How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Banyo paspasları ayrı olarak yıkanır yanına bişey atılmaz toz bezi hariç.
Tekrar yıkardınız anneniz biraz abartmış afedersiniz üstünde pislk yokmuş sonuçta

Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi
Anneniz kadar abarti tepki vermesem de ben de istemezdim beraber atilmasini. Ben kucuk tuvaletteki paspas, banyo paspasi ve ayak havlularini birlikte atiyorum. Camasirlarla yikamam asla.

Herkese iyi akşamlar.
Kıyafetle vs asla atmam makinaya. Wcde de bir paspas takimim var banyoda da haftada 1 ikisini birlikte atarım.

Kendini titiz sanan kimsenin gerçekte titiz olmadığına bir kere daha emin oldum
Aynen. Gorumcem ben soyle titizim boyle titizim derdi. Geldi bir gun evimde tezgahi silerken tost makinemin icini de ayni bezle sildi. Hayir bir de birak ben yaparim diyorum yok yok ben yaparim deyip bana ekstra temizlik isi cikartti.

Aynen. Gorumcem ben soyle titizim boyle titizim derdi. Geldi bir gun evimde tezgahi silerken tost makinemin icini de ayni bezle sildi. Hayir bir de birak ben yaparim diyorum yok yok ben yaparim deyip bana ekstra temizlik isi cikartti.
Ben asla titiz biri değilim ama böyle şeylere ifrit olurum
Birçok kendini titiz olduğu ile öve öve bitiremeyen tanıdıklarım var, aslında hiç biri titizi bırak temiz bile değiller.
Mutfakda tezgahı sildiği bez ile yere mesela salça damlasa aynı bezle yeri silenide gördüm, yemek yaparken yemeğin tuzuna bakıp aynı kaşıkla yemeği karıştıranıda gördüm neler neler 🙄 evi süpürüp silince titiz olduğunu zannedenler var sanırım

Yani Allah aşkına ne kadar elektrik su yakabilirdi de cümle alemi doldurdunuz makine boş çalışmasın diye?
Eşinizin kıyafeti ile neden bir arada yıkansın ki? Oldu olacak alt komşudan da çamaşır isteyip ataydınız.
Tutumluluk/tasarruf/su kaynaklarını korumak lazım evet ama bu bambaşka bir şey ya.

Anneniz çok çok haklı, şok oldum okurken , yani yerde duran , sürekli üstüne basılan, tuvaletten üstüne pis su sıçrayan bir şeyi nasıl üstünüze girdiğiniz şeylerle yikarsınız
40 yıl düşünsem birilerinin bu şekilde çamaşır yıkadım aklıma gelmezdi , yeminle bu kk sayesinde artık kimse ile el bile sıkısamayacak duruma geldim , nasıl bu kadar pis olabiliyor insanlar ya

Bu kadar temizlik takıntısı olan insanlar dışarı nasıl çıkıyor şaşırıyorum. Büyükşehirlerde nefes alsan birine carpiyosun dip dibe yolculuklar vs. O kadar ayrıntı çok fazla bence ya.
Banyo paspasının kıyafetlerle beraber yıkanmamasi mi temizlik takıntısı? Siz takıntı görmemişsin demek ki. Mecburiyetler ile kendi elimizde olan basit şeyleri kıyaslamak doğru değil zaten.

Herkese iyi akşamlar.

Ben ayrı atıyorum ama beraber atılsa da bu kadar tepki göstermezdim. Dünya malı için kalp kırmaya asla değmez. Güzelce söyleyebilirdi, Kızım bi dahakine ayrı at kendi sağlığınız için vs gibi cümlelerle. Yanlış yapmış tabi bana göre başkası ne düşünür bilemem.

..ama iç camasirlarimi paspas ile birlikte atıyorum.. kalkıp gündelik giydiğim kıyafetlerimi paspaslar ile atmıyorum..

:KK57::KK57:

İç çamaşırlarınızı paspaslarla yıkarken günlük kıyafetlere geçince "ay yok artık bu kadarını da yapamam" dedirterek sizi durduran neydi merak ettim asdfgh

Size titiz diyen arkadaşlarınızın bu bilgiden haberleri olmadığına eminim. Çok da şeapmayın yani bence.

Şampuan hariç diğerlerine bende koyuyorum :işsiz:
Bende severim çamaşır suyunun verdiği temizlik hissini lakin kimyasalları bu kadar kullanmamaya çalışıyorum
Temizliğe sarmamak lazım dipsiz kuyudur indikçe inersin 😊😊😊😊
Tecrübe ile sabit

:KK57::KK57:

İç çamaşırlarınızı paspaslarla yıkarken günlük kıyafetlere geçince "ay yok artık bu kadarını da yapamam" dedirterek sizi durduran neydi merak ettim asdfgh

Size titiz diyen arkadaşlarınızın bu bilgiden haberleri olmadığına eminim. Çok da şeapmayın yani bence.
Hayır arkadaşları sen titizsin derken neye dayanarak dediler bunu merak ettim. Böyle birşeye sen titizsin ya diyen biri kimbilir kendisi ne durumdadır acaba diye düşünmüyor değilim.
Kadir Ezildiye kir, pislik, yağ içindeki evler geldi gözümün önüne. Öyle birisi için paspasın yıkanması bile titizlik göstergesi olabilir tabii.

Evet paspas giysiyle yıkanmaz ama bunu zaten annenizden görmüş öğrenmiş olmanız gerekmezmiydi...Annenizi kızmakta pek haklı bulmadım. O kadar titizde size bunlarıda neden öğretmemiş.

Hayır arkadaşları sen titizsin derken neye dayanarak dediler bunu merak ettim. Böyle birşeye sen titizsin ya diyen biri kimbilir kendisi ne durumdadır acaba diye düşünmüyor değilim.
Kadir Ezildiye kir, pislik, yağ içindeki evler geldi gözümün önüne. Öyle birisi için paspasın yıkanması bile titizlik göstergesi olabilir tabii.

Evde toz görmeyince ay sen de ne titizsin demişlerdir belki.
Bu bilgiye vâkıf olup çok titizsin diyen insan varsa o insanın çamaşırları nasıl yıkadığını bilmek bile istemiyorum ben.

Back