Banyo Hk.

Hem sıkılmak hem de hijyen meselesi benim kast ettiğim.
Sonuçta pis bir amaçlı kullanıyor.
Ne kadar temiz tutulabilir ki?
Neden? Sizin evde klozet paspaslari camasir makinasinda yikanmiyormu? Bizim evdekiler yikanip yikanip seriliyor gayetde temiz))
Konu sahibi primanovanin urunleri kirilmiyor. Fiyatli ama kaliteli gercekten. Yuksek bir lavabodan dusse illaki kırılır ama darbede carpmada bisey olmuyor. 3 senedir kullaniyorum

Polyesterdi benimki de. Çok şiddetli düşmediği sürece kırılmıyor. Benimki oldukça sert düştü.
Yeni evleneceksiniz, sabunluk porselen çöp kovası metal hoş bir görüntü olmaz bence.
Ben bunları dört sene önce evlenirken almıştım, dört yıl kullandım. Düşmeseydi daha uzun da giderdi. Ki sabunluk hariç geri kalanı kullanıyorum. Sabunluğu da firmadan istedim getirtecekler tek olarak bulunursa aynı model.

uzun süre aynı modelin üretimi devam eder mi acaba en azından yüksek bir yerden düşse bile yenisini alırım.

aynının başka bir desenini 3 yıldır kullanıyorum, çok şükür kırılan bir parcası olmadı hala, üstelik 2 çocugum var.. yalnız evet arkadaslar haklı temızlıgı lolay olmuyor.. ama güzel görünüyor..

Neden? Sizin evde klozet paspaslari camasir makinasinda yikanmiyormu? Bizim evdekiler yikanip yikanip seriliyor gayetde temiz))
Konu sahibi primanovanin urunleri kirilmiyor. Fiyatli ama kaliteli gercekten. Yuksek bir lavabodan dusse illaki kırılır ama darbede carpmada bisey olmuyor. 3 senedir kullaniyorum

porselen olanlar da yksek bi yerden düşünce kırılıyor ama bu çok pahalı en azından kırılmayaydı iyiydi:)

Yoook paspas demedim.
O takımlardan bahsettim.
Diş fırçalık,çöp kovası vs.
Onları 2 aydan fazla tutmam evde.

aynının başka bir desenini 3 yıldır kullanıyorum, çok şükür kırılan bir parcası olmadı hala, üstelik 2 çocugum var.. yalnız evet arkadaslar haklı temızlıgı lolay olmuyor.. ama güzel görünüyor..

yere düşünce de kırılıyor o zaman porselen gibi

uzun süre aynı modelin üretimi devam eder mi acaba en azından yüksek bir yerden düşse bile yenisini alırım.

Bilmiyorum. Ben aldığım yerle görüştüm cumartesi günü pazartesi haber verelim dediler. Telefon bekliyorum şimdi.
Bir seti dört yıl kullanmak da yeterli bir süre bence. Bulunmazsa da çok üzülmem şu saatten sonra. On yıllarca kullanmak istemem zaten. Şimdiki banyomun renklerine falan uyuyor diye değiştirmeyi düşünmedim pek ama ben de eşyadan çabuk sıkılanlardanım.

Paran varsa al. Normal takımlarda zaten 75 den falan başlıyo o yüzden hem içinde kalmaz :) çeyiz yani birde ilk alıyosun gösterişli olsun :)

Yoo o kadar zor değil. Tezgahı temizlerken elim çarptı önce duvara sonra klozete sonra yere yapıştı kırıldı. Bilinçli yapmadım yani.

ne bileyim hani çok sert düşme öyle olur gibi geldi doğrudur siz yaşamışsınız ben yaşamadım o tarz bişey

Çöp kovasının kapağı ve sıvı sabunluğu kırıldı...Kırılmıyor falan değil yani.

X