ben varıım ama şu an müsait değilim akşam bi ara yazacağım size inşallah, yalnız değilsiniz, daha yolun başındasınız ve şimdiden 1 kilo vermişsiniz bile şu aşamada pes etmek size hiç yakışmaz, durmayın ve bu yolun sonunu görün derimMerhaba. Öncelikle kendimı tanıtayım ben 26 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanimiyim.ve artık kendimi hiç begenmiyorum.salı günü yani 2 kasımda yediklerime dikkat etmeye başladım başlangıç kilom 75.7 .bu sabah tartildim 74.6 kiloyum günde 6000 adım yapmaya çalışıyorum ve kalori sayiyorum ama bugün pizza ve 2 adet ekler yedim .yine vazgececegim biliyorum ..benimde arkadaşım olsa birbirimize destek olsak diyorum belki faydası olur ilk hedefim 69 sonra 65 .60 ve en Son 59 ne olur bende artık zayıf olayım ..yokmu banà yoldaş
merhabaMerhaba. Öncelikle kendimı tanıtayım ben 26 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanimiyim.ve artık kendimi hiç begenmiyorum.salı günü yani 2 kasımda yediklerime dikkat etmeye başladım başlangıç kilom 75.7 .bu sabah tartildim 74.6 kiloyum günde 6000 adım yapmaya çalışıyorum ve kalori sayiyorum ama bugün pizza ve 2 adet ekler yedim .yine vazgececegim biliyorum ..benimde arkadaşım olsa birbirimize destek olsak diyorum belki faydası olur ilk hedefim 69 sonra 65 .60 ve en Son 59 ne olur bende artık zayıf olayım ..yokmu banà yoldaş
Cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah basaracagimben varıım ama şu an müsait değilim akşam bi ara yazacağım size inşallah, yalnız değilsiniz, daha yolun başındasınız ve şimdiden 1 kilo vermişsiniz bile şu aşamada pes etmek size hiç yakışmaz, durmayın ve bu yolun sonunu görün derim
Nasıl ve ne kadar zamanda verdiniz biraz anlatirmisiniz acaba.Cevabınız için çok teşekkür ederimmerhabakilolarımız nerdeyse aynıymış bende ilk 78dim sonra 76 oldum pek bisey yapmadan sonrada bende zayıflamaya kara verdim başladım şuan 69 um 9 kilo gitti benimde hedefim 59 60 aynı seninkiyle pizza yedim demissin olabilir bazen bende yapıyorum canım ne isterse yiyorum ama ertesi gün yine dikkat etmeye devam
3 ay oldu başlayalı ama 1 ayı diyet yapmadım gibi çünkü normal yedim emziriyorumda 15 aylık bebişim var spor başlarda yaptım sütum azalınca bıraktım ilk ay 4 kilo verdim ikinci ay 2 kilo 3. ay 3 kilo hiç düşük kalorili beslemiyordum 1500 1800 o civarda aldım ilk başlarda şimdide 1200 1500 arası alıyorum cok saymasamda genelde bu kalorilerde oluyor aralarda kacamaklarimda oluyor haftada 1 2 gün önemli olan bisey yedim diye pes etmemek böyle böyle tekrar başlayıp başarıya ulaşırsin diyetteyim diye kendini kasma onu yemem bunu yiyemem diye ye ama 1 küçük parça ye başka yeme mesala ben bugün 1 minik parça çikolata yedim :)Aksam 1 parça ızgara tavuk ve salata ile tamamladim bugünkü aldigim kalori 1250 bence kaçamağa rağmen gayet iyi ..motivasyon olmak için buraya yediklerimi yazacağım .
kalorinide takip et ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalış mesala 1 paket çikolata yedim kalorimi geçmedim diye düşünme onun yerine kalorini sağlıklı şeylerle doldur hem daha tok kalırsın hemde daha güzel kilo verirsinAksam 1 parça ızgara tavuk ve salata ile tamamladim bugünkü aldigim kalori 1250 bence kaçamağa rağmen gayet iyi ..motivasyon olmak için buraya yediklerimi yazacağım .
