- 3 Mayıs 2015
- 13.323
- 48.765
- 598
AA Ssu zımparası hiç duymamıştım. Bakayım birSıfır diş fırçası bile olsa çok kullanışlı değil bence, en güzeli kullan at malzemeler, banyo klozet vs temizliklerinde su zımparası kullanılabilir, bir sürü kimyasala maruz da kalmıyorsunuz böylece, ıslat ve zımparala sonra doğru çöpe.
Gerçekten miAA Ssu zımparası hiç duymamıştım. Bakayım bir
Tam sana kağıt kullanma yeşili kullan demeye hazırlanıyodum bxbxbxbxbVe bir daha bez üzerinden gönderme vs olursa valla atarım sizi topik dışına.
Iste çözdü kadın olayı bxbxbbx biz de birbirimizi yedik durdukBen banyo paspası kullanmıyorum kafam rahat.
Halı/paspas sevmiyorum, sadece salonumda bir tane halım var.
Her silme sonrası ben kovaya su ve 1 kapak konsantre çamaşır suyu ekleyip içine bırakıyorum mopu kovayla balkona atıp 1 saat falan. (Bazende tabletler var camaşır sulu,onlardan atıyorum camaşır suyu yerine).Allah'a havale ediyorum kendimi bu hatanın akabinde
Vallahi mopu hiç makinaya atmak aklıma gelmedi ha.Eldemi
Makinaya atıyorum tabiki
Ama atılmasaydı her seferinde çöpe atar yenisini kullanırdım yinede elde yıkamazdım
Kız cogzel fikir ben de yapcam bunuHer silme sonrası ben kovaya su ve 1 kapak konsantre çamaşır suyu ekleyip içine bırakıyorum mopu kovayla balkona atıp 1 saat falan. (Bazende tabletler var camaşır sulu,onlardan atıyorum camaşır suyu yerine).
Sonra kovada sıktırıp kurumaya bırakıyorum ama evin içinde bekletmem ,balkonda bekletirim ev kokmamış olur. Bu şekilde tertemiz oluyor moplar.
Elim değmemiş oluyor bu sayede,makineye de atmam gerekmiyor. Ha büyük temizlik yapılacaksa,fazlaca bez kullanıldıysa hepsini 1 makine yıkadığımda olur.
Şu mikrofiber olanları mı? Eğer mikrolardan bahsediyorsan çok tavsiye ettiler diye bir kere aldım sevmedim, temizlik ürünleri konusunda cinsim, o bezleri al kirlenince yıkaTam sana kağıt kullanma yeşili kullan demeye hazırlanıyodum bxbxbxbxb
Eskiyince hepimiz atiyoruzVallahi mopu hiç makinaya atmak aklıma gelmedi ha.
Eskiyince atıyorum ahfjöafdbf
Ben de böyle yaparım mopum Kar beyazı her zaman. Yıprandımı da atar değiştiririm. Hem kovanın içi de çamaşır suyuyla dezenfekte olmuş oluyorKız cogzel fikir ben de yapcam bunu
Babamın da spiral taş motoru var... HımmGerçekten mibabamın oto tamir boya atölyesi vardı çocukluğum orada geçti, atölyedeyken en büyük hobim zımpara yapmaktı :) su zımparalarıyla banyo fayanslarındaki inatçı kireç lekelerini, klozetteki lekeleri vs temizleyebilirsiniz, ıslak zımparalama olacağından çizmez, çamaşır suyu, kireç çözücü vb ürünlere de ihtiyacınız yok, kimyasalsız sadece su ve zımparayla temizle durula.
Ne kokusu arkadaşım. Direkt altiniza yapmiyorsaniz ve full pis gezmiyorsaniz, yikandiktan sonra koku moku kalmaz.Ama bazen pantolonlar iç çamaşırı degdiği için koku yapabiliyor su israfı olmasın diye 30.dakka da yüksek derecede yıkarm 4 5 pantolonu biriktirip
Hem taşlama hem zımpara yapanlardan değil miBabamın da spiral taş motoru var... Hımm
Evet mikrofiber, niye sevmedin ya bütün moralmanim çöktü hdhxhdghdŞu mikrofiber olanları mı? Eğer mikrolardan bahsediyorsan çok tavsiye ettiler diye bir kere aldım sevmedim, temizlik ürünleri konusunda cinsim, o bezleri al kirlenince yıka
Neden bu kadar zaman ben bunu bilmedim, neden kimse bana bunu böyle yap demedi , arızaya bagliycam bxbxhxhhxBen de böyle yaparım mopum Kar beyazı her zaman. Yıprandımı da atar değiştiririm. Hem kovanın içi de çamaşır suyuyla dezenfekte olmuş oluyor
Ben uzun zamandır bu kadar sürükleyici konu görmemiştim.Ulan ne banyo paspasıymış 600 yorum almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?