Yaklasik 3 litre içiyorum diğer kahve çay gibi sıvılar hariçsuda önemli ne kadar su iciyorsun günlük ben 2.5 litreyi içmeye gayret ediyorum bazen de 3
Hoşgeldin aramıza ben diyetisyene gittim ama evdekiler yüzünden devam edemedim sürekli müdahale ediyorlardı bende bıraktım diyeti yapamadım şimdi kimseye söylemiyorum Kilo verdigimi inşallah devam edeceğim bende ilk önce 70 in altına inmek istiyorum kalori sayıyorum en az 6000 adım atmaya çalışıyorummerhaba. konunuzu okudum. okurken ne kadar ortak yönlerimiz olduğunu farkettim. ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 162 kilom ise 77.300. yani hemen hemen aynı durumdayız. ben de sizin gibi karbonhidratlı yiyeceklere dayanamam, bir yandan da görüntümden şikayetçiyim
fakat bundan 2,5 ay önce 91 kiloydum. yani daha kötü durumdaydım. öncelikle bu gidişe bir dur demek gerektiğini anladım ve ilk iş bir diyetisyene gittim. 2,5 aydır diyetisyene devam ediyorum. tam 13,700 kilo verdim. daha da vermek istiyorum. senin gibi öncelikle 70 in altına düşmek istiyorum. başlarda biraz zorlansam da diyetisyenimin verdiği listelere uyuyorum ve faydasını görüyorum. kilo verdikçe daha motive oluyorum. şu an hiç zorlanmadan ilerliyorum. sana tavsiyem kararlı ve sabırlı olman, gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.
Senin menüde gayet normal bende aksama kurufasulye yoğurt veya kıymalı ıspanak yoğurt ikilisinden birini yiyecegimÖnce güne bir bardak ılık limonlu su ile başladım ve bir tatlı kaşığı çörek otu yedim. yarım saat sonra da kahvalti yaptim .kahvaltım şu şekilde ;
Yulaf ezmeli krep ,sadece bir tane yedim ama icinde bir yumurta biraz lor peynir var üzerine de haslanmiş bir tane küçük bir patates var dı onu ziyan etmek istemedim yagsız ısıtıp krebin uzerine koydum bir domates ve yine biraz da lor peynir koydum bir yaprakta marul harika oldu tavsiye ederim :) yaninda da yeşil çay . kahvaltımı erken yaptıgım icin de az önce bir tabak mercimek köftesi yedim.sanirım 5 tane falan dı .akşam ki menüm çok hafif olcak inşallah .Ve bol su ile devam .
canım tatlı isteğini bastıracak bir tarih vereyim sana(diyetisyenim verdi)Bu arada tatlı isteğiniz oluyormu neler yapıyorsunuz .benim bugün fena bir şekilde tatlı yéME isteğim var napicm bilmiyorum bugünkü aksam menusuyle beraber 1100 kalori ediyor 1 saat yürüyüş yaptım acaba tatlı hafif ne yiyebilirim nefsimi koreltecek kadar
evdekiler gitmeni istemiyorlar mıydı? neye müdahale ediyorlardıHoşgeldin aramıza ben diyetisyene gittim ama evdekiler yüzünden devam edemedim sürekli müdahale ediyorlardı bende bıraktım diyeti yapamadım şimdi kimseye söylemiyorum Kilo verdigimi inşallah devam edeceğim bende ilk önce 70 in altına inmek istiyorum kalori sayıyorum en az 6000 adım atmaya çalışıyorum
Diyet yapmamı istemiyorlar bu halimle güzelmişimevdekiler gitmeni istemiyorlar mıydı? neye müdahale ediyorlardı
Kaç kalori acabacanım tatlı isteğini bastıracak bir tarih vereyim sana(diyetisyenim verdi)
yarım muzu çatalla yada blendırla eziyorsun. sonra üzerine 1 çay bardağı süt, yarım çay kaşığı tarçın,kakao ve kahve ekliyorsun. karıştırıp yiyebilirsin. ben bazen sadece tarçın ve süt ekliyorum, bazen tarçın-kakao, bazen de tarçın-kahve. damak zevkine göre ayarlarsın.
ben pek kalori hesabı yapmıyorum. o yüzden kaç kalori olacağını bilmiyorum. sadece diyetisyenim sütün yağ yakımına yardımcı olduğunu, muzun ise eğer yürüyüş veya spor yapıyorsan içerdiği magnezyumdan dolayı kramp ve kasılmaları önlediğini söyledi. tarçın da kandaki şeker seviyesini dengeliyor.Kaç kalori acabagayet lezzetli olur eminim deneyeceğim
anladım. ailemize göre biz her halimizle güzeliz ama benim eşim bu konuda bana çok yardımcı oldu hatta diyetisyene başlamama o ön ayak olduDiyet yapmamı istemiyorlar bu halimle güzelmişim
Sanslisiniz ne güzel tebrik ediyorum esinizianladım. ailemize göre biz her halimizle güzeliz ama benim eşim bu konuda bana çok yardımcı oldu hatta diyetisyene başlamama o ön ayak oldu
teşekkürler siz vazgeçmeyin sakın. bu, aslında sağlıklı yaşam için yapmamız gereken bir şey herşeyden önce..Sanslisiniz ne güzel tebrik ediyorum esinizi
teşekkürler siz vazgeçmeyin sakın. bu, aslında sağlıklı yaşam için yapmamız gereken bir şey herşeyden önce..
ilk kontrolümde yağ oranım %40 ın üstündeydi mesela ve bu durum çok tehlikeli aslında. resmen obez olmuştum gerçi hala o sınırdayım ama ufak da olsa bir iyileşme var
bazı haftalar evet yağdan gidiyor, bazı haftalarsa verdiğim kilonun belli bir kısmı yağ oluyor gerisi sıvı kaybıVerdikleriniz hep yağdanmı gidiyor
Bende çok disiplinli değilim ama yinede çok az kaçamak yapmaya çalışıyorumbazı haftalar evet yağdan gidiyor, bazı haftalarsa verdiğim kilonun belli bir kısmı yağ oluyor gerisi sıvı kaybı
aslında bazen kaçamak yaptıysam ya da misafirliğe gittiysem o hafta yağdan vermem yavaşlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?