Banyo Hk.

Kırılmayacak kaliteli plastikler var onlardan düşünüyorum şu an araştırıyorum.
durumun uygunsa koyacagin banyoda degerse bunlari koyamaya al tabiki...
ben kiraci oldugum icin dandik bir lavabo vardi tabiki almadim 50tlye uygun aldim, omru bitti 2 senede igrenc oldular....
ama boyle genis bir lavabo varsa kenarda emanet durmuycaksa sabunluk falan al...
guzel birde kaliteli elegan paspas takimi al oyle 2 ayda falan degistirmene gerek yok...
bi ucuz al bi kaliteli...
ustunude micmayin emi hani pis yerde kullaniyoruz ya...
tovbe estagfurullah ya...

:) Lavabo geniş olacak ama elimden kayıp mahvetmek istemiyorum takımı. 2 ay da zaten cok cok kısa daha masraflı

:) Lavabo geniş olacak ama elimden kayıp mahvetmek istemiyorum takımı. 2 ay da zaten cok cok kısa daha masraflı

bak canim sakin bu tarz birsey alma...renklisi taslisi boncuklusu fark etmez malzemesi boyle olmasin...
demeyi unuttum galiba kirilmayacaksa diyecektim
rahatsa yerin al iste niye dussun
dikkat edersin

Eki Görüntüle 1836723
bak canim sakin bu tarz birsey alma...renklisi taslisi boncuklusu fark etmez malzemesi boyle olmasin...
demeyi unuttum galiba kirilmayacaksa diyecektim
rahatsa yerin al iste niye dussun
dikkat edersin

akrilik bu attıgınız bu da mı kırılıyor?
Dikkatsizlik bu elimden kayar misafirin çocugu gelir cop kovasının kapagını dusurur bısey de dıyemem
bunu dusunuyorum ama emın olamadım henuz metal kısımlarından dolayı. ıkeaya koctasa falan da bakıcam. :)

anaa alma o zamn alma
senmi bizi ikna ediosun biz mi seni..
alma icinde kalsin cocuk oluncada hic alamazsin zaten....oyle git sacma sapan bisey al...
kiziyorum ama

bir bana mı gereksiz geliyor bu tip şeyler

içime doksanlık nene kaçmış benim

metal 3 lt lik basmalı çöpüm ve fırçam var

lavabo kenarında da alındığı kabı ile duran sabunluk

bir de plastik bir bardakta diş fırçalar

200 lira buna verilmez sanki

mesela mutfağa basmalı çöp kovası alacaktım bir çok yer gezdim yıllar önce 3 te biri fiyatına aldım en son pazardan hala da kullanırım

ne olacak kırılırsa atarım dedim

ya da ne bileyim tencere takımı alıyorum en pahalısından değil işimi görebilecek kalitede olan ama en makul olan zira eskiyince atarım

atıyorum 100 değil de 300 Tl de veririm o tencereye ya da bu takıma maddi gücüm buna yeter ama kırılınca eskiyince hayıflanacağım kadar para vermek isteme

simdi almiycan ne zaman alcan 50 yasina gelip icin gecincemi....
ya 100 lira icin degmez bu kadar dusunmeye...sonra pisman oluyor insan....
1 ay daha fazla taksit odeseydim ama soyle olsaydi diyor.
bu takimlar benim hala aklimda 3 senelik evliyim bebegimde oldu , ilk firsatta alcam sartlar uygun olursa...

Eğer çok sakar değilseniz banyo gereçleri çok kırılacak birşey değildir zaten.
Bende porselen bir set var ve yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.
Benim setim duş perdesi de dahil olmak üzere takım olduğu için çok seviyorum.

Sadece bu setler değil, kaliteli tüm düzgün setler yaklaşık 200-300 TL arasında.
Kırılganlığa dair kimsenin bir garanti vereceğini sanmıyorum.
Evet bu malzeme açısından kolay kırılan bir malzeme değil, ama sağlam bir şekilde düşerse niye kırılmasın. Metal bir malzeme olmadığı taktirde kırılmaya müsait diye düşünüyorum.
Ayrıca banyo malzemelerinde Primanova hem güvenilir hem de en kalitelilerindendir.
İnternet üzerindeki fiyatlar mağaza fiyatlarına göre de çok daha uygun.

Banyonuz belli mi?
Eğer banyonuzun renkleri belli ise, internet üzerinden alın derim.
Ama daha belli değilse bekleyin derim, boşu boşuna para vermiş olmayın.
Sebebine gelince, siz pembe alırsınız banyonuz yeşil çıkar (misal) gibi durumla karşılaşmayın.

Polyester porselenden daha şık duruyor yalnız tabikide kırılıyor.
Ama primanovanın ürünleri garantili oluyor gerçi kırılmaya karşı hiç bir ürün garanti vermez.
Primanovanında akrilik ürünleri var onlara bir bak istersen cam görünümlü kaliteli plastik 160 tlden başlıyor.
Dikkat edeceksin diyelimki kırıldı parçaların devamı muhakkak oluyor kırılan parçanın yenisini alacaksın başka care yok gibi.

anaa alma o zamn alma
senmi bizi ikna ediosun biz mi seni..
alma icinde kalsin cocuk oluncada hic alamazsin zaten....oyle git sacma sapan bisey al...
kiziyorum ama

çok istiyorum ama kırılınca parçasını temin edebilmek önemli. şimdi gitti çöp kovasının kapagı ya da sıvı sabunluk nolucak o zaman

öyle ama bır parcası kırılsa set gıttı yanı

ürünü yıllarca temin edebilecek olmam önemli aslında

öyle ama bır parcası kırılsa set gıttı yanı

ama bu set olayı senin için önemli ise bu kadar düz renk alacaksın

kırılırsa da yerine yenisini koyacaksın

ya da ne bileyim düz cam varsa öyle alacaksın

zira kırılmak her zaman olabilecek bir ihtimal

hatta daha sen kullanmadan çeyiz dizerken bile düşer kırılır vs vs

bu kadar üzüleceksen girişme hiç bu işe bence

evet banyom belli sakar da degılım ama gelıp baskasının sakarlıgıyla takımın bozulmasından korkarım. bütün set ziyan olur ürünü temin edemezsem. en iyi firmayı arayıp ürünü ne kadar süre daha temin edebilirim onu öğrenmeliyim :))

Ben de 1 sene önce falan beğenerek bir takım almıştım ama pişman oldum. Çabuk bozuldu takımım. Basmalı sıvı sabınluk ve çöp kovasının kapağı kırıldı. Sanırım baskı nedeniyle kendi kendine çatladı sabunluk en son da kırıldı zaten.. Çöp kovasını da kapaksız kullanamam zaten attım gitti. Başka bir alttan basmalı kapaklı kova aldım.
Diş fırçalık, sabunluk, klozet fırçası duruyor sözde. Her şey görsellik değilmiş onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…