Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banada destek olun lütfen
- Konu Sahibi 0574hsrk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah hamilesindir canım ne kadarlık evlisinAkşam menüm:bir kase meyveli yulaf bugün de bu kadar bir de arkadaslar adet olmadim hala insallah hamileyimdir rica etsem bana dua eder misiniz inşallah güzel haberler alırım
Amin canım inşallah olur dua edicm tabiki1 sene olcak nerdeyse . henüz erken ama 9 aydır deniyoruz olmadı inşallah nasip olur Allah isteyen herkeze nasip etsin
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
benim yasimda 22 69 kiloyum 173 de boyum hedefim 60 olmakBenim yaşim 23 boyum 1.63 kilom 81 di bir iki aydır dikkat ediyorum şuan 75 im
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
6 kilo vermişsin tebrik ederim istedigin kilona ulaşırsin azimle inşallah devam et salma kendiniBenim yaşim 23 boyum 1.63 kilom 81 di bir iki aydır dikkat ediyorum şuan 75 im
- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
Senin kötü bir görünüsun yoktur bence boyun uzun kilonda cok yok ama yinede vermek istiyosan ver tabi canim evlimisinbenim yasimda 22 69 kiloyum 173 de boyum hedefim 60 olmak
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
bi rahatsızlığın varmı canım kilo vermene engel yoksa spord a yap daha güzel verirsin ben emzirdigim için yapmıyorum sütum azalıyorOyle yapiyorum da gercekten zahmetli bir iş alindği gibi kolay verilse ne iyi olurdu . iki üc aydir yoruldum yani ama pes etmicem istedgim kiloya gelsem rahatlicam da yavaş veriyorum o yuzden sıkılıyorum bazen ama yinede pes etmek yok inşallah
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
evliyim bir tane kızım var 15 aylıkSenin kötü bir görünüsun yoktur bence boyun uzun kilonda cok yok ama yinede vermek istiyosan ver tabi canim evlimisin
- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
Spor yapiyorum ama bazen hic firsatim olmuyo duzene sokmam lazim sanirımbi rahatsızlığın varmı canım kilo vermene engel yoksa spord a yap daha güzel verirsin ben emzirdigim için yapmıyorum sütum azalıyor
- 30 Eylül 2016
- 448
- 575
- 18
Sabah ;ılik su. yulafli krep bir kase de kuymak ama yagsiz yapiyorum sadece uzerine yarim tatli kaşģi tereyaģ , yaninda bir domates.yeşil çay.
Ara öğün ; beş fındık iki ceviz bir parca bitter çikolata yarim muz .
Öglende yarım saat spor.
Akşam yemegim saat 18.00 de yedim : iki tabak ciģer sote iki bucuk dilim kepek ekmeģi bol marullu maydonozlu salata . 7 dede turk kahvesi ama yaninda iki parca bitter cikolata :/ buģun cok şekerli seyler cekti canim ancak bu kadar mani olabildim ama olsun yarin hic tatlı birsey yemeyi dusünmüyorum
Öglende yarım saat spor.
Akşam yemegim saat 18.00 de yedim : iki tabak ciģer sote iki bucuk dilim kepek ekmeģi bol marullu maydonozlu salata . 7 dede turk kahvesi ama yaninda iki parca bitter cikolata :/ buģun cok şekerli seyler cekti canim ancak bu kadar mani olabildim ama olsun yarin hic tatlı birsey yemeyi dusünmüyorum
Son düzenleme:
Sabah ;ılik su. yulafli krep bir kase de kuymak ama yagsiz yapiyorum sadece uzerine yarim tatli kaşģi tereyaģ , yaninda bir domates.yeşil çay.
Öglende yarım saat spor.
Ben de biraz kuruyemiş tükettim fazlaca şimdide pişmanım