Banada destek olun lütfen

Önce güne bir bardak ılık limonlu su ile başladım ve bir tatlı kaşığı çörek otu yedim. yarım saat sonra da kahvalti yaptim .kahvaltım şu şekilde ;

Yulaf ezmeli krep ,sadece bir tane yedim ama icinde bir yumurta biraz lor peynir var üzerine de haslanmiş bir tane küçük bir patates var dı onu ziyan etmek istemedim yagsız ısıtıp krebin uzerine koydum bir domates ve yine biraz da lor peynir koydum bir yaprakta marul harika oldu tavsiye ederim :) yaninda da yeşil çay . kahvaltımı erken yaptıgım icin de az önce bir tabak mercimek köftesi yedim.sanirım 5 tane falan dı .akşam ki menüm çok hafif olcak inşallah .Ve bol su ile devam .

Hoşgeldin aramıza ben diyetisyene gittim ama evdekiler yüzünden devam edemedim sürekli müdahale ediyorlardı bende bıraktım diyeti yapamadım şimdi kimseye söylemiyorum Kilo verdigimi inşallah devam edeceğim bende ilk önce 70 in altına inmek istiyorum kalori sayıyorum en az 6000 adım atmaya çalışıyorum

Senin menüde gayet normal bende aksama kurufasulye yoğurt veya kıymalı ıspanak yoğurt ikilisinden birini yiyecegim

Bu arada tatlı isteğiniz oluyormu neler yapıyorsunuz .benim bugün fena bir şekilde tatlı yéME isteğim var napicm bilmiyorum bugünkü aksam menusuyle beraber 1100 kalori ediyor 1 saat yürüyüş yaptım acaba tatlı hafif ne yiyebilirim nefsimi koreltecek kadar

canım tatlı isteğini bastıracak bir tarih vereyim sana(diyetisyenim verdi)
yarım muzu çatalla yada blendırla eziyorsun. sonra üzerine 1 çay bardağı süt, yarım çay kaşığı tarçın,kakao ve kahve ekliyorsun. karıştırıp yiyebilirsin. ben bazen sadece tarçın ve süt ekliyorum, bazen tarçın-kakao, bazen de tarçın-kahve. damak zevkine göre ayarlarsın.

evdekiler gitmeni istemiyorlar mıydı? neye müdahale ediyorlardı

Kaç kalori acaba gayet lezzetli olur eminim deneyeceğim

Kaç kalori acaba gayet lezzetli olur eminim deneyeceğim
ben pek kalori hesabı yapmıyorum. o yüzden kaç kalori olacağını bilmiyorum. sadece diyetisyenim sütün yağ yakımına yardımcı olduğunu, muzun ise eğer yürüyüş veya spor yapıyorsan içerdiği magnezyumdan dolayı kramp ve kasılmaları önlediğini söyledi. tarçın da kandaki şeker seviyesini dengeliyor.
açıkcası çikolata veya şerbetli bir tatlıdan daha masum olduğu kesin ve gerçekten işe yarıyor.

kahvaltı
yarım kk light peynir
3 siyah zeytin
1 yemek kaşığı çökelek
yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz çay

öğle
dışardaydım o yüzden 1 simit ve ayran

ara
14:00 1 orta boy elma
17:00 3 adet hurma-1 fincan yeşil çay

akşam
5 yemek karnabahar yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kepçe çorba(şehriye)
salata(yağsız-limonlu)

20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş

yürüyüş sonrası
yarım muz+1 çay bardağı süt+yarım çay kaşığı tarçın ve kakao

gün boyu 12 bardak su

bu günkü menüm bu şekilde mesela. umarım yardımcı olabilmişimdir
öğle normalde 2 kepçe çorba, 4 yemek kaşığı yoğurt ve salata şeklinde olacak ama bu gün olmadı

Sanslisiniz ne güzel tebrik ediyorum esinizi
teşekkürler siz vazgeçmeyin sakın. bu, aslında sağlıklı yaşam için yapmamız gereken bir şey herşeyden önce..
ilk kontrolümde yağ oranım %40 ın üstündeydi mesela ve bu durum çok tehlikeli aslında. resmen obez olmuştum gerçi hala o sınırdayım ama ufak da olsa bir iyileşme var

Verdikleriniz hep yağdanmı gidiyor

Bende çok disiplinli değilim ama yinede çok az kaçamak yapmaya çalışıyorum

iyi akşamlar menüm
sabah
1 kıymalı yumurta 1 tane sosis 1 barak sut 1 dilim tb ekmegi 1 kk peynir 7 zeytin maydonoz salatalik biber
Öğlen
haşlanmış karnıbahar sarımsaklı yogurt 1.5 yk mantar 1 dilim tb ekmegi
Aksam
2 kepçe mercimek corbasi 5 yk etli patates (patatesinden az aldım)salata 1 lokma ekmek

Akşam menüm:bir kase meyveli yulaf bugün de bu kadar bir de arkadaslar adet olmadim hala insallah hamileyimdir rica etsem bana dua eder misiniz inşallah güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…