Banyodaki fön sesi

pinkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
480
414
103
mrb arkadaşlar kafama sürekli takılan bi konu var.akşamları duştan sonra saçımı mutlaka fönlüyorum birde sabah işe gitmeden tekrar fönlüyorum erken bi saate denk geliyor yani.fön sesi acayip çok çıkıyo.yan komşuyla aynı havalandırmaya bakıyor banyolarımız ses onlara gidiyor mu diye endişe edip duruyorum.kadınlada kapıdan selamlaşıyoruz sadece, onada soramıyorum bunu rahatsız oluyomusunuz die.benim banyoma çamaşır makinası sesi geliyor ama fön sesi duymadım hiç.ya fön kullanmıyorlar yada sesi gelmiyor bilemedim gitti yani.sizinde banyoya geliyor mu böyle sesler ve rahatsızlık duyuyor musunuz bundan

benim eski evimde gelirdi, her sabah ayni saatte,
supurge sesi veya fon sesi, emin olamazdim.

Emin olabilseydim eger, supurge sesi ise sikayet ederdim kesinlikle,
ama fon sesine bir sey diyemezdim sanirim, sonucta insanlar banyo da mi yapmasinlar ses geciriyor diye yani.

siz yine de sabah erken saatte kisadan isinizi halletmeye bakin.
bu arada ben de sac kurutma kullanmam, komsulariniz kullanmiyor olabilir. Ama camasir makinesinin sesi gidiyorsa fon makinesinin kesin gidiyordur.

bazı binalarda ses yalıtımı olmuyor bizimki mesela yan komşu hapşırsa çok yaşa dersiniz o derece.. Sabah aksam sürekli bu tarz bir ses duysam asla katlanamazdım söylerdim

Sizin kadar nazik komşu arıyorum bizimki çekirdek kabuklarını balkonuma silkeliyor
Teşekkür ederim valla hep bi panik aceleyle fönlüyorum:)sizin komşuda çok ayıp ediyormuş uyarmadınız mı hiç

Gidiyodur demikısa tutuyorum ztn aceleyle yapıyorum yani Allahtan hergün işe gitmiyorum

sizin evinizin yalıtımını bilemem ama benim banyomu bildiğin mukavva ile örmüşler ondan eminim :)

eve taşındığımız ilk zamanlarda gece sesler geliyor filan meğerse yan komşumun sesiymiş gece zaten sessiz ortam sanki karşılıklı oturup konuşuyormuş gibi oluyor.
tabii ben bunu farkedene kadar eşimle banyo fantazimiz vardı.olayı çözdükten sonra çok utandım yaa resmen 2-3 kata canlı yayın yapmış gibi hissettim.

ondan sonra bırakın banyoyu yatak odasında bile sesimizi çıkaramaz olduk.

bazı binalarda ses yalıtımı olmuyor bizimki mesela yan komşu hapşırsa çok yaşa dersiniz o derece.. Sabah aksam sürekli bu tarz bir ses duysam asla katlanamazdım söylerdim
Bizimkindede sesler çok geçirgen yalıtımı iyi deil.hergün yapmıyorum ama haftada 2 yada üç kez yapıyorum fönü

Gidiyodur demikısa tutuyorum ztn aceleyle yapıyorum yani Allahtan hergün işe gitmiyorum

yani yapacak bir sey yok,
banyonuzu yaptiktan sonra sacinizi kurutmaniz elzem,
ses gidiyor diye vazgecilecek bir eylem degil.
hani baska gurultu olsa o saatte yapmak zorunda mi diye dusunuyor insan da, sizin durumunuz farkli.

Gidiyorsa bile sonuçta onun banyosunda duyulacak şekilde gidiyordur.Komsun banyodaysa da uyanıktır....niye rahatsız olsun?
Küçük çocuğu var o yüzden birazda gidiyorsa bile bütün evde duyulmuyordur demi

Dünya sizin gibi insanlar sayesinde dönüyor biliyor musunuz:)))

Çok takılmayın derim.
Muhakkak gidiyordur, eğer çamaşır makinası sesini siz duyabiliyorsanız, fön sesini onlarda duyuyordur.
Ancak, bu güne kadar şikayet etmedilerse, çok üzülmenize gerek yok.
Sonuçta hava boşluğuna bakıyormuş, hepsinin de banyosu aynı hizada olduğuna göre.
Ancak birisi banyodaysa duyacaktır o sesi diye düşünüyorum.

saçlarınız için ne kadar zararlı olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Banyoda fantezi asla cesaret edemem:)gece çok daha fazla gidiyor ses dikkat etmek lazım genel anlamda

Küçük çocuğu var o yüzden birazda gidiyorsa bile bütün evde duyulmuyordur demi
Sohbetiniz varsa sorabilirsin bence ...gitse de yine banyodan duyulacak şekilde gittiğini düşünüyorum.Ben saç duzlestiricisi kullanıyorum daha pratik geliyor.Aklinda olsun

Fon sesinden rahatsiz olcaklarini zannetmiyorum ama siz rahatsiz oluyorsaniz elektrikli firca alip onla duzlestirebirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…