Banyo sıkıntısı

Bende zorunlu sezeryan oldum. Yapışıklılık ne alaka? Ne kadar süre oldu ağrı geçmiyor? Ben hiç ağrı yaşamadım. Normal doğumda da kesi ağrıları olabiliyor. Bünyenizle ya da doktorunuzla alakalı olmasın? Neden geçmesin ağrı ya ne kadar saçma 😂 O zaman ameliyat olanlar yaşamasın. 3. Çocuk yapan var sezeryan ile.
Gulunecek ne var saçmalık nerede anlamış değilim!!!!

Yalan söylüyorsun olmaz böyle bişey diyemezsiniz anlatabiliyorum sanirim.

Bu problemleri ciddi ciddi yaşıyorum.
Farkli saglik sorunlarim ve trombofili hastası olduğum icinde alaninda en iyi hekimler yapti dogumumu.
Ben ağrılarla yaşıyorum sebebi dw sezeryan dogum.

Bir daha goze alamadigim icin 3. Cocugu düşünmüyorum.

4. Cocuk da iyi hekimlerin elinde dogurtulur benimde bilgim var bu konu da. Bilgisiz değilim…

Ben 4 çocuk doğurdum sezaryen le yıllar süren ağrı diye birşey yok normal doğum yapıp kesi yada yırtığı olanlarda aynı acıyı yaşıyor max iki hafta
Ben bu sorunları yaşıyorum.
Max iki hafta denen bir agrida yaşamıyorum.

Nasil boyle kesin yargilara variyorsunuz….

4 kere sezaryen oldum ben ağrı yaşama sebebin sadece o olamaz başka bir sağlık sorunun da olmalı diyorum bu arada 3 doğumu ilçede ve küçük bir hastanede yaptım

Gulunecek ne var saçmalık nerede anlamış değilim!!!!

Yalan söylüyorsun olmaz böyle bişey diyemezsiniz anlatabiliyorum sanirim.

Bu problemleri ciddi ciddi yaşıyorum.
Farkli saglik sorunlarim ve trombofili hastası olduğum icinde alaninda en iyi hekimler yapti dogumumu.
Ben ağrılarla yaşıyorum sebebi dw sezeryan dogum.

Bir daha goze alamadigim icin 3. Cocugu düşünmüyorum.

4. Cocuk da iyi hekimlerin elinde dogurtulur benimde bilgim var bu konu da. Bilgisiz değilim…
Siz de doğum yapacak arkadaşları korkutmayın. Bilip bilmeden ağırlar hayat boyu kalacak ne demektir ya.. Belki gerçekten ağrılarınız vardır ama ben ilk defa duyuyorum böyle birşey. Sezeryan evet ilk gün zor ama usta ellerde olursa ikinci gün neredeyse iyileşmiş olursun. Üzgünüm ama doktorunuz sizi kandırmış olabilir. Ya da hastalığınızdan sebep ise bu ağrılar bunu belirtmelisiniz. Direk sezeryan hayat boyu ağrı ve yapışıklık yapar diyemezsiniz. Zaten hayat boyu sürecekse yapın 3. Yü ne fark eder..

4 kere sezaryen oldum ben ağrı yaşama sebebin sadece o olamaz başka bir sağlık sorunun da olmalı diyorum bu arada 3 doğumu ilçede ve küçük bir hastanede yaptım
Hanımefendi ben alanının en iyi hekimlerine gidiyorum, sorunun nedeni sezeryan doğum.
Gittigim doktorlari araştırmanız için yazayım prof Faruk Buyru, prof Ercan Baştu, Op dr Emre Karatekelioğlu doğumumu Yar doc Mesut Karakuş yaptı.
İşkembeden atmıyorum.

Diger saglik sorunlarim ile alakasi olmayab sezeryan dogum sonrasi olan sorunlar yaşıyorum ve diyorum ki size olmamis olabilir ama bakin bana oldu.

