3 yıldır bebek için ugraşıyorum olmadı bu dönemde de korunmuyorum yani nasıl olsa olmaz diye. Ama olacagı varsa da korunarak bunu erteleyemem çünkü çocuk için vaktim azalıyor. Ama bütün herseyi tam hiçbir sağlık problemi olmayan çiftlerde isterse korunmalarında fayda var tabi. Eğer bu süreçte kendiliğimden hamile kalırsam benim için mucize olur ve gereken tüm tedbirleri alırım. Sonuç olarak sizs katılıyorumYani ben anlamıyorum çocuk düşünenler resmen linç ediliyor. Sanki kendi hayatları durmuş sanki çalışmak zorunda olan eşleri eve geldiğinde eve almamazlık, ya da korona bulaşır diye iliskiye girmemezlik yapıyorlar.
Bir vaka oldu evet ama medyada lanse edilen herşey detaylı şekilde anlatılmıyor hamile olup koronaya yakalanan kadın kronik bronşit hastasıymış yani riskli kategoride yer alıyormuş. O durumda olanlar hamile kalmasın tamam,ama getirip bunu herkese de dayatıp egoist muamelesi yapmayı bırakın.
Doktora gelince onun uyarması normal çünkü kimin kronik hastalığı olup olmadığını bilmiyor genel konuşuyor.
3 yıldır bebek için ugraşıyorum olmadı bu dönemde de korunmuyorum yani nasıl olsa olmaz diye. Ama olacagı varsa da korunarak bunu erteleyemem çünkü çocuk için vaktim azalıyor. Ama bütün herseyi tam hiçbir sağlık problemi olmayan çiftlerde isterse korunmalarında fayda var tabi. Eğer bu süreçte kendiliğimden hamile kalırsam benim için mucize olur ve gereken tüm tedbirleri alırım. Sonuç olarak sizs katılıyorum
Kendileri aynı durumda değil ya ayıp tutması kolayYani benimde istediğim anda olmadı malesef.. Haklısınız şıp diye hamile kalabilen biri olsaydım belki bende ertelerdim bu ay korunayım öbür ay olur diye. Zaten garantisi yok hamile kalmaya çabalayan birisi için bir ay bile büyük bir kayıp moralimiz yerle bir oluyor, bir de şu virüs yüzünden bencil cahil damgası vuruyorlarayıp ya.
İşte ben şu an tam sizin olduğunuz noktadayım zaten olmuyor hatta olursa dediğiniz gibi mucize olur3 yıldır bebek için ugraşıyorum olmadı bu dönemde de korunmuyorum yani nasıl olsa olmaz diye. Ama olacagı varsa da korunarak bunu erteleyemem çünkü çocuk için vaktim azalıyor. Ama bütün herseyi tam hiçbir sağlık problemi olmayan çiftlerde isterse korunmalarında fayda var tabi. Eğer bu süreçte kendiliğimden hamile kalırsam benim için mucize olur ve gereken tüm tedbirleri alırım. Sonuç olarak sizs katılıyorum
Evet katılıyorum size, ben Banu hocanın paylaşımında çok altına yazılanlara daha çok şaşırdım ve üzüldüm. İnsanları linç ediyorlar . Fikir beyan etmekle hakaret etmek arasında farkı bilmiyorlar çünkü.Yani benimde istediğim anda olmadı malesef.. Haklısınız şıp diye hamile kalabilen biri olsaydım belki bende ertelerdim bu ay korunayım öbür ay olur diye. Zaten garantisi yok hamile kalmaya çabalayan birisi için bir ay bile büyük bir kayıp moralimiz yerle bir oluyor, bir de şu virüs yüzünden bencil cahil damgası vuruyorlarayıp ya.
Evet katılıyorum size, ben Banu hocanın paylaşımında çok altına yazılanlara daha çok şaşırdım ve üzüldüm. İnsanları linç ediyorlar . Fikir beyan etmekle hakaret etmek arasında farkı bilmiyorlar çünkü.
Bir de bu durumu yaşamamış insanların asıp kesmesi de çok kolay. Bu süreci yaşayan, aylarca yıllarca bekleyen , her ay umut edip adet olduğunda hayalleri yıkılanlar anlar.
Banu çiftçiyi takip ediyorum cokda güzel bilgiler veriyor doktoruma ultrasyon ölçümleri filanda aynı cıkıyor hep o dediğinizpaylasımları görmedim görsem de desteklemezdim heralde tamam bizler için sölüyor ama sncta bu işin bide yaş faktörü var ayrıca uzun yıllar ugrasanlar var soncta allahın işi bu kısmet ne zaman vereceği belirsiz Bi mucize olayı neticede He ama gebe kaldıktan sonra maddi olarak durum yoksa hastaneye de ne kdr gitmek istersiniz oda tercih meselesi o yüzden aptallık filan değil yani tamamen tercih meselesi kısmet meselesi eger yasınız küçükse 3 5 ay beklemenin Bi zararı da olmaz diye düşünüyorum cok takılmayın yani..instgramda severek Banu Çiftçiyi takip ediyordum. Fakat son zamanlarda sürekli şu süreçte gebelik planlarını erteleyin, bu süreçte hamilelik düşünülmemeli gibi paylaşımlar yapıyor. Paylaşımların altına da insanlar şuursuzca evet bu durumda (korona) hamilelik düşünenler aptaldır , akıl işi değil gibi yorumlar yazıyor. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ben aylarca denememe rağmen hamile kalamadım şimdi sonu belli olmayan bu süreçte ara vermek zamanı boşa harcamak gibi geliyor.
Fakat yine de düşünüyorum acaba şu an istediğim için mi böyle düşünüyorum, hamile kalsam hem psikolojik olarak hemde fiziken koronadan dolayı daha mı kötü olur durum.
sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Kimseye guvenip hamile kalmak istemiyoruz .Benim saygim var ara verenlere.Ben vermedim vermek istemiyorum.9ay once hamile kalanlar nisanda koronadan dogun yaparken zor olur diyemediler onlar suruklendi .Zaman ve kader bizi ne yapar 9ay sonra kim bilir.Kaldi ki bu surecte de olmayabilir kafaniza takmayin deriminstgramda severek Banu Çiftçiyi takip ediyordum. Fakat son zamanlarda sürekli şu süreçte gebelik planlarını erteleyin, bu süreçte hamilelik düşünülmemeli gibi paylaşımlar yapıyor. Paylaşımların altına da insanlar şuursuzca evet bu durumda (korona) hamilelik düşünenler aptaldır , akıl işi değil gibi yorumlar yazıyor. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ben aylarca denememe rağmen hamile kalamadım şimdi sonu belli olmayan bu süreçte ara vermek zamanı boşa harcamak gibi geliyor.
Fakat yine de düşünüyorum acaba şu an istediğim için mi böyle düşünüyorum, hamile kalsam hem psikolojik olarak hemde fiziken koronadan dolayı daha mı kötü olur durum.
sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Bu isin okulunu okumus yillarca emek vermis bize sifa verecek bebegimizi dunyaya getirecek doktoru mu ilgilendirmez?Kimseyaai ilgilendirmez. İster Gebe kalırsın ister kalmazsın.. Rahat ol..
Bu isin okulunu okumus yillarca emek vermis bize sifa verecek bebegimizi dunyaya getirecek doktoru mu ilgilendirmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?