Banyoya gireceğim ama korkuyorum...

Desdemonarch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
162
4
Arkadaşlar evde yalnızım ev arkadaşım yok bu gece.

Sabah da ben uyurken kulağımın dibinde bir ses duydum erkek sesi Loo-rettina der gibi değişik bir vurguyla çok net duydum. kapım kapalıydı kimse girmiş de olamaz. Yani bunlar muhtemelen beyin-kulak arasındaki kısa devreden oluyor biliyorum ama yine de ürkütücüydü.

Ev arkadaşımla erkek arkadaşı evdeydi, çocuk geldi bişey söylüyor sandım o sersemlikle fırladım yataktan gittim baktım ki salonda uyuyor.

Şimdi de geç oldu ama sabah dersim var banyoya girmek zorundayım bu saatlerde girmemde bir sakınca yoktur değil mi? Besmelesiz iş yapmamaya çalışırım, inançlı olduğum için de kolay kolay korkmam ama yine de sabahki olay etkiledi sanırım.

Ne yapayım daha geç olmadan gireyim mi? Sabah erken kalkıp giremem çünkü kurutsam da nemli kalıyor saçlarım hava da soğuk..

yani şahsen ben giriyorum ama bence sen şuan girme çünkü o olay seni psikolojik olarak çok etkilemiştir. o ruh haliyle insan aynada kendini görse tırsıyo :/

Ay allah aşkına, gir banyonu yap duanı da et bişeycik olmaz. Biz burdayız daha bişey olmaz, olursa yazarsın hemen.

Ben 10 sene olacak yalnız yaşıyorum, bitane de dua bilmem, olsa bana bişey olurdu şimdiye çoktaan.

Alemmişsin chaosqueen Gözümü kararttım girdim çıktım bu arada. Tırsmamak için de telefondan mobil tv açıp haber kanalı izledim sanki canlı yayın açık olunca yalnız olmuyomuşsun gibi. Bir de bende şipşak duş kafası yok iki saat sabunlanmazsam çıkamıyorum resmen işkence.

Yani benimki de iş, gündüzleri ne bulsam okuyorum metafizik mevzularda, sonra da böyle oluyor.

Şaka maka insanlık için küçük benim için büyük bir meseleydi teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için. Ciddi ciddi bi terslik olsa gelip burdan yardım isteyecektim.

Bildigin bütün dualari oku gir kendini korkutmamaya calis televizyonun sesini ac yada radyo belki kafani dagitir o korku hissinden kurtulursun ne kadar korkarsan o kadar tirsarsin
ALLAHİN İZNİYLE bisey olmaz git gir sonra yaz bize

bence şu an banyoda :/ iyi cesaret ben olsam giremezdim :) giremiyorum mesela şu an

Girdim çıktım valla, sabahki mesele hala korkutuyor ama yarın sabah da öğrencilerin karşısına pis saçlarla çıkmak vardı işin ucunda.

Normalde sabah işim olmasa yatar uyurum deli miyim kendime iş çıkarayım

bizde cümleten okur üflerdik artık ekrana bende öyleyim kendi kendimi tırstırıyorum :)

Dualarımı ettim aynen, içimi rahatlatıp girdim.
Bende ara ara oluyor bu sabah huzursuz etmeleri ama uykum kıymetli olduğu için umursamıyorum genelde. Şöyle bir bilimsel açıklama okumuştum bir ara, şimdi nasıl kulak beyne ses iletebiliyorsa yani duyma olayı gerçekleşiyorsa uyku halinde de beyin aynı yoldan kulağa ses verisi iletebiliyormuş. Rüyada sesleri duyabilmemizin nedeni de buymuş. Sanırım uyur uyanık haldeyken öyle bir kısa devre oluyor.

Bir de gerçekten sandığım gibi korkutucu bir durum olsa içimde huzursuzluk da hissederim gibi geliyor. Çok şükür öyle bir şey olmadı ama gece evde yalnız olunca mantık çalışmıyor.

Tekrar teşekkür ederim nöbetçi arkadaşlarım iyi ki varsınız. :)

İnsanda bi pislenme eşiği var bence, gün aşırı düzenli banyo yaptıkça insanın her gün giresi geliyor. Üç gün kadar yıkanmayıp iğrençleşme süreci başlayınca da inadına banyoya girmek gelmiyor. İşte ben de o eşiği geçtiğim için yarın derse öyle gitmeye cesaret edemedim.

ben tembellikten giremiyorum genelde. saçı tara kurut kulak çöpü falan derken 2 saat oof.

benimde 1. sebebim o sayılır en kısa duşum bile 1 saat sabah 8de girerim 10 dk diye sampuan gerektiğinde saç kremi :) kese duş jeli kulak çöpü hadi bide dişimi fırcalym falan diyorum bi bakıyorum saat 10 haftanın 7 günü tekrarlanıyo bide bu

ay arkadasım cok güldüm:)) sen çok yaşa emi!:)

ay evet çok iyi tespit, kesinlikle var öyle bi eşik. 3 günü geçince birden yıkanmaktan nefret eden pis bi insan oluveriyorum. Her gün yıkanınca koymuyor ama nedense.

Kiz ALLAH seni nikini yazmissin bende diyorum lo rettina demek acaba diye oyle duymussun ya sesi

Şimdi sabah düzgün bir saatte açıp bakan arkadaşlar da diyecek ki ne meseleymiş o kadar mesaj yazılmış

Hemen kısaca özet geçeyim:

Sabah bir ses duydum korktum.
Pek de pis idim koktum.
KK'ya danışayım dedim,
Çıkınca cevaplara koptum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…