- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 87.895
- 528
Ayak havlusunu alıntıladığın için ayak havlusu sardım diyeceksin diye ödüm koptuBayram dolayısıyla köye geldim, yanımda kendi pestemalimi getiririm ama saç suyu emici şapkam var,minnak. Onu unutmusum. Banyoda farkettim, odada hiç havlu yoktu , el havlusuna sardım saçımı
Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Ayak havlusu dediği bizim evde el havlusu pislenince yere atılıyorAyak havlusunu alıntıladığın için ayak havlusu sardım diyeceksin diye ödüm koptu
Linçlenirim diye bunu itiraf edemedimAyak havlusu dediği bizim evde el havlusu pislenince yere atılıyor
Ay yok artikAyak havlusu dediği bizim evde el havlusu pislenince yere atılıyorannem babam abdest alırlar,onlar basıyorlar. Sonra da makinaya gidiyor. Cümbür cemaat diğer havlularla bornozlarla yikaniyor
Her gün mü yıkıyorsunuz paspaslarıPaspaslari günlük 15 dklik programa atıyorum 30 derecede. Temizlik bezlerini biriktirip haftalık yıkıyorum 60 da. Bunlardan ayrı renkilileri 40 da tüm beyazlari havlular çamaşirlar gömlekler dahil 70 de yıkıyorum. Bebek var onun kıyafetlerini renk ayırıcı mendille birlikte don atlet zıbın elbise beraber atıyorumbirbirine mikrop geçer diye değil hepsinin sıcaklık ayarı ayrı diye ayrı yıkıyorum. İç çamaşirini hiç ayrı yıkamadim mesela havlulari da ama mikroptan ölmedik yaşiyoruz. Paspaslari da kalin oldugu için ayrı atarım mikrop geçecek diye değil. Yahu zaten bol köpüklü suda yıkanıyor mikrop mu kalir onda.
Sen bu konuda çok şoka giriyorsun yaHer gün mü yıkıyorsunuz paspasları
Ahahahaj donları ayrı yıkayana alıştım, kıyafetleri ayrı yıkayana alıştım, buna da alışırımSen bu konuda çok şoka giriyorsun ya
Ne ara kuruyo acaba ayHer gün mü yıkıyorsunuz paspasları
Her gün mü yıkıyorsunuz paspasları
Size hissetirdiklerine bir sey diyemem ama Anneniz haklı. Paspaslari ayrı yıkayabilirdiniz. Koca paspaslar elbiseleri yıpratır.Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
İşten gelip kokulu çorapla bastığınız bir eşyayı atıyorsunuz. Basbaya pissiniz yani.Ay yapan yapsın..herkes kendi pisliğine baksın hiç de umurumda olmaz..evde iki kişiyiz zaten banyomu bizden başka kullanan birisi de yok..ki sürekli paspas değişimi yaptığım için pis olduğunu düşünmüyorum..ki zaten iki paspasim beyaz..ozon döküp yıkıyorum beyaz kalsın diye mikrobu varsada ölüyordur zaten
Aynen iç çamaşırlar, havlular, çocukların kıyafetleri hepsi ayrı yıkanır.İç çamaşırları bile dış kıyafetlerden ayrı yıkanmalı banyo paspası atılır mı hiç kıyafetlerin içineben olsam ben de tiksinirdim o kıyafetleri giymekten
Bir tane Chakra banyo paspasım var. Pahalı bir şeydi. Onu bile elimde yıkayamakla uğraşamam yav. Ya hayatı çok sevmem lazım ya da paspasın 1000$ falan olması lazım.Banyo paspaslarım küçükler ve pahalılar altındaki plastik zarar görmesin diye duş teknesinde beyaz sabunla elde yıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?