Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Şampuan yerine karbonat sirke duymamıştım araştıracağım, temiz içeriğe yakın bir şampuan kullanıyorum, duş jeli falan da kullanmam zeytinyağlı yeşil sabun o kadar. Ölü hücreler temizlensin diye orta sertlikte bir lif kullanıyorum el yapımı.
Karbonatı koltuk altlarıma kullanıyorum roll on yerine, sprey deodorant falan kullanmam, bir şişe parfümüm bir yıl gidiyor neredeyse, tek fıs sıkarım tamam. Yüzümü gül suyuyla temizliyorum, makyaj zaten yapmıyorum çok nadir. Temizlemek içinde pamuk kullanıyorum. El ayak nemlendirme için hindistan cevizi yağı vücut için Nivea Q10 ona doğal bir çözüm bulamadım özellikle bacaklarım çok kuruyor. Mutfakta tupperlar benimde kurtarıcım onun haricinde cam ağırlıklı eşyalarım çantamdaki su şişeme kadar cam. Temizlik için ağırlıklı arap sabunu, çamaşırlar için beyaz sabun, sadece siyahlara normal deterjan kullanıyorum sabun leke bırakıyor onlarda. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama dedim ya bu konuda kollektif bir bilinç oluşması lazım bir binada 20-30 hane varsa bir kişinin dikkatiyle olmaz, bunu yaygınlaştırmak lazım

İlk olarak suyla karbonati şampuan gibi sürüp yikiyorsun, son durulamaya yakın soğuk su + sirke döküyorsun, yumuşacık oluyor,kolay taraniyro.Sirke de hiç kokmuyor. Bu sene kendi sirkemi yapmak istiyorum sırf bakım vs seylerine.
Saçlarım da gayet canlı ve güzel, isteyene anlık çekip atabilirim
Ben lif olarak örme lif kullanıyorum,köye her gittiğimde biri hediye ediyor, simdiden seksen yaşına kadar yetecek kadar lifim var

Saçın genetik olarak gürdür senin. İnce ve dökülmeye meyilli saçlara böyle şeyler yeterli gelmiyor.

Saçın genetik olarak gürdür senin. İnce ve dökülmeye meyilli saçlara böyle şeyler yeterli gelmiyor.
Saçım gür ve sık telli. Ama bu şekilde daha az dökülüyor. Bir de saç taramak için bir tarak aldım grastisten. Hindistan cevizi yağıyla kremleyip tarayinca eskisine göre çok daha az dökülüyor

Saçım gür ve sık telli. Ama bu şekilde daha az dökülüyor. Bir de saç taramak için bir tarak aldım grastisten. Hindistan cevizi yağıyla kremleyip tarayinca eskisine göre çok daha az dökülüyor
Sevindim senin adına, şanslısın

Bence anneniz hakli atılmaz. Ben toz bezi, paspaslar ve yer mopunun bezini atıyorum.

Ee onlar öyle yaşadı diye normal mi oluyor? Zamanın şartları neyse ona göre yaşarsın. Eski insanların imkanları o kadarmış, öyle yaşamışlar. Bundan bize ne?
Zamanında pencereden dışarıya tasla dışkı da fırlatıyorlardı ona bakarsanız. Şimdi biz sokağa çöp atmayınca "titiz hanımefendiler" mi oluyoruz?

tek başına 2 paspas atıyorum arada kızım çiş falan kaçırıyor, kıyafet ya da diğer havlularla beraber yıkamam.
ama yıkanan kıyafetime de çok tepki göstermem, sadece tekrar yıkarım sanırım.

yağlı saçlılar bunu beğenmedi
imza: 6 ay no poo'da inat etmiş birisi

tek başına 2 paspas atıyorum arada kızım çiş falan kaçırıyor, kıyafet ya da diğer havlularla beraber yıkamam.
ama yıkanan kıyafetime de çok tepki göstermem, sadece tekrar yıkarım sanırım.
Valla o kadarını ben de yapamıyorum. Paspasla çamaşır yikamam yaniama çöpe de atmam

ben portakalı karpuzu kiviyi falan yıkamam :)
yeşillikleri suda da bekletmem akan suyun altında hızlıca yıkarım
bu kadar tedbirsizliğe toksoplazma bile olmamam mucize olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…