Ne olursa olsun kadinlar benim gibi mecburi değilse Sezeryan doğumu en son çare düşünsün…

Siz de doğum yapacak arkadaşları korkutmayın. Bilip bilmeden ağırlar hayat boyu kalacak ne demektir ya.. Belki gerçekten ağrılarınız vardır ama ben ilk defa duyuyorum böyle birşey. Sezeryan evet ilk gün zor ama usta ellerde olursa ikinci gün neredeyse iyileşmiş olursun. Üzgünüm ama doktorunuz sizi kandırmış olabilir. Ya da hastalığınızdan sebep ise bu ağrılar bunu belirtmelisiniz. Direk sezeryan hayat boyu ağrı ve yapışıklık yapar diyemezsiniz. Zaten hayat boyu sürecekse yapın 3. Yü ne fark eder..
Size mi sorucam 3. Dogumu yapip yapmamayı.

Yazdim farkli bir üyeye doktorlarimi bakin arastirin o doktorlar tenezzül edip hasta kandirir mi….

Bence siz benim adima haybeye sallmayin sizde olmaz bende oldu.

Tekrar ediyorum zorunlu olmadikca, sezeryan dogum yapmayin en son care düşünün.

Ben yaşıyorum ve belirtiyorum.

Bende spiral sezaryen oldum birde epidural var anestezi çeşidi ikisi de.
6 ay felaket bel ve sırt ağrılarım oldu eğilip çocuğumun altını degiştiremiyordum.
Oğlum 8 yaşında ağrılarım azaldı ama malesef geçmedi biraz yorulsam üşürsem tekrar oluyor o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun size de.

İyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Benim eşim de tam tersi duş almak istememden rahatsız, spontane sevişemiyoruz diyor adam. Dişlerimi fırçalamadan öpüşmek istemem vs… Eşimden de aynı özeni beklerim. Bana kalırsa eşinizin sevişme öncesi duş isteği normal, ama kendisinin bunu uygulamıyor olması sıkıntı.

Hiç duymadin demezsiniz artik benden okuyoruzsunuz.

Siz / kendi cevrenizi % lik dilim icinde degerlendirmesiniz….
İlk defa duyuyorum. Benim demek istediğim genel olarak böyle bir ağrı kaldığını söyleyemezsiniz. Milyonda bir şey için genelleme yapıp insanları korkutuyorsunuz. Neyse geçmiş olsun ne diyelim. Umarım geçer zamanla. Mutlaka bir çözümü vardır.

Hanımefendi ben alanının en iyi hekimlerine gidiyorum, sorunun nedeni sezeryan doğum.
Gittigim doktorlari araştırmanız için yazayım prof Faruk Buyru, prof Ercan Baştu, Op dr Emre Karatekelioğlu doğumumu Yar doc Mesut Karakuş yaptı.
İşkembeden atmıyorum.

Diger saglik sorunlarim ile alakasi olmayab sezeryan dogum sonrasi olan sorunlar yaşıyorum ve diyorum ki size olmamis olabilir ama bakin bana oldu.

Ne olursa olsun kadinlar benim gibi mecburi değilse Sezeryan doğumu en son çare düşünsün…

İşkembeden atmıyorum.

Dr için yada size birşey söylemedim ki neden bu kadar tepki verdiniz bende son doğumlarımı iyi olan uzman prof dr a gittim ama 3.cocukta doğumda sprali çıkartmayı unutmuştu

6 ay felaket bel ve sırt ağrılarım oldu eğilip çocuğumun altını degiştiremiyordum.
Oğlum 8 yaşında ağrılarım azaldı ama malesef geçmedi biraz yorulsam üşürsem tekrar oluyor o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun size de.
Anastejiden kaynaklanan bu ağrı çok oluyor ama bunu sezaryen ağrısı diyemeyiz normal doğum da da yapılıyor geçmiş olsun

İyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Seni duşa gönderip erotik birşeyler mi izliyor ..yada regl dönemi ilişki yaşayan erkekde tiksinti olabilirmiş öyle bir durummu yaşandı illaki vardır sebebi ama eşiniz haklı akşam duş alıp sabah tekrar duş al demiyor ki bir gün geçiyor

Geçmiş olsun size de.
Maalesef iki kisi benimle iddialaşıyor.
Bi saat önce ağrılar girdi kıvrandım…
Yapılacak hiçbir şey maalesef bu ağrılarla yaşıyorum.
O kadar zor seyler atlattim ki bu konuya da Allahın bi sınavi olarak bakiyorum.
Sizede geçmiş olsun insallah siz de bende iyileşiriz.

