Çok iyi olur canım burası da aktif kalsinben burayada yazarım müsait oldukça bildiklerimide anlatırım neler yaptığımı filan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banada destek olun lütfen
- Konu Sahibi 0574hsrk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aslında çok ufak değiller ama peşpeşe 2 erkek çocuk olduğu için zorlanıyorum biri 4 biri 3 yaşında büyük oğlum anaokuluna gidiyor öğleden sonra gidiyor cnmsen bilirsin canım allah bagislasin ne kadarlik kuzuların
Gayet güzel kahvaltı çok sıkmaya gerek yok zaten az gitsin öz gitsin 2017 de Fit olalım inşallahkahvaltim sosis disinda kotu bisey yok oda bi tanecik yedim :)
1 kıymalı yumurta 1 tane sosis 1 barak sut 1 dilim tb ekmegi 1 kk peynir 7 zeytin maydonoz salatalik biber
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
aynen oyle canım yavaş ama kalıcı olsun benimde 1 tane kızım var 15 aylıkAslında çok ufak değiller ama peşpeşe 2 erkek çocuk olduğu için zorlanıyorum biri 4 biri 3 yaşında büyük oğlum anaokuluna gidiyor öğleden sonra gidiyor cnm
Gayet güzel kahvaltı çok sıkmaya gerek yok zaten az gitsin öz gitsin 2017 de Fit olalım inşallah
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
ne için iyi geliyormusBu arada kızlar ben günde 520 defa ya Samed çekiyorum ..çok iyi geliyormus bir konuda okudum
Zayıflamak isteyenlere sağlık için okunuyormuşne için iyi geliyormus
Manevi açıdan da cok faydalı bence 520 defa okuyup içtiğin suya mutfağına falan ufluyorsun bedenin sağlık buluyor motive olup zayiflamaya yardimci
Allah bağışlasınaynen oyle canım yavaş ama kalıcı olsun benimde 1 tane kızım var 15 aylık
- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
ne için çektin canımBu arada kızlar ben günde 520 defa ya Samed çekiyorum ..çok iyi geliyormus bir konuda okudum
Zayıflarken manevi yönden rahatlayıp şifa bulmak için bir bayan yazmıştı ..bi kaç kişide yapıp faydasını gördüğünü yazmışlar di cnmne için çektin canım
Bu benim en yüksek kilom doğumda 62 olmuştum ama annem kayınvalidem sutüm olmuyor diye neler yedirmedilerki o yüzden 75 oldum 3 senede daha önce çok yüksek kilolar verip diyet yapmadım hep vazgeçtim irade yoktu şimdi baya kendimi çirkin hissediyorum heryerden lop et firliyor biraz toparlanma istiyorum giydikleri m yakışsın istiyorum ..Zayıflayaana kadar alışveriş yapmayacağım
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
zayıflarsın canım kendine güven ben 1 kilo daha vermiş olsam 10 kilo gitmiş olcak az değil ama göz açıp kapayana kadar gec ti sonuçtan cok memnunum iyi gidiyor şimdilikBu benim en yüksek kilom doğumda 62 olmuştum ama annem kayınvalidem sutüm olmuyor diye neler yedirmedilerki o yüzden 75 oldum 3 senede daha önce çok yüksek kilolar verip diyet yapmadım hep vazgeçtim irade yoktu şimdi baya kendimi çirkin hissediyorum heryerden lop et firliyor biraz toparlanma istiyorum giydikleri m yakışsın istiyorum ..Zayıflayaana kadar alışveriş yapmayacağım
Maşallah inşallah bende görürüm o günlerizayıflarsın canım kendine güven ben 1 kilo daha vermiş olsam 10 kilo gitmiş olcak az değil ama göz açıp kapayana kadar gec ti sonuçtan cok memnunum iyi gidiyor şimdilik
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
güzel canımArada 1 çok az sütlü şekersiz kahve ve ufacık bir elma yemistim. Oğlumu okula bırakıp geldim tavuğun göğüs kısmı vardı onu tavada yağsız kavurdum yaninada yeşil salata yaptim onu yiyeceğim ekmek yok
gayet güzelben daha acıkmadım 10 da yemiştim geç yaptım bugun kahvaltımı. karnıbahar hasliycam sarımsaklı yoğurtla 1 dilim ekmekle yerim 1 saate kadar bende
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
suda önemli ne kadar su iciyorsun günlük ben 2.5 litreyi içmeye gayret ediyorum bazen de 3gayet güzel
- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 43
merhaba. konunuzu okudum. okurken ne kadar ortak yönlerimiz olduğunu farkettim. ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 162 kilom ise 77.300. yani hemen hemen aynı durumdayız. ben de sizin gibi karbonhidratlı yiyeceklere dayanamam, bir yandan da görüntümden şikayetçiyim
fakat bundan 2,5 ay önce 91 kiloydum. yani daha kötü durumdaydım. öncelikle bu gidişe bir dur demek gerektiğini anladım ve ilk iş bir diyetisyene gittim. 2,5 aydır diyetisyene devam ediyorum. tam 13,700 kilo verdim. daha da vermek istiyorum. senin gibi öncelikle 70 in altına düşmek istiyorum. başlarda biraz zorlansam da diyetisyenimin verdiği listelere uyuyorum ve faydasını görüyorum. kilo verdikçe daha motive oluyorum. şu an hiç zorlanmadan ilerliyorum. sana tavsiyem kararlı ve sabırlı olman, gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.
fakat bundan 2,5 ay önce 91 kiloydum. yani daha kötü durumdaydım. öncelikle bu gidişe bir dur demek gerektiğini anladım ve ilk iş bir diyetisyene gittim. 2,5 aydır diyetisyene devam ediyorum. tam 13,700 kilo verdim. daha da vermek istiyorum. senin gibi öncelikle 70 in altına düşmek istiyorum. başlarda biraz zorlansam da diyetisyenimin verdiği listelere uyuyorum ve faydasını görüyorum. kilo verdikçe daha motive oluyorum. şu an hiç zorlanmadan ilerliyorum. sana tavsiyem kararlı ve sabırlı olman, gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.
- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
Evet arkadaslar su çok onemli gecede bol su iciyorum ama su içmek gercekten zayiflamada buýuk yardımcı . sürekli lavobya gitmek zorunda kaliyorum ama olsun bu iyi bir şey . bol su ićmek ve 6 dan sonra yememek taraftarıyim belki bi türk kahvesi olabilir yada bir iki fındık yaģsiz yada az yaģli patlamıs misir vs . biliyosunuz ki tv karsisnda guzel oluyo . ama 6 yı gecmemeli yada en gec 8 . sonrasinda sadece su icebiliyorum. eşim acikıyo bazen ona da aģir yemekler yedirmiyorum çorbayi cok seviyo o yüzden sürekli corba yapiyorum . en azindan aģir yiyecekler yemesinden iyidir degil misuda önemli ne kadar su iciyorsun günlük ben 2.5 litreyi içmeye gayret ediyorum bazen de 3