Bana göre kimseyi ilgilendirmez ne şartlarda hamile kalinmali kalinmamali hele de özellikle hamilelik için tüm imkanlarını kullanan bu yolda canla başla uğraşan kadınlar için geçerli bence. Bence sen o kisiyi takip etme. Hamile kaldığında günlerce hastane kapılarında yatmiycaksin. Ayda 1 anca zaten kontrole gidiyorsun. Onada önlemini alıp gidersin... O kişide neye dayanarak bunu demiş anlmdm. Evet hepimiz için çok zor bir süreç ama kalkipta kimseye gebe kalmayin deme hakkına kimse sahip değil. Hiç denememis olsan korunuyorsunda bu ay korunmiycaksin gebelik dusunuyorsun o zaman yine bı düşün derim. Ama durumun farklı. HİCKİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ...instgramda severek Banu Çiftçiyi takip ediyordum. Fakat son zamanlarda sürekli şu süreçte gebelik planlarını erteleyin, bu süreçte hamilelik düşünülmemeli gibi paylaşımlar yapıyor. Paylaşımların altına da insanlar şuursuzca evet bu durumda (korona) hamilelik düşünenler aptaldır , akıl işi değil gibi yorumlar yazıyor. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ben aylarca denememe rağmen hamile kalamadım şimdi sonu belli olmayan bu süreçte ara vermek zamanı boşa harcamak gibi geliyor.
Fakat yine de düşünüyorum acaba şu an istediğim için mi böyle düşünüyorum, hamile kalsam hem psikolojik olarak hemde fiziken koronadan dolayı daha mı kötü olur durum.
sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Ona mı kalmış bunları söylemek... Allah ne zaman isterse o zaman verir. Evet şu durumda hastaneye kontrole falan gitmek zor olur ama ne kadar korunursa korunsun insan, Allah vermişse bebeği kimse de bunu sorgulayamaz.instgramda severek Banu Çiftçiyi takip ediyordum. Fakat son zamanlarda sürekli şu süreçte gebelik planlarını erteleyin, bu süreçte hamilelik düşünülmemeli gibi paylaşımlar yapıyor. Paylaşımların altına da insanlar şuursuzca evet bu durumda (korona) hamilelik düşünenler aptaldır , akıl işi değil gibi yorumlar yazıyor. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ben aylarca denememe rağmen hamile kalamadım şimdi sonu belli olmayan bu süreçte ara vermek zamanı boşa harcamak gibi geliyor.
Fakat yine de düşünüyorum acaba şu an istediğim için mi böyle düşünüyorum, hamile kalsam hem psikolojik olarak hemde fiziken koronadan dolayı daha mı kötü olur durum.
Di mi. Hayat normal şekilde ilerliyor no problem zamanlardayızO kişide neye dayanarak bunu demiş anlmdm.
Di mi. Hayat normal şekilde ilerliyor no problem zamanlardayız
Birincisi onu ilgilendirmez bunu ilgilendirmez demeden önce sağlığı düşünmek gerek. O doktor kendi fikrini beyan etmiş. Hamile kalanıda kimse linç etmez merak etme.bu olayda Türkiye de yaşandı ayrıca
Corona Virüsten ölen annenin bebeği de kurtarılamadı
Kocaeli'de Corona Virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Betül Aydın'ın (39) tedavisi sırasında erken doğumla dünyaya gelen bebeği de...www.google.com
Merak edip soru yağmuruna tutan illaki çok kişi olmuştur. Düşüncesini belirtmiş. Katiyen olmamalı gibi kesin cümleler kurmamış. Yazısını anlayarak okuyan ne demek istediğini anlayacakta işte...Yani bu konuda da kadın doğum doktoru fikir beyan etmeyip tavsiyede bulunmayacaksa kim bulunacak anlamadım, şaşırılmasına şaşırdım
Açılan konuyu tekrar okumanı tavsiye ediyorumDi mi. Hayat normal şekilde ilerliyor no problem zamanlardayız
Birincisi onu ilgilendirmez bunu ilgilendirmez demeden önce sağlığı düşünmek gerek. O doktor kendi fikrini beyan etmiş. Hamile kalanıda kimse linç etmez merak etme.bu olayda Türkiye de yaşandı ayrıca
Corona Virüsten ölen annenin bebeği de kurtarılamadı
Kocaeli'de Corona Virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Betül Aydın'ın (39) tedavisi sırasında erken doğumla dünyaya gelen bebeği de...www.google.com
instgramda severek Banu Çiftçiyi takip ediyordum. Fakat son zamanlarda sürekli şu süreçte gebelik planlarını erteleyin, bu süreçte hamilelik düşünülmemeli gibi paylaşımlar yapıyor. Paylaşımların altına da insanlar şuursuzca evet bu durumda (korona) hamilelik düşünenler aptaldır , akıl işi değil gibi yorumlar yazıyor. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ben aylarca denememe rağmen hamile kalamadım şimdi sonu belli olmayan bu süreçte ara vermek zamanı boşa harcamak gibi geliyor.
Kadın tavsiye veriyor eve gelip yatakları ayırmıyor yaYani bu konuda da kadın doğum doktoru fikir beyan etmeyip tavsiyede bulunmayacaksa kim bulunacak anlamadım, şaşırılmasına şaşırdım
Kadın tavsiye veriyor eve gelip yatakları ayırmıyor ya
Okudum. İlk okuduğumdan farklı birşey anlamadımAçılan konuyu tekrar okumanı tavsiye ediyorum
instgramda severek Banu Çiftçiyi takip ediyordum. Fakat son zamanlarda sürekli şu süreçte gebelik planlarını erteleyin, bu süreçte hamilelik düşünülmemeli gibi paylaşımlar yapıyor. Paylaşımların altına da insanlar şuursuzca evet bu durumda (korona) hamilelik düşünenler aptaldır , akıl işi değil gibi yorumlar yazıyor. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ben aylarca denememe rağmen hamile kalamadım şimdi sonu belli olmayan bu süreçte ara vermek zamanı boşa harcamak gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?