• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyodaki fön sesi

Belli bir surelik fön sesi rahatsiz etmez bence. En berbat gurultu muzik, katlanamiyorum. Ustelik gerekli bisey de degil ve kulaklik denen bisey de var.

Evim oyle her sesi geciren bir ev degil. Asla kimsenin camasir makinasini, tuvalet sifonunu, ettikleri sohbeti duymadim ama komsunun biri arada bir kafayi yiyor sanirim bangir bangir muzik aciyor 10-15 dakika kadar. Bisey de diyemiyorum gece yarisi yapmadigi ve cok nadiren acip kapattigi icin ama o anlarda avazim ciktigi kadar bagirasim geliyor. -.-
Evet oldukça çabuk halletmeye çalışıyorum işimi.müstakil evde yaşamıyoruz sonuçta bazı şeylere dikkat etmek lazım.müzik kısa süreli açıyormuş idare ediverin artık.belki temizlik filan yaparken açıyordur motive olmak için:)

Rahatsıxlık duysa söylerdi. Bu kadar ince düşünmeyin.
Kendimi düşünüyorum ben söyleyemezdim oda benim gibi düşüyordur belki.çok ince düşünceli deilim her konuda ama fönü çalıştırdığım an ince düşünceli oluveriyorum:)

Eşim de fönü çok kullanır. Bende bebekten dolayı anca 12 1 de girebiliyorum banyoya ve gece malesef kış olduğu için saçlarımı hemencicik kurutuveriyorum. Üst komşuma sordum sorun değil 5 dakikalık birşey rahatsız olmuyorum dedi. Ki onlarda kullanıyor. Bizimde havalandırma bir eğer banyoda degilsek duyulmuyor. Eger banyodaysak öyle duyuluyor birtek.

Banyo yatak odasına filan bitişik değilse çok sorun olmaz bence. Bizim de banyo duvarları kağıttan. Ne konuşulsa gidiyor. Lavaboya girerken panik atak oluyorum resmen. Bağırsak sorunlarım var tuvalette iken duyuyorlar diye kötü oluyorum :(

Eşim de fönü çok kullanır. Bende bebekten dolayı anca 12 1 de girebiliyorum banyoya ve gece malesef kış olduğu için saçlarımı hemencicik kurutuveriyorum. Üst komşuma sordum sorun değil 5 dakikalık birşey rahatsız olmuyorum dedi. Ki onlarda kullanıyor. Bizimde havalandırma bir eğer banyoda degilsek duyulmuyor. Eger banyodaysak öyle duyuluyor birtek.
Benimde korktuğum noktalardan biri evin heryerinde duyulması küçük çocukları var rahatsız olurlar die düşündüm.sadece banyoda duyuluyorsa bi nebze rahatlarım.komşuyla sohbetimiz ilerlediği bi vakit sorucam bende

Benimde korktuğum noktalardan biri evin heryerinde duyulması küçük çocukları var rahatsız olurlar die düşündüm.sadece banyoda duyuluyorsa bi nebze rahatlarım.komşuyla sohbetimiz ilerlediği bi vakit sorucam bende
bizde sadece banyoda havalandırmadan oda bence sizde de öyledir. Ki rahatsız olsa söylerlerdi bir şekilde kibarca. :)

Banyo yatak odasına filan bitişik değilse çok sorun olmaz bence. Bizim de banyo duvarları kağıttan. Ne konuşulsa gidiyor. Lavaboya girerken panik atak oluyorum resmen. Bağırsak sorunlarım var tuvalette iken duyuyorlar diye kötü oluyorum :KK43:
Öyle evler yapmışlar ki os..san duyulacak şekilde doğru valla.sizin ki daha farklı bi durum rahat olun bence stres yaptıkça düzelemezsiniz

Bunca yilfir hic duymadim ustelik 7.8 ev degistirdim

ben çalışmadığım icin aksam dus alsamda kurutmuyorum çünkü ses cok cikiyo..dediginiz gibi camasir makinesi sesi geliyorsa mutlaka o sesde gidiyordur ..bence söylemelisiniz rahatsizlik veriyormuyum diye. evet diyecek hallleri yok en azindan ne kadar düşünceli olduğunuzu bilirler

Eşim bana yaptırmıyor sabah çok kötü ;(
Kapı gıcırdasa kızıyor

Evet oldukça çabuk halletmeye çalışıyorum işimi.müstakil evde yaşamıyoruz sonuçta bazı şeylere dikkat etmek lazım.müzik kısa süreli açıyormuş idare ediverin artık.belki temizlik filan yaparken açıyordur motive olmak için:)

Ediyorum mecbur. :) O derece acmanin ne manasi var onu anlamadim ama normal duzeyde açsa bana ses gelmez cunku dedigim gibi oturdugumuz yer oyle her sesi geciren bi yer degil.

Gunluk sesler birbirine gitmiyor diye bangir bangir olan muzigin de gitmeyecegini saniyor herhalde diye dusunmek istiyorum en masum...

bizim yan komşu tuvaletteyken ve duştayken doğrudan ya da dolaylı olarak çıkarttığı her sesi ben de tuvaletteysem duyuyorum :bicak: fön falan da dahil tabi.ancak içerki odalara gelmiyo ,banyonun kapısı açık da olsa kapalı da olsa gelmiyor.

ben çalışmadığım icin aksam dus alsamda kurutmuyorum çünkü ses cok cikiyo..dediginiz gibi camasir makinesi sesi geliyorsa mutlaka o sesde gidiyordur ..bence söylemelisiniz rahatsizlik veriyormuyum diye. evet diyecek hallleri yok en azindan ne kadar düşünceli olduğunuzu bilirler
Bende çalışmadığım günler kurutmuyorum genelde kafamda havluyla saatlerce geziyorum:)evet söylemeliyim ins anlayışla karşılar oda

Ses gitse bile 5 dakikalık olay yani sonuçta çalışan insanlar banyolarını ya geç ya da erken saatlerde yapmak zorunda kalabilirler. Hem sizin ki her gün bile değilmiş, düşünceli olmanız bile yeterli:)

Ediyorum mecbur. :) O derece acmanin ne manasi var onu anlamadim ama normal duzeyde açsa bana ses gelmez cunku dedigim gibi oturdugumuz yer oyle her sesi geciren bi yer degil.

Gunluk sesler birbirine gitmiyor diye bangir bangir olan muzigin de gitmeyecegini saniyor herhalde diye dusunmek istiyorum en masum...
O kadar açıyosa madem kibar bi dille uyarabilirsiniz.komşunuzda yalıtıma güveniyor muhtemelen

bizim yan komşu tuvaletteyken ve duştayken doğrudan ya da dolaylı olarak çıkarttığı her sesi ben de tuvaletteysem duyuyorum :bicak: fön falan da dahil tabi.ancak içerki odalara gelmiyo ,banyonun kapısı açık da olsa kapalı da olsa gelmiyor.
Of valla büyük sıkıntı ya.banyo dışına çıkmasında onada şükür

Ses gitse bile 5 dakikalık olay yani sonuçta çalışan insanlar banyolarını ya geç ya da erken saatlerde yapmak zorunda kalabilirler. Hem sizin ki her gün bile değilmiş, düşünceli olmanız bile yeterli:)
Evet iyi ki hergün deil.mecbur kalıyoruz gerçekten evde koşturmaktan duş hep geç saate kalıyor.komşumda ins buradaki üyeler gibi anlayışlıdır teşekkür ediyorum:)

Back