• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyodaki fön sesi

Bu arada konu sahibi, ben de senin gibi fon calistirinca dusunuyorum yani, aceba ses gidiyor mu? Aceba rahatsiz oluyorlar midir diye.
Keske herkes boyle duyarli, dusunceli olabilse.
Ev alma komsu al diyorlar, komsum olur musunuz:KK70:

alt kattakinin horlama sesi geliyorsa sizde sevişirken dikkat edin bari:KK70:saka bir yana fantazilerinizden ödün vermeyin bence ses gidecek falan diye amaan onlar dinlemesin.ki sanki onlar sevismiyorlar mi :KK66: nazikçe kahveye falan çağırın laf arasında da sorun komşum rahatsızlık veriyor muyum kusuruma bakmıyor sunuzdur umarım falan diye duyurun iste.zaten cevap neyse verecektir
Valla yatak odasında bile rahat yok mecbur dikkat ediyorum.en üstte bi konu var yatak odası sesiyle ilgili sonra benide buralarda şikayet etmesinler:)))
Aynen kibarca sorucam ins olumlu konuşur.işe fönsüz gitmek istemiyorumm:/

Küçük çocuğu olduğu için ve sabah yaptığım için odalara kadar ses gidiyomudur die endişeleniyorum arkamdan konuşulmasını ve kimseyide rahatsız etmeyi istemediğim için.valla duyar kasmak gibi bi amacım hiç yok.kime neyin duyarını kasıyım ki.her fönü çalıştırdığımda bi an önce bitsin die uğraşıyorum.takıntı oldu bu bende

İşte boşuna bu kadar duyarlı olmayın diyorum bende. Herkes çocuk sahibi olurken büyüteceği ortamı, olası sesleri hesap ediyordur zaten. Fön sesi bu lütfen yani. Çamaşır makinası, süpürge, müzik deseniz anlayacağım. Emin olun annesinin bir öksürüğü, hapşırması veya kapı açıp kapama sesi bile sizin fön sesinizden iki üç kat daha çok duyulur. Olası mecburi seslere yapacak bişey yok.

Bu arada konu sahibi, ben de senin gibi fon calistirinca dusunuyorum yani, aceba ses gidiyor mu? Aceba rahatsiz oluyorlar midir diye.
Keske herkes boyle duyarli, dusunceli olabilse.
Ev alma komsu al diyorlar, komsum olur musunuz:KK70:
Benim gibi düşünenler varmış demek ki.olalım valla karşılıklı fön çekeriz ben hiç rahatsız olmam:)

Benim gibi düşünenler varmış demek ki.olalım valla karşılıklı fön çekeriz ben hiç rahatsız olmam:)
Ustumdeki aile rahatsiz oluyorsa olsunlar diyorum. Ama yan dairem ve alt daire oluyorsa uzulurum cunku cok dusunceli insanlar. Ustumde sanki bir hali saha var 7/24 top oynanan.:sinirli:
Ben de olmam. Ne ekersen onu bicersin. Anlastik ozaman sevgili komsum:KK70:

İşte boşuna bu kadar duyarlı olmayın diyorum bende. Herkes çocuk sahibi olurken büyüteceği ortamı, olası sesleri hesap ediyordur zaten. Fön sesi bu lütfen yani. Çamaşır makinası, süpürge, müzik deseniz anlayacağım. Emin olun annesinin bir öksürüğü, hapşırması veya kapı açıp kapama sesi bile sizin fön sesinizden iki üç kat daha çok duyulur. Olası mecburi seslere yapacak bişey yok.
normal saatlerde olsa ztn bu kadar düşünmem ama akşam ve sabah olduğu için takılıyor kafama.teşekkür ederim yorumunuz için

Ayyy keşke her komşu sizin gibi olsa.

Not: ince fikirliler çok yaşamaz.

