• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme bana yardım edin

chikuleta

nişanlı:)
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
206
0
96
38
İstanbul
arkadaşlar dokuz aylık bir ilişkim var evlenmeyi istiyoruz.fakat benim annem ve babam ayrı ve ben annemde kalıyorum.erkek arkadaşım seni ben kimden isteyeceğim diyip duruyor.hatta bu ay istemeye geliceklermiş ama şaşırdım kaldım arkadaşlar ya..babam çok aksi biri izin vermez diye korkuyorum.annem tanıyor zaten o yönden bir sıkıntım yok ama babama bunu nasıl anlatıcam ne demek gerekır bılmıyorum bana yarım edın lütfen:umursamaz:

ay...cidden zor bir durum....peki annen ve baban yineden evlendilermi?ayni sehirlerdemi oturuyorlar? sen babanla görüsüyormusun, yada yaninda hic kalmiyormusun?

ay bende seni soru bombardimanina tuttum ya...:)

Evlilik gerçekten çok güzel ve hayırlı bir iş chiculeta:)
Çoook büyük bir engel olmadıkça babanın da -aksi biri de olsa- çok da bunun önünde duracağını zannetmiyorum.
Ah şu babalar... Benimki de aşırı agresiftir ama kızlarının iki-üç güzel lafıyla hemen yumuşar.
En kötüsü baştan bir şaşırıp şok olup terslenir sonra yumuşar Allah'ın izniyle.
Babalar kızlarına dayanamaz ya :(

yok cnm ayrılar.aynı şehirdeyiz ama ben çok görüşmüyorum kendisiyle ama görüşmesemde hayatıma her şekilde müdahale etmeyi başarabiliyor.bu altı ayda bir kere görüştüm.hiç anlaşamıyoruz ve beni kendi bulduğu biriyle evlendireceğini ima ediyor hep.ne yapacağımı şaşırdım.YEMıN ederim ki erkek ark bugün git açıl artık diye başımın etini yedi.ama hiçde kolay değil ya..ne demem gerekir arkadaşlar

arkadaşlar dokuz aylık bir ilişkim var evlenmeyi istiyoruz.fakat benim annem ve babam ayrı ve ben annemde kalıyorum.erkek arkadaşım seni ben kimden isteyeceğim diyip duruyor.hatta bu ay istemeye geliceklermiş ama şaşırdım kaldım arkadaşlar ya..babam çok aksi biri izin vermez diye korkuyorum.annem tanıyor zaten o yönden bir sıkıntım yok ama babama bunu nasıl anlatıcam ne demek gerekır bılmıyorum bana yarım edın lütfen:umursamaz:

süprizzzzz bence annenle konuş babana annen anlatsın.babanın bilgisi olsun.a.s

Evet canım şayet annenle baban görüşüyorlarsa annenin babana söylemesi uygun düşer.
Yok görüşmüyorlar diyorsan sen kendin açıklarsın karşıda çıksa çok önemli değil,gelir annenden ister.

Back