Banyodaki fön sesi

ben olsam rahatsız olmam
fön sesinden bişey olmaz
Fakat ben de senin gibi ince düşünceliyimdir, bu sebeple ben bu kadar kafama takıyor olsam ilk karşılaşmamızda sorardım komşuma..
Bende rahatsız olmam duysam bile.haklısınız sormam lazım pasta börek götürme bahanesiyle kapıda muhabbet açıp sorabilirim.kadın birde evet çok ses geliyor derse çok bozulurum:)

ooo bizimkini anlatsam gunler yetmez.normalde siddete karsiyim ama bu kadin siddet gorse zerre uzulmem.3 yildir ondan cektigimi kimseden cekmiyorum hele ki yazin
Taşınma ihtimali yokmu komşunuzun.valla komşu çok önemli yaa

Ahaha hep size denk geliyor demek ki.kadınında nasıl bi ruh hali varsa ayda bir müzik dinliyor ama ondada suyunu çıkarıyor demek ki:))

Sabah cok erkense odanizda fön cekin benim ust komsumun bebis vardi eski evimde onun odasina en uzak odada kurutur fön cekerdim

Bende rahatsız olmam duysam bile.haklısınız sormam lazım pasta börek götürme bahanesiyle kapıda muhabbet açıp sorabilirim.kadın birde evet çok ses geliyor derse çok bozulurum:)

diyedebilir tabi ama kötü niyetli olsa bu zamana dek derdi bence.. hani bu durumdan rahatsızsa ve sen sorunca “evet ses geliyor” dese bile bunu nezaket çerçevesinde doğru şekilde söyler diye düşünüyorum.. yazını ilk okuduğumda nedense pamuk gibi tatlı biri olarak canlandı gözümde komşun

Sabah cok erkense odanizda fön cekin benim ust komsumun bebis vardi eski evimde onun odasina en uzak odada kurutur fön cekerdim
Sabah 7 buçuk gibi genelde.kadın o saatte uyanık oluyordur ama bebeği bilmiyorum tabi.ben evden çıktığımda aşağıda kadının bakıcısıyla karşılaşıyorum hep.banyoda kolayıma gidiyor ama kadınla konuşup tavrına bakıcam ona göre salondada çekebilirim çok uzun sürmüyor ztn

Gerçekten öyle tatlı bi kadın çok muhabbetimiz olmadı ama güleryüzlü biri.

Allah herkese sizin gibi komşu versin :) ilk yorumdaki arkadaşa katılıyorum benim ki de üst kattan ne yediyse balkonuma silkeliyor... her gün menülerini sayabilirim :)

İşinizi kısa sürede halledip kapatırsınız, komşunuz rahatsız olsaydı bugüne kadar söylerdi diye düşünüyorum.

Farkında mı deiller aceba ses gittiğinin.benim salona yandakilerin sesi geliyor.e benimde sesim onlara gidiyordur die mecburen dikkat ediyorum.eşiyle konuşsanız güzel bi dille dikkat ederler bence

Yani ses geçiren evde nasıl olur ki ya,insanin banyo fantezi varsa hadi ya da yatakta sevişirken çok ses çıkarsa ???komşulara rezil olmak,amaan çok stresli olsa gerek neyse bence 5 dakikalık bı fön sesinden rahatsız olmazlar diye düşünüyorum.

Fön sesinden nolacak ki ya... Zaten insan banyoya ya banyo yapmak ya da tuvalet ihtiyacı için girer, her iki durumda da fön sesinden niye rahatsız olsun? Bu kadar duyar kasmaya da gerek yok bence.

Teşekkür ederim ya benim gibi olsun ama fön çekmeyen olursa çok daha iyi olur:)
Bu silkeleme olayını başka bi arkadaş daha yazdı valla aklım almıyor bu kadar düşüncesiz olunur mu.resmen başka birinin tepesine pisliğini atmak bu.ben en üst kattayım ama üstümde biri olsaydı ve böyle yapsaydı mutlaka uyarırdım anlamazsada zabıtaya şikayet ederdim

Banyo fantezisi böyle yalıtımsız evlerde mümkün deil herkes dinler valla:)yataktada dikkat etmek lazım önceki msjdada yazmıştım alt kattakinin horlama sesini bile duydum vallahiyani evimizde bile rahat olamıyoruz.
İnss rahatsız deildir canım komşum

Fön sesinden nolacak ki ya... Zaten insan banyoya ya banyo yapmak ya da tuvalet ihtiyacı için girer, her iki durumda da fön sesinden niye rahatsız olsun? Bu kadar duyar kasmaya da gerek yok bence.
Küçük çocuğu olduğu için ve sabah yaptığım için odalara kadar ses gidiyomudur die endişeleniyorum arkamdan konuşulmasını ve kimseyide rahatsız etmeyi istemediğim için.valla duyar kasmak gibi bi amacım hiç yok.kime neyin duyarını kasıyım ki.her fönü çalıştırdığımda bi an önce bitsin die uğraşıyorum.takıntı oldu bu bende

alt kattakinin horlama sesi geliyorsa sizde sevişirken dikkat edin barisaka bir yana fantazilerinizden ödün vermeyin bence ses gidecek falan diye amaan onlar dinlemesin.ki sanki onlar sevismiyorlar mi nazikçe kahveye falan çağırın laf arasında da sorun komşum rahatsızlık veriyor muyum kusuruma bakmıyor sunuzdur umarım falan diye duyurun iste.zaten cevap neyse verecektir

Ahaha hep size denk geliyor demek ki.kadınında nasıl bi ruh hali varsa ayda bir müzik dinliyor ama ondada suyunu çıkarıyor demek ki:))

Dinliyordur da bu derece ses acmiyordur duymuyorumdur. Bazen noluyorsa bir coşuyor arada heralde çekiyoz bizde işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…