- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
düştü kırıldı diyende var demekki çok şiddetli düşnesi gerekiyor anladığım kadarıyla
Benim setimde primanova'ydı.. Şiddetli düşmekten kasıt şu ki, banyonun zemin kaplaması fayans olunca ,darbe etksi çok oluyor doğal olarak. Ben o kadar kullandım birşey olmadı, eşim sağolsun hem çöp kovasının kapağını hemde sıvı sabunluk setini kırdı...Dünyanın parasını vermiştim..
Hiç kırılmama gibi bir durum olamaz kiporselen olanlar da yksek bi yerden düşünce kırılıyor ama bu çok pahalı en azından kırılmayaydı iyiydi:)
Catir catir kiriliyor bende bu marka alip bir yığın para ödedim ve su an sıvı sabunlugunun kösesi kirik kullaniyorum demem o ki simdiki aklim olsa bu kadar para vermezdim
Hiç kırılmama gibi bir durum olamaz ki
Porselen kullanıyorum. Bahsettiğiniz materyalden daha şık durduğunu düşünüyorum, setimi 6 sene önce almistım hala sapasağlam duruyor,neden kırılsın anlamadım.
Kırılıyor bende nova bodrum var kapağı kırıldı. El boyaması olduğu için pahalı. Bir de çizimler renkler harika.
aslimm67
Hevesini kirmak istemem ama,plastik alacaksan madem ki bana gorede en mantiklisi o, bu marka alma gercekten pahali daha uygun markalar bulabilirsin koctas,bauhause,ikea filan varsa bulundugun yerde incele bak
banyo zemini sert olduğu için bir düşmeye kırılıyor bu tarz seyler. siz hiç düşürmediniz sanırım.
Benim öyle bir düstü ki lavobom bile kirildi gerci benimde hatam var orda :)
Kırılır hemen sus niyetine al başka kullan bunlar kırılır günlük kullanım aTemizlik kısmını hallederim bu diğer polyester modellere göre sade açıkçası :) Modelini çok beğendim tam uyuyor herşeyime o yüzden benim için önemli olan kırılıp kırılmaması.
Kırılır hemen sus niyetine al başka kullan bunlar kırılır günlük kullanım a
koçtaşa git bak. bu markanın ürünleri satılıyor . malzemeleri vs. özellikleri kutularnda yazar herhalde.Merhaba Bayanlar,
Benim derdim yok :) Sadece size sormak istediğim birşey var. Polyester Banyo Setleri hakkında internette pek yorum bulamadım. Bu setler gerçekten kırılmıyor mu?? Çeyizim için almak istiyorum ama 200 TL ve üzeri fiyatlar.. Eğer gerçekten kırılmıyorsa fiyatı normal ama bir düşmeye kırılacaksa o kadar para vermek istemem.
Kullananlardan yorum istiyorum acil lütfen
Walla epey oldu ben bir magazada sıvı sabunluğuna çarptım düştü elime aldım inceledim kırıldıysa ödeyeyim diye bişey olmamıştı ama cokda sert düşmedi ne yalan söylüyeyim..