi gibi ses çıkarıyor kıııhhhhhhhhhhhhhhh kıııhhhhhhhhh diye. duvara yaslandım çığlık attım tam bayılıyordum ki eşim gülmeye başladı düşecekken tuttu beni, ödümü patlattı yaaa....

Son düzenleme:
Canim arada herkese olur ruyayla uyaniklik arasinda ses duyabiliyorum bende arada. uyumakla uyaniklik arasindaki garip sey oluyor.

Dualarini et Allahin izniyle hic bisey olmaz

oda bir şeymi dün sabah saat 5 ben su sesine uyandım hemen kalkıp baktım banyo da klozetin tahret musluğu açık ama sonuna kadar akıyor kapattım geri yattım eşim açık unuttmuştur diye önemsemedim.ama kalktıktan sonra eşim gece ben hiç kalkmadım tuvalete gitmedim diyince ee bende kalkmadım eminim en az eşim kadar ee kim açtı bu musluğu:18:

ay alemsin kız valla ama doğru söylüyorsun bence cesaret vermiştir bu

Ay çok güldüm buna Bizde genelde eşimle hep korkuturuz birbirimizi hemde tuvalet önünde

Bende musallat filminden sonra sürekli adımı fısıldıyor biri kulagıma hemde üç kere :/

filmlerden etkilenmeler..rüyalar görüp etkilenmeler..vs vs diye çoğaltılabilir..kimseyi küçümsemiyor ve yargılamıyorum lebette..

ama şu foruma..özellikle bir derdim var köşesine istesem neler yazardım neler..ben yıllardır fal bakardım ve yaşadıklarım yok ses duydum yok duşa girsem mi yok korktumla sınırlı değildi..

2dua edin Allah a inanın gerisine koyverin gitsin be sizde heeee

Son düzenleme:

Lorettina cidden cok esprilisin
Her mesaj bomba
İnsanlik icin kucuk senin icin buyuk bir konu demek ha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…