Banada destek olun lütfen

1 sene olcak nerdeyse . henüz erken ama 9 aydır deniyoruz olmadı inşallah nasip olur Allah isteyen herkeze nasip etsin

Allah razsi olsun canm

Benim yaşim 23 boyum 1.63 kilom 81 di bir iki aydır dikkat ediyorum şuan 75 im

Oyle yapiyorum da gercekten zahmetli bir iş alindği gibi kolay verilse ne iyi olurdu . iki üc aydir yoruldum yani ama pes etmicem istedgim kiloya gelsem rahatlicam da yavaş veriyorum o yuzden sıkılıyorum bazen ama yinede pes etmek yok inşallah

benim yasimda 22 69 kiloyum 173 de boyum hedefim 60 olmak
Senin kötü bir görünüsun yoktur bence boyun uzun kilonda cok yok ama yinede vermek istiyosan ver tabi canim evlimisin

bi rahatsızlığın varmı canım kilo vermene engel yoksa spord a yap daha güzel verirsin ben emzirdigim için yapmıyorum sütum azalıyor

ne güzel Allah baģışlasın :)

bi rahatsızlığın varmı canım kilo vermene engel yoksa spord a yap daha güzel verirsin ben emzirdigim için yapmıyorum sütum azalıyor
Spor yapiyorum ama bazen hic firsatim olmuyo duzene sokmam lazim sanirım

Bugün buralarda yöktum biraz fazla yedik bugün yarından itibaren Full gaz devam inş

Sabah ;ılik su. yulafli krep bir kase de kuymak ama yagsiz yapiyorum sadece uzerine yarim tatli kaşģi tereyaģ , yaninda bir domates.yeşil çay.

Ara öğün ; beş fındık iki ceviz bir parca bitter çikolata yarim muz .

Öglende yarım saat spor.

Akşam yemegim saat 18.00 de yedim : iki tabak ciģer sote iki bucuk dilim kepek ekmeģi bol marullu maydonozlu salata . 7 dede turk kahvesi ama yaninda iki parca bitter cikolata :/ buģun cok şekerli seyler cekti canim ancak bu kadar mani olabildim ama olsun yarin hic tatlı birsey yemeyi dusünmüyorum

Son düzenleme:

Ben de biraz kuruyemiş tükettim fazlaca şimdide pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…