İlk defa duyuyorum. Benim demek istediğim genel olarak böyle bir ağrı kaldığını söyleyemezsiniz. Milyonda bir şey için genelleme yapıp insanları korkutuyorsunuz. Neyse geçmiş olsun ne diyelim. Umarım geçer zamanla. Mutlaka bir çözümü vardır.
Milyonda bir değil siz karşılaşmamışsınız.
Bana yüklendiniz.
Bu sorun sezeryan dogum sonrası sık görülüyor.
Bi saat önce ben ağrıdan kıvrandım.

Benim farkli rahatsizliklarim da oldugu icin agri kesici kullanamiyorum.

Bi çözümü olurda insallah yaptırırım şu an yok.

Dr için yada size birşey söylemedim ki neden bu kadar tepki verdiniz bende son doğumlarımı iyi olan uzman prof dr a gittim ama 3.cocukta doğumda sprali çıkartmayı unutmuştu

Daha önceki yorumlarınızı okursanız neden yazdığım ortada.

Zor seyler yaşıyoruz sizleri inandirmak gibi bi tavra bürünmek istemem amma yok yok olmaz olmaz gibi olaya girmeyin.

Var ki yazıyoruz.

Bir vücut peelingi deneyin derim, böyle bol yağlı aromalı partiküllü olanından.
Vücudun emip tam kıvama gelmesi 1 2 saati buluyor, gün boyu da o his devam ediyor.

Parfüm ciğerlere zarar yahu, 3 ayda 100 ml bitiren ben, 1 senede bitiremiyorum artık, ev içinde sıkılmasına tahammül bile edemiyorum, doluyor içim.
Kapıdan çıkmadan, ayakkabı giyilirken sıkılır ve çıkılır bizim evde.
Yaşlandıkça huyum suyum değişti.😂
Ben de böyleyim. Her iki-üç günde bir o yağlı yumuşak parçacıklı mis kokulu peelinglerden kullanırım. Kullanmadığım günler de kokusuna sevgilimin bayıldığı duş jelleri kullanırım. Ya da çok hoş kokulu bir yağ veya vücut losyonu sürerim. Bana her zaman mis gibi kokuyorsun, insanın genital bölgesi nasıl çilek gibi kokar der 😂

Her akşam duş alırım eminim almasam da problem etmez ama ben hep vücudumun yumuşacık olduğunun mis gibi koktuğumun hafızasında olmasını isterim. Kendisi de geldiği gibi duşa girer daha bir kere bir yerinden kötü koku aldığımı hatırlamam. Çok uzun sevişiriz her yerimizi didik didik ettiğimiz için hijyen kesinlikle şart aksi düşünülemez. Evet gece uyanıp tekrar sevişmeye başladığımız ya da sabah libidosu tavan olduğu için çok fazla seviştiğimiz oluyor ama onlar emmeli yalamalı uzun önsevişmeli olmuyor. Bi dişler fırçalanıyor ve hop hızlısından bir sevişme.

Milyonda bir değil siz karşılaşmamışsınız.
Bana yüklendiniz.
Bu sorun sezeryan dogum sonrası sık görülüyor.
Bi saat önce ben ağrıdan kıvrandım.

Benim farkli rahatsizliklarim da oldugu icin agri kesici kullanamiyorum.

Bi çözümü olurda insallah yaptırırım şu an yok.
Yahu neden yüklenelim. Çok az kişide anestezi böyle ağrılar yapar. Normal doğumda da epidural uygulanabiliyor. Ya da normal doğumunda bıraktığı zor etkiler oluyor bazılarında. Büyük bebekde zor doğumlar olabiliyor hatta ölümler bile. Uygulanan epiduralden yürüyemeyenler de var mesela o zaman ne diyelim? Doğum bile yapmayın mı diyelim burada? Hamilelikten sonra da kalıcı bel ağrıları olabiliyor bazı kişilerde. Artan basınçtan dolayı. Bazılarında da hemoroid kalıcı hale geliyor. Bel ağrılarınıza fizik tedavi ya da yoga iyi gelebilir bence. Çok iş yaptığımda çok koşturduğumda belim ağrır bazen benim de. Sezeryana bağlamıyorum ben. İki hamilelik artı yaş gidiyor. Spor yaptığımda geçiyor.

Sağlıklı günler dilerim.

X