bankalarda sözleşme imzalatılıyor mu

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar bankaya çalışmaya başladığınızda şu kadar çalışacağım gibi birşey imzalatılıyor mu.atıyorum 5 yıldan önce bankadan ayrılamazsın gibi?

kızlar bankaya çalışmaya başladığınızda şu kadar çalışacağım gibi birşey imzalatılıyor mu.atıyorum 5 yıldan önce bankadan ayrılamazsın gibi?

Her bankanın İK politikası değişiklik gösteriyor. Kızkardeşim özel bir bankada 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bazıları 2 yıl imzalıyormuş ama 5 yılı hiç duymadım.

benim bi arkdaşım xxx sigorta şirketine girmişti emeklilik ona imzalatmışlardı 5 yıl dı oda kenidini kovdurmak için neler yapmıştı en sonundada kovulmuştu...

zannedersem bankalarda öyle onlar çıkarmadığı sürece sen çıkarsan tazminat ödüyosun...

Bankalar işe başlama sürecinde 1 maksimum 2 yıllık sözleşmeler imzalatıyorlar...Burda amaç işe başlama sürecinde çeşitli eğitimler sertifikalar alıyorsunuz ve bunu banka karşılıyor.O eğitimleri çeşitli kurumlardan ciddi ücretlerle size yatırım yapıp almanızı sağlıyor bunun karşılığında sizin bilginizden faydalanmak adına bu sözleşmeler imzalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…