Benimde vardı, çok önceden ilk evlendiğimde demekki vaktimde çoktu ozaman. Bırakalı yıllar oldu, tencereyide attım çünkü deterjan kaynatıkça kanserojen dumanlar yükseldiğini öğrenmiştim. Öyle olmasada yine yapmam artık, ne uğraşcam.Mutfak bezlerini bulaşık leğeninde elimde yıkıyorum. Annem arada bir tencerede kaynatirdi ama ben o kadar uğraşmıyorum. Mutfak bezi kaynatmak için ayrı tenceresi vardı hatta
Deterjanla kaynatıp bir de o kimyasal dumanını mı soluyorsunuz? Kendinizi ve evdekileri zehirliyorsunuz. Sağlığa çok zararlı ve yanlış bir uygulama, canınıza yazık.Ben sarı bez kullanmıyorum. Şu bimde satılan desenli bezlerden alırım tezgah masa üstü sonra kavonazdan birşet alınca yerine koymadan onları silerim. Arada çamaşır deterjanı ile kaynatırım. Rengi dönünce bende atarım. Mutfak havlusunu bende havulular ile makinede yıkarım.
Bu gerçekten berbatmışSiz sütyenle atleti ayıradurun bizim bi komşu alaturka tuvalette kullandığı maşrapayı mutfakta kullanıyormuş. Bunu öğrenince mahallecek öğürdük
Benle yarişamazsin :))Sakin oluuunn en pasahlııı benimmm asddffff
Kime göre neye göre pasaklı sayılırız onu da çözemedim ki..Benle yarişamazsin :))
Çok sevdiğim bir blogger var, ikiz çocuk anası.
O da herkesin titizlikle övündüğü bu dünyada "benim evim benim pasagim" yarışması yapıyor yıllarca. Ben de katıldım ama kazanamadim.
Şimdi malesef acilamiyor blogu,paylasamadimçok güzeldi resimler
Donları ayırmıyorsanKime göre neye göre pasaklı sayılırız onu da çözemedim ki..ama öyle bi yarısmaya katılmak asla aklıma gelmezdi cok orjinalsin yahuu..
Benle yarişamazsin :))
Çok sevdiğim bir blogger var, ikiz çocuk anası.
O da herkesin titizlikle övündüğü bu dünyada "benim evim benim pasagim" yarışması yapıyor yıllarca. Ben de katıldım ama kazanamadim.
Şimdi malesef acilamiyor blogu,paylasamadimçok güzeldi resimler
Niye sen buradaki üyelerin evlerine girip çıkıyormusun. Adres ver bayram görmesçne gelsinler. Biraz da abartan babam senin babanı dövere getireceksşn konuyu sana iyi bayramlar arkadaşımBizim eve senin gelmen biraz zor zaten
Eşim yohDonları ayırmıyorsan
Eşinle kendi çamaşırlarını ayırmıyorsan
Pantolon, tişört, kazak, ne bileyim eşofman gibi türleri ayırmıyorsan
Ayakkabıyı makinede yıkıyorsan
Sarı bez kullanıyorsan
Hadi kullanıyorsun kullandıktan sonra makinede yıkayıp kazanda kaynatmıyorsan
Pa sak lı sın
Of ya! Ne insanlar var. Bu kadar da olmaz dedirten. Ben temizlik konusunda hassasım, her şeyim derli toplu ve temizdir; günlük temizlik rutinim vardır. Yaşadığım alanı temiz tutmak beni motive eder;ama gittiğim evlerde insanların düzenine burun kıvırmam, evinin dedikodusunu yapmam, özellikle evi dağınık çocuklu anneleri kınamam. Herkesin kendince asgari temizlik düzeni vardır. Yediği içtiği yemek yaptığı kapkaçak temizse, taharetlendiği maşrapayı mutfakta kullanmıyorsa, oturduğu klozeti günlük temizliyorsa, kişisel öz bakımını yapıyorsa geri kalanıyla çok ilgilenmem. Kendi evi kendi düzeni kendi yaşıyor der geçerim.Siz sütyenle atleti ayıradurun bizim bi komşu alaturka tuvalette kullandığı maşrapayı mutfakta kullanıyormuş. Bunu öğrenince mahallecek öğürdük
Ne dediğinden kelime anlamadım. Hadi selametleNiye sen buradaki üyelerin evlerine girip çıkıyormusun. Adres ver bayram görmesçne gelsinler. Biraz da abartan babam senin babanı dövere getireceksşn konuyu sana iyi bayramlar arkadaşım
Ha hepiniz leşsiniz evinizde yemek yenmez diyip konuyu oraya buraya getirmekle başkasını suclaman ayrı bi fevkaladeNiye sen buradaki üyelerin evlerine girip çıkıyormusun. Adres ver bayram görmesçne gelsinler. Biraz da abartan babam senin babanı dövere getireceksşn konuyu sana iyi bayramlar arkadaşım
Islak mendil ne yaaaa senin evinde yemek yenmez pasaklıEşim yohasdff buna takıldım..
evet pasahlıymısımm..
Sarı bez ne ya ıslak mendil kullanın
Ayy onu arkadasımdan yeni öğrendim yoksa bende sarı bezlerlen haşır neşirdimIslak mendil ne yaaaa senin evinde yemek yenmez pasaklı
Yemekte yapamam üsenirim kahve içmeye gelinIslak mendil ne yaaaa senin evinde yemek yenmez pasaklı
Minnoşum valla evine gidince yerleri vıcık vıcık olduğu için çoraplarım yere yapışan komşu abladan daha pasaklı değilsinizdir, benim kriterim mutfak ve banyoda hijyene dikkat edilmesi, banyo paspasının kıyafetlerle yıkanmasından bahsetmiyorum, wc ve lavabonun renginin dönüp dönmediğine, mutfakta yiyecek içecek pişirilen kapların ve yaptığınız yemeklerin ikramlıkların temizliğine bakarım, yoksa evinizde tozlar yerde teksas çalıları gibi geziyormuş, ortalık dağınıkmış bakmıyorum.Kime göre neye göre pasaklı sayılırız onu da çözemedim ki..ama öyle bi yarısmaya katılmak asla aklıma gelmezdi cok orjinalsin yahuu..
Abla ben mutfağı ne zaman silsem yerler yapışıyor ya. Misafir yerleri silelim yapış yapış dedi bi kere dedim yok valla yeni sildim terlikten o. Çıkardı ayağıyla bastı yapışmadı tamam o zaman dedi. Çok utanmıştım pis sandı diyeMinnoşum valla evine gidince yerleri vıcık vıcık olduğu için çoraplarım yere yapışan komşu abladan daha pasaklı değilsinizdir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?