- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.722
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Hadi ya tşkBence adam seni bosamali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya tşkBence adam seni bosamali
Eşine bence zıt pıt anan da böyle anan da şöyle ydi deme bence..tabi ki şahsi fikrimHadi ya tşk
Az önce fikrini söyledin işte anladık.Eşine bence zıt pıt anan da böyle anan da şöyle ydi deme bence..tabi ki şahsi fikrim
Kesinlikle öyle düşünüyorum bosamali ...zira iki de bir beni anamın babamin hatalarıyla yargılayan eşi neyleyimAz önce fikrini söyledin işte anladık.
Sen bir kaç yorum öncesini okusaydın anlardın neden böyle davrandığımı.
Kadının kadını anlamadığı bi yerde erkekten anlayış beklemek de komik gerçekten.
Bir kadın neden böyle şeyler yapar bir aslı astarı olması gerek dimi?
Ama size göre adam beni boşamalı!
Siz kesin hükümlerinizi kendinize saklayın. Üslubunuzu değiştirmenizi tavsiye ediyorum size.
Ban yemek istemiyorum. Sizin için değmez. Belli ki anlama sıkıntınız var yoksa ikide bir böyle konuştuğumu sadece şuraya yazdığım iki satırdan çıkarıyor olmanızın başka bir açıklaması yok. Konudan dışarı alayım sizi.Kesinlikle öyle düşünüyorum bosamali ...zira iki de bir beni anamın babamin hatalarıyla yargılayan eşi neyleyim
Keyfin bilir ...burda konu açınca illa haklisin türünden cevaplar bekleme sekerim ..açık ol elistirilereBan yemek istemiyorum. Sizin için değmez. Belli ki anlama sıkıntınız var yoksa ikide bir böyle konuştuğumu sadece şuraya yazdığım iki satırdan çıkarıyor olmanızın başka bir açıklaması yok. Konudan dışarı alayım sizi.
Ben zaten tüm fikirlere açığım. Senin gibi üslubunu bilmeyenlere kapalıyım kusura bakma.Keyfin bilir ...burda konu açınca illa haklisin türünden cevaplar bekleme sekerim ..açık ol elistirilere
Ne demek aldatma yoksa vidividi.. birakin haklisiniz siz. Sacma yorum gelmis cevap bile degmezBacım sen çok tatlısın ama evlilikler böyle toz pembe ilerlemiyor. Ben zaten öyle anlattığınız gibi biriydim. Beni ne bu hale getirdi biliyormusunuz? Sevgisizlik.
Sevginin olmadığı evde huzurda olmaz. Siz buna rağmen aldatma şiddet yoksa önemli değil diyorsanız kendiniz bi böyle yaşayın bakalım kolaysa.
Sevgisizlik ve saygısızlık en büyük şiddet. Derin izleri oluyor ve bir ömür geçmiyor bilin istedim...
Biz şuan uzaktayız kendi evimize döndük ama etkisinden çıkamadıHelal olsun kiz su kk da kocasina hak ettigi muameleyi gosteren kadin gorunce seviniyorum yalniz olmadigimi goruyorumhele o yemek yapmayip zikkimin kokunu ye dmeen... hak etmis. Yalniz sunu fark ettim erkekler aileleriyle yakin yada beraber oturunca boyleler. Uzaklasinca duzeliyolar
Evet o duruma getiriyolarBiz şuan uzaktayız kendi evimize döndük ama etkisinden çıkamadı
Ben kolay kolay öyle konuşmam ama konuşturdu sonunda beni. Sabır da tükeniyor bazen.