- 5 Mayıs 2016
- 93
- 37
- 33
umarım öyle olur. aylarca beğenmeye çalışıp aldığım koltuklardan 3. ayda sıkıldım
ama 4 yıldır bizimle kendisi.
benim için kullanış ve uzun ömür ilk planda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım öyle olur. aylarca beğenmeye çalışıp aldığım koltuklardan 3. ayda sıkıldım
ama 4 yıldır bizimle kendisi.
Neden? Sizin evde klozet paspaslari camasir makinasinda yikanmiyormu? Bizim evdekiler yikanip yikanip seriliyor gayetde temiz))Hem sıkılmak hem de hijyen meselesi benim kast ettiğim.
Sonuçta pis bir amaçlı kullanıyor.
Ne kadar temiz tutulabilir ki?
polyester düştü ama hiç bişey olmadı yine de
benimki de çiçekli güllü falan yıkayınca da bişey kalmıyor
Polyesterdi benimki de. Çok şiddetli düşmediği sürece kırılmıyor. Benimki oldukça sert düştü.
Yeni evleneceksiniz, sabunluk porselen çöp kovası metal hoş bir görüntü olmaz bence.
Ben bunları dört sene önce evlenirken almıştım, dört yıl kullandım. Düşmeseydi daha uzun da giderdi. Ki sabunluk hariç geri kalanı kullanıyorum. Sabunluğu da firmadan istedim getirtecekler tek olarak bulunursa aynı model.
Neden? Sizin evde klozet paspaslari camasir makinasinda yikanmiyormu? Bizim evdekiler yikanip yikanip seriliyor gayetde temiz))
Konu sahibi primanovanin urunleri kirilmiyor. Fiyatli ama kaliteli gercekten. Yuksek bir lavabodan dusse illaki kırılır ama darbede carpmada bisey olmuyor. 3 senedir kullaniyorum
Yoook paspas demedim.Neden? Sizin evde klozet paspaslari camasir makinasinda yikanmiyormu? Bizim evdekiler yikanip yikanip seriliyor gayetde temiz))
Konu sahibi primanovanin urunleri kirilmiyor. Fiyatli ama kaliteli gercekten. Yuksek bir lavabodan dusse illaki kırılır ama darbede carpmada bisey olmuyor. 3 senedir kullaniyorum
düştü kırıldı diyende var demekki çok şiddetli düşnesi gerekiyor anladığım kadarıyla
aynının başka bir desenini 3 yıldır kullanıyorum, çok şükür kırılan bir parcası olmadı hala, üstelik 2 çocugum var.. yalnız evet arkadaslar haklı temızlıgı lolay olmuyor.. ama güzel görünüyor..
uzun süre aynı modelin üretimi devam eder mi acaba en azından yüksek bir yerden düşse bile yenisini alırım.
yani zaten o da çok zor yani bilinç falan düşürmek gerek
yani zaten o da çok zor yani bilinç falan düşürmek gerek
yere düşünce de kırılıyor o zaman porselen gibi
aynen porselen gibi... düşerse kırılır ama yeni evleneceksiniz ortada kırıp döken çocuk olmayacak ki... bence çok şık alın ben memnunum :)
Paran varsa al. Normal takımlarda zaten 75 den falan başlıyo o yüzden hem içinde kalmaz :) çeyiz yani birde ilk alıyosun gösterişli olsun :)
bayagı bı yere çarpmışYoo o kadar zor değil. Tezgahı temizlerken elim çarptı önce duvara sonra klozete sonra yere yapıştı kırıldı. Bilinçli yapmadım yani.
Yoo o kadar zor değil. Tezgahı temizlerken elim çarptı önce duvara sonra klozete sonra yere yapıştı kırıldı. Bilinçli yapmadım yani.