ayyy aynı benBende sürekli tartilıyodum ama doģru bir davranış olmadığinı duydum ay da bir tartilma kararı aldim bir ay boyunca spor egzersiz yediklerime dikakt ederek devam edip ay sonunda tartilma kararı aldım cünkü vücutda ödem falan oluyo kilo yanıltabiliyo bizi ve motivasyon düsurüyo buna gerek yok bence ayda bir yada iki ayda bir tartilmak niyetim ve sonuc iyi olur umarim ve burda paylaşırım
olur ben zaten yazıyorum genelde 14. takımdayımKızlar akşamlari gün boyunca ne yediysek buraya not alalim mı bence güzel olur ben yarın yazarım buraya insallah
ben saymıyorum ama arada bakıyorum oyle ne kadar tutmuş gün boyu yediklrim diye sıkıcı gelirse yapma ama neyin ne kadar olduğunu bilsen yeter benceKalori hesaplama zor olmuyor mu ya ben beceremiyorum tek tek yediklerimi ictiklerimi arayip miktarlarini bulup kaydetmek falan zor olmuyo mu
Malesef tartilmadan duramıyorum her sabah indigimi gördükçe daha motive oluyorum ..keşke bende sabredebilsem ama mümkün olmuyor evde tartı oluncaBende sürekli tartilıyodum ama doģru bir davranış olmadığinı duydum ay da bir tartilma kararı aldim bir ay boyunca spor egzersiz yediklerime dikakt ederek devam edip ay sonunda tartilma kararı aldım cünkü vücutda ödem falan oluyo kilo yanıltabiliyo bizi ve motivasyon düsurüyo buna gerek yok bence ayda bir yada iki ayda bir tartilmak niyetim ve sonuc iyi olur umarim ve burda paylaşırım
liste oluyor kilonu yazıyorsun her hafta cuma günü kilo bildiriyoruz günlük te menü paylaşmaya çalışıyoruz iki hafta sonra listeye giriyorsun geldiğinde oyle işte canım sonra bizim takımdan oluyorsun listemizde her hafta kilo söylüyorsun o kadar birbirimizi dahada gaza getiriyoruz daha iyi oluyornasil katilcam oraya haftada bir kilomi veriyosunuz
Günaydıngünaydın kızlar
sen bilirsin canım allah bagislasin ne kadarlik kuzularınBen baktim biraz ama ufak çocuğum var takip edemem diye vazgeçtim o yüzden bu konuyu açtım
ben burayada yazarım müsait oldukça bildiklerimide anlatırım neler yaptığımı filanBen baktim biraz ama ufak çocuğum var takip edemem diye vazgeçtim o yüzden bu konuyu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?