• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Banyodan Sonra ..

medusarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
58
1
96
Arkadaşlar bi dergide okumuştum,
Banyodan sonra ıslak saçlarımızı havlu yardımıyla çekersek uzamasına yardımcı oluyomuş.
Doğru mudur acaba :S
Bilgisi olan var mı ?

ben bunu yaparsam uzarmı bilmem ama
emin olduğum bişey var
3 4 yapıştan sonra çekecek saçım kalmaz:1:
ıslakken saça çok yüklenmemk gerekir
saçın dayanma güücü ısalkken düşüktür

Öyle ama normal kurutma makınesı yerıne havluyla kurutmak sac ıcın cok daha yararlı..saçını havluyla kuruturken zaten aşağı dogru cekıyorsun da,fakat uzama ıcın yararlı olur mu bılemem..

belki kan dolaşım ını hızlandırıp kökleri canlandırdığı için öyle demişlerdir..aynı işlemi havluyla çekmek yerine aklına her geldiğinde saçlarına ve kafa derine masaj yaparak ta yapabilirsin....

arkadaslar sacı cekmıoruz, havluya sarıp ole tutuoz bı sure kafa derısı nemlenınce hem rahatlar hem kan dolasımı hızlanr hemde tıkalı gozenekler acılır daha cok hawa alır böylelkle sac daha hızlı uzar, çekmeyin havluya sarın kalsnzemuszemus

Saçlar ıslakken çok kırılgan oluyo ben kuruyana kadar taramıyorum bile :olmaz: mantıklı gelmedi

yerinizde olsam hayatta yapmam ıslakken hem daha narin hem esnek oluyolar saçın o esnekliğinden faydalanıp çekerseniz bence yapısı bozulur bazı kısımları incelir

Ya iyide saçınız ıslakken taramayın diyorlar saç zaten ıslakken yeterince güçsüz oluyor extradan kökleri güçsüzlendirmenin bencede bir anlamı yok yerimseniben

Back