bazı binalarda ses yalıtımı olmuyor bizimki mesela yan komşu hapşırsa çok yaşa dersiniz o derece.. Sabah aksam sürekli bu tarz bir ses duysam asla katlanamazdım söylerdimmrb arkadaşlar kafama sürekli takılan bi konu var.akşamları duştan sonra saçımı mutlaka fönlüyorum birde sabah işe gitmeden tekrar fönlüyorum erken bi saate denk geliyor yani.fön sesi acayip çok çıkıyo.yan komşuyla aynı havalandırmaya bakıyor banyolarımız ses onlara gidiyor mu diye endişe edip duruyorum.kadınlada kapıdan selamlaşıyoruz sadece, onada soramıyorum bunu rahatsız oluyomusunuz die.benim banyoma çamaşır makinası sesi geliyor ama fön sesi duymadım hiç.ya fön kullanmıyorlar yada sesi gelmiyor bilemedim gitti yani.sizinde banyoya geliyor mu böyle sesler ve rahatsızlık duyuyor musunuz bundan
Teşekkür ederim valla hep bi panik aceleyle fönlüyorum:)sizin komşuda çok ayıp ediyormuş uyarmadınız mı hiçSizin kadar nazik komşu arıyorum bizimki çekirdek kabuklarını balkonuma silkeliyor
Gidiyodur demibenim eski evimde gelirdi, her sabah ayni saatte,
supurge sesi veya fon sesi, emin olamazdim.
Emin olabilseydim eger, supurge sesi ise sikayet ederdim kesinlikle,
ama fon sesine bir sey diyemezdim sanirim, sonucta insanlar banyo da mi yapmasinlar ses geciriyor diye yani.
siz yine de sabah erken saatte kisadan isinizi halletmeye bakin.
bu arada ben de sac kurutma kullanmam, komsulariniz kullanmiyor olabilir. Ama camasir makinesinin sesi gidiyorsa fon makinesinin kesin gidiyordur.
Uyardım fındık kabuğuydu çekirdeğe döndülerTeşekkür ederim valla hep bi panik aceleyle fönlüyorum:)sizin komşuda çok ayıp ediyormuş uyarmadınız mı hiç
Bizimkindede sesler çok geçirgen yalıtımı iyi deil.hergün yapmıyorum ama haftada 2 yada üç kez yapıyorum fönübazı binalarda ses yalıtımı olmuyor bizimki mesela yan komşu hapşırsa çok yaşa dersiniz o derece.. Sabah aksam sürekli bu tarz bir ses duysam asla katlanamazdım söylerdim
Gidiyodur demikısa tutuyorum ztn aceleyle yapıyorum yani Allahtan hergün işe gitmiyorum
Küçük çocuğu var o yüzden birazda gidiyorsa bile bütün evde duyulmuyordur demiGidiyorsa bile sonuçta onun banyosunda duyulacak şekilde gidiyordur.Komsun banyodaysa da uyanıktır....niye rahatsız olsun?
Dünya sizin gibi insanlar sayesinde dönüyor biliyor musunuz:)))mrb arkadaşlar kafama sürekli takılan bi konu var.akşamları duştan sonra saçımı mutlaka fönlüyorum birde sabah işe gitmeden tekrar fönlüyorum erken bi saate denk geliyor yani.fön sesi acayip çok çıkıyo.yan komşuyla aynı havalandırmaya bakıyor banyolarımız ses onlara gidiyor mu diye endişe edip duruyorum.kadınlada kapıdan selamlaşıyoruz sadece, onada soramıyorum bunu rahatsız oluyomusunuz die.benim banyoma çamaşır makinası sesi geliyor ama fön sesi duymadım hiç.ya fön kullanmıyorlar yada sesi gelmiyor bilemedim gitti yani.sizinde banyoya geliyor mu böyle sesler ve rahatsızlık duyuyor musunuz bundan
Banyoda fantezi asla cesaret edemem:)gece çok daha fazla gidiyor ses dikkat etmek lazım genel anlamdasizin evinizin yalıtımını bilemem ama benim banyomu bildiğin mukavva ile örmüşler ondan eminim :)
eve taşındığımız ilk zamanlarda gece sesler geliyor filan meğerse yan komşumun sesiymiş gece zaten sessiz ortam sanki karşılıklı oturup konuşuyormuş gibi oluyor.
tabii ben bunu farkedene kadar eşimle banyo fantazimiz vardı.olayı çözdükten sonra çok utandım yaa resmen 2-3 kata canlı yayın yapmış gibi hissettim.
ondan sonra bırakın banyoyu yatak odasında bile sesimizi çıkaramaz olduk.
Ahaha bi kaç kez uyarıyla son bulur umarım:)Uyardım fındık kabuğuydu çekirdeğe döndüler
Sohbetiniz varsa sorabilirsin bence ...gitse de yine banyodan duyulacak şekilde gittiğini düşünüyorum.Ben saç duzlestiricisi kullanıyorum daha pratik geliyor.Aklinda olsunKüçük çocuğu var o yüzden birazda gidiyorsa bile bütün evde duyulmuyordur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?