• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada destek olun lütfen

Bende sürekli tartilıyodum ama doģru bir davranış olmadığinı duydum ay da bir tartilma kararı aldim bir ay boyunca spor egzersiz yediklerime dikakt ederek devam edip ay sonunda tartilma kararı aldım cünkü vücutda ödem falan oluyo kilo yanıltabiliyo bizi ve motivasyon düsurüyo buna gerek yok bence ayda bir yada iki ayda bir tartilmak niyetim ve sonuc iyi olur umarim ve burda paylaşırım :KK33:
ayyy aynı ben :KK70:her sabah tartılıyorum bende

Kızlar akşamlari gün boyunca ne yediysek buraya not alalim mı bence güzel olur ben yarın yazarım buraya insallah :KK39:

bu gunki menum
sabah 1 haşlanmış yumurta 1.5 kk peynir 1.5 dilim tam bugday ekmegi 7 zeytin 1 bardak süt
Ara 1 elma pi parça minik çikolata
Öğlen 4 yk mantar yumurtaliydı yogurt 1 dilim ekmek
Ara 15 fındık
Aksam 3 yk bulgur pilavi yogurt yarim dilim ekmek akşamda biraz çekirdek çitledim :)

Kalori hesaplama zor olmuyor mu ya ben beceremiyorum tek tek yediklerimi ictiklerimi arayip miktarlarini bulup kaydetmek falan zor olmuyo mu

Kalori hesaplama zor olmuyor mu ya ben beceremiyorum tek tek yediklerimi ictiklerimi arayip miktarlarini bulup kaydetmek falan zor olmuyo mu
ben saymıyorum ama arada bakıyorum oyle ne kadar tutmuş gün boyu yediklrim diye sıkıcı gelirse yapma ama neyin ne kadar olduğunu bilsen yeter bence

takımlar var biliyormusunuz kızlar orayada katılabilirsiniz ben 14. takımdayım isterseniz sizde katılabilirsiniz haftalık kilo söylüyoruz yarışma oluyor 1. takım 2. takım 3. takım seçiliyor bilginiz varmı hiç hergun menü yazılıyor takımdaki arkadaşlarla da sohbet ediyoruz birbirimize destek oluyoruz

nasil katilcam oraya haftada bir kilomi veriyosunuz

direkt yediklerimi mi yazim egerl oyleyse yarin yazarim . bu hafta bir kilo vermem lazim

Günaydın tartildim geldim 74.3 ile geldim:dondurma: kaçamağa rağmen gayet iyi gidiyorum ..kalori takibi yapmak bana eğlenceli geliyor hemde o gün ne kadar kalori hakkım kalıyor ogrenmiş oluyorum mesela dün 3 dilim pizza yedim ama aksam 100 kalori ile tamamladım böylelikle dengeledim.söyle düşünüyorum canım güzel birşey yemek istediginde kendimi zorlamadan yiyeceğim hem aklımda kalmayacak hemde mutlu olacağım :kk77:

Sabah kalktim akşamdan suya koyduğum 1 adet cevizimi yedim suyunuda içtim. .1 saate kadar kahvaltımida yaparım onuda eklerim bayanlar

Kahvaltımı yaptım
1 dilim tam buğday ekmek
Haşlanmış yumurta
1 tane domates (üzerine pul biber koydum)
4 tane siyah zeytin
1 parça süzme peynir
2 adet petibor buskuvi
Telefona göre aldigim kalori 360
Ve bol su içtim baya karnım tok şişkin oldu
Bu arada çayimi kahvemi şekersiz tüketiyorum :p

Bende sürekli tartilıyodum ama doģru bir davranış olmadığinı duydum ay da bir tartilma kararı aldim bir ay boyunca spor egzersiz yediklerime dikakt ederek devam edip ay sonunda tartilma kararı aldım cünkü vücutda ödem falan oluyo kilo yanıltabiliyo bizi ve motivasyon düsurüyo buna gerek yok bence ayda bir yada iki ayda bir tartilmak niyetim ve sonuc iyi olur umarim ve burda paylaşırım :KK33:
Malesef tartilmadan duramıyorum her sabah indigimi gördükçe daha motive oluyorum ..keşke bende sabredebilsem ama mümkün olmuyor evde tartı olunca

nasil katilcam oraya haftada bir kilomi veriyosunuz
liste oluyor kilonu yazıyorsun her hafta cuma günü kilo bildiriyoruz günlük te menü paylaşmaya çalışıyoruz iki hafta sonra listeye giriyorsun geldiğinde oyle işte canım sonra bizim takımdan oluyorsun listemizde her hafta kilo söylüyorsun o kadar birbirimizi dahada gaza getiriyoruz daha iyi oluyor

kahvaltim sosis disinda kotu bisey yok oda bi tanecik yedim :)
1 kıymalı yumurta 1 tane sosis 1 barak sut 1 dilim tb ekmegi 1 kk peynir 7 zeytin maydonoz salatalik biber

Back