Banyo Hk.

koçtaşa git bak. bu markanın ürünleri satılıyor . malzemeleri vs. özellikleri kutularnda yazar herhalde.
10 yıl oldu evlendigim.ben mudo dan cok aldım. hepsi de kırıldı. sıvı sabun koyarken elime damlatıyorum akıtıyorum etrafını sileyim yıkayayım derken elimden bir kayıyor hoopp kırılıyorlar.
artık almaktan vazgectim direkt marketten aldıgım pompalı plastigi koyuyorum.

plastik ve metal candır diyelim o zaman :KK70:

Merhaba Bayanlar,

Benim derdim yok :) Sadece size sormak istediğim birşey var. Polyester Banyo Setleri hakkında internette pek yorum bulamadım. Bu setler gerçekten kırılmıyor mu?? Çeyizim için almak istiyorum ama 200 TL ve üzeri fiyatlar.. Eğer gerçekten kırılmıyorsa fiyatı normal ama bir düşmeye kırılacaksa o kadar para vermek istemem.
Kullananlardan yorum istiyorum acil lütfen
:KK28:

index.php
kullanıyorum 10 yıldır. hiç bi şey olmadı sabunluğuma . bi de diş fırçalık aldım.
o da öyle.
yalnız bi kaç kez sert düştü. çatladı. yine de iyi durumda

Benim takımım bu modelden kirlenmiyor gayet güzel :) Çok beyaz değil zaten kemik rengi. Henüz düşürmediğim için kırılıp kırılmayacağını bilemeyeceğim. Çok şiddetli düşmezse kırılmaz bence. Yalnız çok şık bir takım ben çok memnunum :)

Benim takımım bu modelden kirlenmiyor gayet güzel :) Çok beyaz değil zaten kemik rengi. Henüz düşürmediğim için kırılıp kırılmayacağını bilemeyeceğim. Çok şiddetli düşmezse kırılmaz bence. Yalnız çok şık bir takım ben çok memnunum :)

banyo sert zemin oldugu ıcın dırek kırılıyormus

banyo sert zemin oldugu ıcın dırek kırılıyormus
hayır . benim kayınpederim abdest alırken düşürmüş . 10 yıl önce yine alınca düşmüş. çatladı. ama porselen değil. tuz buz olmadı. 10 yıldır o şekilde kullanıyorum diş fırççalığımı

ben bu modelin setini almıştım. oldukça pahalı üstelik . kırılırsa zaten verdiğin paraya yazık

Eklentiler

• primanova-michelle-sivi-sabunluk-37289-28-B.jpg
    primanova-michelle-sivi-sabunluk-37289-28-B.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 53
Ayyy başlığı görünce iğrençl miğrençli banyo yapmayan kocalı konu zannetmiştim çıkan şeye bak tuvalet fırçası :63: çok hayal kırıklığına uğradım şu an :KK69:

Sende al madem iki yüz liraya bu seti iki gün sonra çöpe at kırılınca ne diyim kendin bilirsin çok heves etti isen dedim iki tane al biri ucuz olsun bunu da dekorasyon u na uyuyo diye bence iki yüz u veren onu da alır en fazla 20 25lira çünkü

Kırılıyor tabi ki ama cam ve porselene göre çok daha kolay kullanımı. Kırılma riski daha az. Bu kadar parçayı 200 e bulduysan al, tanesi zaten en az 30 dan satılıyor koçtaş ta filan.ben uzun süredir kullanıyorum, bir şey olmadı. Her gün de yıkarım.

Sende al madem iki yüz liraya bu seti iki gün sonra çöpe at kırılınca ne diyim kendin bilirsin çok heves etti isen dedim iki tane al biri ucuz olsun bunu da dekorasyon u na uyuyo diye bence iki yüz u veren onu da alır en fazla 20 25lira çünkü

çok heves etmedım sadece arastırıyorum bı tane alıcam kırılmasaydı paraya kıyıp alacaktım ama bu durumda almayacagım sanırım

Benim simsiyah porselendi
Çöp kovasının kapağını misafirlerden biri kırmıştı
Bende gittim, yine siyah bir metal çöp kovası alıp durumu kurtardım : )

Şekil A
indir.jpg cop-kovasi-metal-pedalli-13-lt-1-adet-90-53-B.jpg

X