Banyodaki fön sesi

Eşim bana yaptırmıyor sabah çok kötü ;(
Kapı gıcırdasa kızıyor
Yatak odasının kapısını kapatın banyoyuda kapatın o zmn ses gitmez odaya.ben sabahları öyle yapıyorum

Ses banyoya gidiyordur gitse bile.
Odalara kadar gittiğini sanmıyorum.
Bizim sitede böyle en azından.
Fon çekerken havalandırmayı ve banyo kapısını kapalı tutun daha az gider ses.

Anacım senn gibi komşu nerde yanım 1 yaşında bebeği olan cift var babası sabah akşam abuk subuk seslerle seviyo alperen bla bla die uyanıoz eşim gececi o yüzden pek olmadıgından ses edemiom eşinden cok adamın sesine uyuz oluom

Benim ust katim boş, ben giristeyim. 4 katli binada 4 daire ayni hhavalandirmaya cikiyor. Ben bazi sabahlar fön sesini duyuyorum. Cunku ayni havalandirmaya yatak odasindan da camım var. İlla ses gider bence..

Gece vakti fon kullanmiyorum sabahta cok mecbur kalirsam kisacik halletmeye calisiyorum .
Oglum var yeter erkenden milleti rahatsiz etme diyorum

Ses banyoya gidiyordur gitse bile.
Odalara kadar gittiğini sanmıyorum.
Bizim sitede böyle en azından.
Fon çekerken havalandırmayı ve banyo kapısını kapalı tutun daha az gider ses.
Banyo kapısını kapalı tutuyorum.havalandırmanın küçücük bi penceresi var onu kapatayım o zmn hep açık duruyor çünkü

ayrıca buraya konu acacak kadar dertlenmissiniz cok incesiniz :)
Gerçekten bu konu sürekli kafama takılıp duruyordu.insanları rahatsız etmeyi hiç istemem.burda ki msjlarla biraz olsun rahatladım ama.teşekkür ederim:)

Rahatsiz olacaklarini sanmiyorum ben bugune kadar gunun hicbir saatinde fön sesi duymadim. Hemde duyulsa bile uykudan uyandiracak bir ses degildir diye dusunuyorum

Kapılar kapalı olunca öyle ses gitmez Aynı evde bile kapı kapalı olunca ses gitmiyor

Benim ust katim boş, ben giristeyim. 4 katli binada 4 daire ayni hhavalandirmaya cikiyor. Ben bazi sabahlar fön sesini duyuyorum. Cunku ayni havalandirmaya yatak odasindan da camım var. İlla ses gider bence..
Yatak odasından duyuyosunuz siz o zmn bizim sadece banyolar havalandırmaya bakıyor.banyoda çamaşır makinası sesini duyuyorum ama yatak odasına hiç gelmiyor yoksa çok rahatsız edici olurdu

Gece vakti fon kullanmiyorum sabahta cok mecbur kalirsam kisacik halletmeye calisiyorum .
Oglum var yeter erkenden milleti rahatsiz etme diyorum
Gece ıslak saçla yatmak zor olmuyo mu peki bende geç saate kalınca yatıyorum ama çok rahatsız oluyorum

ben ust komsum tam bi hanzo titizlik hastasi ama kendi evine titiz.butun sofrayi copleriyle balkona silkeler,balkonun demirlerini hortumla yikar,aklina estigi saatte hali silkeler ama her sordugumda ya cocugu yapmistir yada misafir.en berbat kismi esiyle polise kapiya dayanacak derecede gece yarisi kavga ederler.kadin konusulacak biri degil cirkefin teki.kendi derdimi anlatinca sizinkini unuttum fon sesi gitmiyodur gitsede en fazla 5 dklik surer

Rahatsiz olacaklarini sanmiyorum ben bugune kadar gunun hicbir saatinde fön sesi duymadim. Hemde duyulsa bile uykudan uyandiracak bir ses degildir diye dusunuyorum
Kadına sorucam ins fırsatını bulunca.bizim binanın yalıtımı çok kötü sanırım salonlarımız yan yana komşuyla bütün gülmeler muhabbetler duyuluyor

Kadına sorucam ins fırsatını bulunca.bizim binanın yalıtımı çok kötü sanırım salonlarımız yan yana komşuyla bütün gülmeler muhabbetler duyuluyor
O kadarcik sesten birsey olmaz bence :)

O kadar açıyosa madem kibar bi dille uyarabilirsiniz.komşunuzda yalıtıma güveniyor muhtemelen

Uyaricam da utaniyorum. Cunku muzigi acmasi ayda 1 e bile denk gelmiyor ve 10-15 dk suruyor.
O anı yaşarken tabi ki sinirimden ölüyorum şikayet edicem diye coşuyorum cidden tahammul edemiyorum ama 15dk sonra kapatinca normale donup, az oldugu için ve gece ya da sabah yapmadigi icin sikayetlenmeye de elim gitmiyor işte.. -.-

Kapılar kapalı olunca öyle ses gitmez Aynı evde bile kapı kapalı olunca ses gitmiyor
Umarım öyledir banyo kapısını ben hep kapalı tutarım ins canım komşumda öyle yapıyordur:)

ben olsam rahatsız olmam
fön sesinden bişey olmaz
Fakat ben de senin gibi ince düşünceliyimdir, bu sebeple ben bu kadar kafama takıyor olsam ilk karşılaşmamızda sorardım komşuma..

İnsan utanır azcık ya bide uyarmışsınız.hele sofra çırpmak nedir yani lavaboya çırpıversin çok mu zor yani.
Bende bi kez salaklık edip yıkamadan gelen halılarımı güneşlensin die balkon demirine astım baya nemlilerdi çünkü.alt komşum ve kızlarının bi dövmediği kalmıştı beni halbuki çırpmadım kurusun iyice die asmıştım.bida asla çıkarmadım halı.hatta eve gelen temizlikçiyede balkona çıkarma diyorum.insanlarla uğraşmak her türlü zor

ooo bizimkini anlatsam gunler yetmez.normalde siddete karsiyim ama bu kadin siddet gorse zerre uzulmem.3 yildir ondan cektigimi kimseden cekmiyorum hele ki yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…