Ustumdeki aile rahatsiz oluyorsa olsunlar diyorum. Ama yan dairem ve alt daire oluyorsa uzulurum cunku cok dusunceli insanlar. Ustumde sanki bir hali saha var 7/24 top oynanan.:sinirli:
Ben de olmam. Ne ekersen onu bicersin. Anlastik ozaman sevgili komsum:KK70:
Çocuklu ailelerde çok oluyor bu halı saha olayı ya:)İns hepimiz gönlümüzce komşularla denk geliriz:)sevgili sanal komşum:))

Sizin kadar nazik komşu arıyorum bizimki çekirdek kabuklarını balkonuma silkeliyor :-)
Oda neki benim mi benim ust katimda gece gunduz demeden tepiniyor hatta gecen gece saat 4 tu evin icindeki kapilari kircak gibi aciorlar uykumdan sicradim.az daha bekliyorum.sabrediyorum :))) sabrımjn sonu iyi olumuc:KK76:

Oda neki benim ust katimda ki gece gunduz demeden tepiniyor hatta gecen gece saat 4 tu evin icindeki kapilari kircak gibi aciorlar uykumdan sicradim.az daha bekliyorum.sabrediyorum :))) sabrımjn sonu iyi olumuc:KK76:

Dünya sizin gibi insanlar sayesinde dönüyor biliyor musunuz:)))
Mesajınızı geç gördüm çok teşekkür ederim ya:)ince düşünceli olduğumun bu kadar farkında deildim ahaha:)

mrb arkadaşlar kafama sürekli takılan bi konu var.akşamları duştan sonra saçımı mutlaka fönlüyorum birde sabah işe gitmeden tekrar fönlüyorum erken bi saate denk geliyor yani.fön sesi acayip çok çıkıyo.yan komşuyla aynı havalandırmaya bakıyor banyolarımız ses onlara gidiyor mu diye endişe edip duruyorum.kadınlada kapıdan selamlaşıyoruz sadece, onada soramıyorum bunu rahatsız oluyomusunuz die.benim banyoma çamaşır makinası sesi geliyor ama fön sesi duymadım hiç.ya fön kullanmıyorlar yada sesi gelmiyor bilemedim gitti yani.sizinde banyoya geliyor mu böyle sesler ve rahatsızlık duyuyor musunuz bundan
Cevap dışında bir şey demek için geldim. Sizin gibi nezaketi ve ince düşünen insanların halâ var oluşu ne kadar güzel

Oda neki benim mi benim ust katimda gece gunduz demeden tepiniyor hatta gecen gece saat 4 tu evin icindeki kapilari kircak gibi aciorlar uykumdan sicradim.az daha bekliyorum.sabrediyorum :))) sabrımjn sonu iyi olumuc:KK76:
Bu kadar düşüncesiz komşuları uyarmaktan başka çare yok.komşu gürültüsüyle uyanmayı hiç istemem şahsen

Ayy sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de her sabah işe gitmeden duşa girmek zorundayım saçlarım çabuk yağlanıyor. Üst komşumuz gece makine çalıştırınca içten içe çok kızıyorum. Sabah da saçımı kuruturken çok suçlu hissediyorum:))) her sabah saçımı korka korka kurutuyorum. Ama ne yapalım banyo yapınca mecburuz :eek:

Kendimi düşünüyorum ben söyleyemezdim oda benim gibi düşüyordur belki.çok ince düşünceli deilim her konuda ama fönü çalıştırdığım an ince düşünceli oluveriyorum:)
Askında guzel bşy en azından empati kuruyorsun böyle insanlar özellikle Komşular kalmadı :)
Sorabilirsin ben sabah gürültü yapıyor muyum çıkarken öyleyse kusura bakmayın vs diye laf Arasında de o da şikayeti varsa Söyler zaten ama yok falan derse de daha takma çünkü bu düşünce yapısı en çok insanın kendisine zarar veriyor

Komşunun fön makinesi banyoda değildir belki. Ben odada kuruturum oradan yola çıktım :)

Bizim binadaki ses yalıtımı o kadar kötü ki direk yalıtımsız diyebiliriz. Ben gece odada kuruturken bile alta üste ses gidiyor mu diye düşünüyorum..

Banyodaysa o kadar ses rahatsız etmez. Banyo kapısı kapalıysa içeri kadar ses gitmez komşuya..

Back