Banyo Hk.

Primanova al o zaman tavsiyem.
Benim dediğim gibi banyo takımım porselendi. Ve tabii ki parçalarından kırılan oldu.
Fakat ben banyo takımımı Amerika'dan getirdiğim için aynısını mümkünatı yok bulamam.

Ancak yeni bir banyom olursa kesinlikle Primanova'nın ürünlerinden alırım.
Sebebi ise yaygın bir marka ve her yerde ürünleri bulunabiliyor, tek tek satılıyor veya takım olarakta satıyor.
Koçtaş, Bauhouse, vb. yapı marketlerde ürünlerini bulmak mümkün.
Bence bir gün git bu tarz bir yere (IKEA'nın ürünlerinden emin değilim kullanmadım hiç) bir bak bakalım, nasıl içine siniyor mu beğeniyor musun? diye.

Primanova'nın ayrıca perdeleri de var takımlarına uygun fakat her ürünü için perde yapmamış.
Bunu da internetten araştırabilirsin.
Banyomun fotoğraflarını bulursam (kesin var buralarda bir yerde) göndereceğim birazdan tam anlamıyla anlamış olursun ne dediğimi...

Perde zaten istemiyorum. önemli olan set olması bıde bu var ama plastik ve metal yerleri var buda primanovanın.

Tam bulamadım ama buna benziyor.
Yarın fotoğraflarını paylaşacağım...

Banyo perdesi, banyo perdesinin askılıkları, ve diğer aksesuarları bu şekilde...
Bir daha gidersem Amerika'ya inşallah yine alacağım kendime böyle birşey.
Ben çok beğeniyorum bu tarz setleri... Tamamlayıcı ürünler çünkü.

Banyo havlusu da dahil olmak üzere, hepsi tam takım bende...
Hoş duruyor ve herkes bu kadar detaycı olmadığı için sizde gördüklerinde de tepkiler güzel oluyor...

Öyle tabiki detayları severım bende. ama perde olmayacak bende sadece bu setten alacagım kısmet olursa ya da en son gönderdıgımı :)

Çok güzeller ama sanki kırılır gibi duruyorlar

Hayatta öyle klozet fırçasını almam, ben iki ayda bir yeni fırça alıyorum daha hijyenik bence, geri kalan aksesuarlar zevk meselesi, bence sade dışı düz olsa daha kullanışlı olur

Hayatta öyle klozet fırçasını almam, ben iki ayda bir yeni fırça alıyorum daha hijyenik bence, geri kalan aksesuarlar zevk meselesi, bence sade dışı düz olsa daha kullanışlı olur

klozet fırçası ömür boyu aynı kalmayacakki değiştireceğim onu. zaten almayacagım kırılmasından dolayı.

Benimki de bunlardan kirilmaz bilmem ne dediler ama dustu porselen gibi paramparça olmadi ama citladi

Madame cocodan bakın hem şık hem uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…