Banyo Hk.

düştü kırıldı diyende var demekki çok şiddetli düşnesi gerekiyor anladığım kadarıyla

Benim setimde primanova'ydı.. Şiddetli düşmekten kasıt şu ki, banyonun zemin kaplaması fayans olunca ,darbe etksi çok oluyor doğal olarak. Ben o kadar kullandım birşey olmadı, eşim sağolsun hem çöp kovasının kapağını hemde sıvı sabunluk setini kırdı...Dünyanın parasını vermiştim..

( bende bundan korkuyorum

Catir catir kiriliyor bende bu marka alip bir yığın para ödedim ve su an sıvı sabunlugunun kösesi kirik kullaniyorum demem o ki simdiki aklim olsa bu kadar para vermezdim

Catir catir kiriliyor bende bu marka alip bir yığın para ödedim ve su an sıvı sabunlugunun kösesi kirik kullaniyorum demem o ki simdiki aklim olsa bu kadar para vermezdim

hadi ya plastik olanı var primanovanın ona bişey olmaz o zaman en mantıklısı o olur madem kırılıyor

Kırılıyor bende nova bodrum var kapağı kırıldı. El boyaması olduğu için pahalı. Bir de çizimler renkler harika.

aslimm67
Hevesini kirmak istemem ama,plastik alacaksan madem ki bana gorede en mantiklisi o, bu marka alma gercekten pahali daha uygun markalar bulabilirsin koctas,bauhause,ikea filan varsa bulundugun yerde incele bak

kırılmasa bıle ben 2 ayda bı degıstırıyorum
sonucta pislenıyor ne kadar temızlesemde hıjyenık olmuyormus gıbı gelıyor

Walla epey oldu ben bir magazada sıvı sabunluğuna çarptım düştü elime aldım inceledim kırıldıysa ödeyeyim diye bişey olmamıştı ama cokda sert düşmedi ne yalan söylüyeyim..

koçtaşa git bak. bu markanın ürünleri satılıyor . malzemeleri vs. özellikleri kutularnda yazar herhalde.
10 yıl oldu evlendigim.ben mudo dan cok aldım. hepsi de kırıldı. sıvı sabun koyarken elime damlatıyorum akıtıyorum etrafını sileyim yıkayayım derken elimden bir kayıyor hoopp kırılıyorlar.
artık almaktan vazgectim direkt marketten aldıgım pompalı plastigi koyuyorum.

Walla epey oldu ben bir magazada sıvı sabunluğuna çarptım düştü elime aldım inceledim kırıldıysa ödeyeyim diye bişey olmamıştı ama cokda sert düşmedi ne yalan söylüyeyim..

o zaman vazgectım ben az bır para degıl kaliteli plastikten ya da metal olanlardan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…