Boyun kac peki canım?Merhaba. Öncelikle kendimı tanıtayım ben 26 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanimiyim.ve artık kendimi hiç begenmiyorum.salı günü yani 2 kasımda yediklerime dikkat etmeye başladım başlangıç kilom 75.7 .bu sabah tartildim 74.6 kiloyum günde 6000 adım yapmaya çalışıyorum ve kalori sayiyorum ama bugün pizza ve 2 adet ekler yedim .yine vazgececegim biliyorum ..benimde arkadaşım olsa birbirimize destek olsak diyorum belki faydası olur ilk hedefim 69 sonra 65 .60 ve en Son 59 ne olur bende artık zayıf olayım ..yokmu banà yoldaş
Hedefimizin ayni :) sizin boyunuz kaç?merhabakilolarımız nerdeyse aynıymış bende ilk 78dim sonra 76 oldum pek bisey yapmadan sonrada bende zayıflamaya kara verdim başladım şuan 69 um 9 kilo gitti benimde hedefim 59 60 aynı seninkiyle pizza yedim demissin olabilir bazen bende yapıyorum canım ne isterse yiyorum ama ertesi gün yine dikkat etmeye devam
Tebrik ediyorum sizi inşallah bende irademe3 ay oldu başlayalı ama 1 ayı diyet yapmadım gibi çünkü normal yedim emziriyorumda 15 aylık bebişim var spor başlarda yaptım sütum azalınca bıraktım ilk ay 4 kilo verdim ikinci ay 2 kilo 3. ay 3 kilo hiç düşük kalorili beslemiyordum 1500 1800 o civarda aldım ilk başlarda şimdide 1200 1500 arası alıyorum cok saymasamda genelde bu kalorilerde oluyor aralarda kacamaklarimda oluyor haftada 1 2 gün önemli olan bisey yedim diye pes etmemek böyle böyle tekrar başlayıp başarıya ulaşırsin diyetteyim diye kendini kasma onu yemem bunu yiyemem diye ye ama 1 küçük parça ye başka yeme mesala ben bugün 1 minik parça çikolata yedim :)
Boyum 159 CmHedefimizin ayni :) sizin boyunuz kaç?
Tabi muhakkak güzel bir kahvaltı ve sebzemi çorbamı yoğurdu eksik etmiyorum ama meselà bu hafta patates salatası keK başka gün milföy böreği sabahları yarım simit yiyorum ama başka ogunde dengeliyorum. .beslenme şekli aynı sadece porsiyon az ve daha az ekmek tüketiyorum.öyle yulaftir chia tohumu falan kullanmayı düşünmüyorum onları bırakınca yine alırımkalorinide takip et ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalış mesala 1 paket çikolata yedim kalorimi geçmedim diye düşünme onun yerine kalorini sağlıklı şeylerle doldur hem daha tok kalırsın hemde daha güzel kilo verirsin
Çok sanslisiniz valla ben maşallah heryanimdan gösteriyorum 62 63 olsam bile mutlu olacağımboyum 173 :) avantajıyım boydan göstermiyorum kilomu
kendine güven yapabilirsin zor değil sabırlı olmak lazım sadeceÇok sanslisiniz valla ben maşallah heryanimdan gösteriyorum 62 63 olsam bile mutlu olacağım
Yemeyi abur cuburu çok seviyorum bu yüzden korkuyorum hemen sıkılır im bırakırım diye. .bakalım bugünkü pizza sabah tartida ne gosterecekkendine güven yapabilirsin zor değil sabırlı olmak lazım sadece
Birbirimizi yalnız bırakmadan başarabiliriz belki ..inşallah emeklerimiz boşa gitmez ..yazıo diye Program var indir telefona ordan kalori hesaplaması yap bütün yemeklerin kalori değerleri var ordan kendini takip edebilirsin ..ben kullanıyorum bütün gün yediklerimi kaydediyor um çok iyi oluyorBende 163 üm boyumdan yana sıkintım yok bana yetiyo .ama kilom 75 hatta regl donemim geldi 76 da cikiyorum arada . bende iki aydir dikkat emeye calisiyorum oncesinde 81 den 78 e düstüm bu iki ayda da ancak 75 i gordüm 59 olmak istiyorum
Evet inşallah . daha oncede kilo verme kararı cok aldım ama hep güvenimi kaybettim ve hic başarılı olamadım . bu defa vazgecmedim vazgećmicem insaallah. hevesliyimBirbirimizi yalnız bırakmadan başarabiliriz belki ..inşallah emeklerimiz boşa gitmez ..yazıo diye Program var indir telefona ordan kalori hesaplaması yap bütün yemeklerin kalori değerleri var ordan kendini takip edebilirsin ..ben kullanıyorum bütün gün yediklerimi kaydediyor um çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?