Bu modelin temizliği zor olur. Alacağınız modelin dış yüzeyi düz olsun ki tozlar araya giriyor temizlemek zor olur.
Ben de çok beğenmiştim bunları da ben çok çabuk sıkılıyorum.
Sürekli değiştiriyorum eşyaları.
Hele ki bir klozet takımı ancak 2 ay durabilir bizim evde.
O kadar para mümkün değil vermem.
Hem sıkılmak hem de hijyen meselesi benim kast ettiğim.ben set olarak almak istiyorum porselen setler de 100 tl düşünce kırılıyor hemen o yüzden istiyorum bunu. pek sıkılan bir insan değilim ben o yüzden problem olmaz sanırım :)
Kırılıyor.
Daha iki gün önce sıvı sabunluk çat diye düşüp banyonun ortasında kırıldı.
Kırılıyor diye almayacak mısınız?
200 lira bir banyo seti için çok büyük para değil ki.
Hem sıkılmak hem de hijyen meselesi benim kast ettiğim.
Sonuçta pis bir amaçlı kullanıyor.
Ne kadar temiz tutulabilir ki?
Bence pahalı ama çok güzel ve sade bir set. Ceyizim için para sıkıntım yoksa kırılıp kirilmamasini önemsemeden alırdim.
bence ucuzca bişey alın. evliliğin ilk aylarından eşyalardan sıkılmaya başlıyorsunuz. çünkü düğün hazırlığı bitip rahatlarken boşluğa düşüyorsunuz bir nevi.
ben olsam 200 lira vermezdim bunlara. hoş vermedim de!
Merhaba Bayanlar,
Benim derdim yok :) Sadece size sormak istediğim birşey var. Polyester Banyo Setleri hakkında internette pek yorum bulamadım. Bu setler gerçekten kırılmıyor mu?? Çeyizim için almak istiyorum ama 200 TL ve üzeri fiyatlar.. Eğer gerçekten kırılmıyorsa fiyatı normal ama bir düşmeye kırılacaksa o kadar para vermek istemem.
Kullananlardan yorum istiyorum acil lütfen
Ben zor beğenen biriyim o yüzden kolay kolay bişeyden sıkılmam. Benim sorunum kırılıp kırılmaması.
bende farklı bir model var canım evlendiğimde 100 liraya almıştım ümraniyede bi züccaciyeden ve çok memnunum 3yıl bitti ev taşıdım vs hiç bişey olmadı şükür düşünürsen memnun kalırsın ben memnunum dışlarını da bi güzel yıkıyorum mis gibi ohh
sizinkide polyesterdi değil mi? yere düştü mü hiç?
bunlar polyester yalnız kırılmıyor diye duydum. sizinki de mi polyesterdi acaba?
banyo seti alacağım tabiki ama sıvı sabunluk vs porselen alırım fırça ve çöp kovasını metal alırım eğer kırılıyorsa.