Banyodaki fön sesi

Fön sesi biraz gider ama banyolarından duyuluyordur, odalarına kadar gitmez ses.

Yine de bir ara sorabilirsiniz, rahatsız ediyor mu diye.

Gece sesler daha çok yankı yapıyor galiba.gece çalıştırınca ztn tüm apartmana duyuluyor gibi bi his yaşıyorum:/sizde kızmayın komşunuza:)

Haklısınız belki banyoda kurutmuyordur oda:)keşke banyoda kurutsa suçluluk hissinden kurtulurum en azından:)gece sessizliğinde insan daha çok düşünüyor ztn.
İçeri kadar gitmiyorsa sorun etmiycem artık.bi an önce sormam lazım komşuya:/

Evet en yakın zamanda sormam lazım gerçekten stres oluyorum sürekli.ins rahatsız deildir oda:)

Gidiyordur tabiki. Çamaşır makinası sesinden daha güçlü bir ses fön. Muhtemelen komşunuz fön kullunmıyordur duymuyorsunuzdr veya uygun olmayan saatlerde başka odada halledyrdur

bizim de yatak odasına bitişen odanın diğer odası karşı tarafın banyosu.oğlan her sabah duş alıp fön yapıyor.onun yüzünden erken uyanıyoruz.ama yapacak bişey yok saçını kurutma diyemeyiz.

Bizim binada ses yalıtımı olmasına rağmen fön makinesinin sesi geliyor. Her gece 12 den sonra. Hem de üstümüzden değil onun üst veya yan tarafından. havalandırmalardan geliyor maalesef. Hiç çamaşır makinesi sesi duymadım ama makineler o kadar sesli değil.

bizim de yatak odasına bitişen odanın diğer odası karşı tarafın banyosu.oğlan her sabah duş alıp fön yapıyor.onun yüzünden erken uyanıyoruz.ama yapacak bişey yok saçını kurutma diyemeyiz.
Onun yüzünden uyanmanız üzücü bi durum ama.benimki her sabah deil ama haftada 2 3 gün oluyor maalesef.benim yüzümden insanlar erkenden uyansın istemem tabi ki.konuşcam ins komşuyla

Evet havalandırmalar daha çok ses çekiyor sanki.ben hep çamaşır makinası sesi duyuyorum ama içerlere kadar gelmiyo tabi.çamaşır makinaları son durulamada ve sıkmada uçacak gibi çalışıyor ya:)

Bizimde yeni bina ama ses yalıtımı yok afedersin komşu tuvalette pırt yapsa bende tuvaletteysem duyuyorum. Bizim fön mak. Sesi kesin gidiyordur ama ne yapıyım her akşam açıyorum bende diyorum adamlar rahatsız oluyor mu diye ama sormadım hiç

Ay bende çok sesli bir fön makinesi kullanıyorum. Kuaförlerin kullandıklarından. Aynı stres bende de vardı üst konşum ave yan konşuma sordum “hiç duymuyoruz sorun yok” dediler. Kullanırken havalandırmayı kapatın belki daha rahat eder içiniz. Kapı kapalıyken diğer odalara ses gitmiyorsa onlarada gitmiyordur bence.

bende yeni bi eve tasindim ve yatak odamla ebeveyn banyosunu yan komsuyla ortak kullaniomusum gibi her ses gidio her turlu ses gelio yeni bina nasil yalitimsiz olur anlamiyorum.

esimle yatak odamizda sessiz sinema oynuyoruz.

çok sıkıntı yaptıysanız, ki yapmışsınız denk gelip hal hatır sorduktan sonra sorabilirsiniz. Banyoya ses gidiyor olabilir ama tuvaletteyken filan sizin fön çektiğiniz zamana denk gelirlerse ancak duyarlar belki. Yatak odasına başka evdeki banyodaki fön sesi gitmiyor olabilir, veya başka odalara.

Evet bendeki makinada öyle kuaför bi arkadaştan almıştım baya sesli çalışıyor.siz sormuşsunuz ne güzel bende sorsam rahat edicem.havalandırmam kapalı deil fön kullanırken kapatırım artık.

bende yeni bi eve tasindim ve yatak odamla ebeveyn banyosunu yan komsuyla ortak kullaniomusum gibi her ses gidio her turlu ses gelio yeni bina nasil yalitimsiz olur anlamiyorum.

esimle yatak odamizda sessiz sinema oynuyoruz.
Ay çok sıkıntı ya yeni evlerin birçoğu böyle.sessiz sinema oynamaya mahkum ettiler bizleri:)

Banyodan sonra saçımı kurutuyorum, bazen gece banyo yapıyorum mecbur kurutma yapıyorum . Yapacak birşey yok sanirim, oturma odasında kurutuyorum bazende ses gitmesin diye.

Evet sorucam mutlaka gerçekten çok sıkıntılıyım bu konudan.bizim banyo ve tuvalet aynı yerde.her türlü denk geliyorlardır bence.yatak odalarına filan umarım gitmiyordur,benim evde kapı kapalıyken gitmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…