Bana yardim edin, ne yapcagimi bilmiyorum

evet kuzenimde söylemis olabilir, telefonumada bakmis olabilir. bunun önemi yok artik zaten ögrendi herseyi. dün benimle konusmak istedi. agladi nasil böyle birsey yaptin diye . ben cevap veremedim. neden yaptigimi bende bilmiyorum sadece cok seviyorum bunu biliyorum. onu senede bir kere görüyorum, bana gel dediginde sadece onu düsündüm sonrasini hic düsünmedim maalesef, keske düsünseydim ama artik cok gec. ablam bana bi karar ver dedi, hatanin arkasinda dur anneme hersey anlat dedi yada bu konuyu kapat birdahada acma dedi. Anneme kendim söylemeliymisim öyle dedi. ama ben annemin yüzüne bakipta bunu nasil söyleyecem o hayal kirikligini gözlerinde yüzünde görmeye dayanamam. En cok anneme üzülüyorum, bana bukadar güvenirken ben ne yaptim... hala inanamiyorum. Ama hata benim hatam ve artik arkasinda durmaliyim baska carem yok, cesaretimi topladigimda ona anlatmak istiyorum. yalan söyledigim icin ne kadar pisman oldugumu görürse belki af eder, bilmiyorum. Ama kacmayi düsünmüyorum, okulum var kesinlikle okulu birakmak istemiyorum. Sevgilimede söyledim kacmayacagimi. Ona ne kadar güvene bilirim onuda bilmiyorum artik hic birseyden emin degilim ama suan yanimdaymis gibi his ediyorum. Yani ariyor sürekli nasil oldugumu soruyor ... dogru kisi mi onuda bilmiyorum.. sadece cok seviyorum.. bana yardimci olmaya calistigin icinde cok sagol buna cok ihtiyacim vardi ..

dedigim gibi o an ondan baska hic birsey düsünmedim.. sadece onun yaninda olmak istedim
sonrasini hic düsünmedim.

Konuda çok fazla çelişki var.
Pazar gittim diyorsun. Bugün Sali. Ne ara gittin geldin Türkiyeyede ve bukadar olay yaşadin. Ailen sana 1 gün Türkiyede napicaksin diye sormadimi? Pişmanim felan diyorsunda adamlan otele gitmişsin, kusura bakmada saf ayaklarina yatip sade görmeye gitmiştim bişeyler yaşanacaği aklima gelmedi diyerek ne kendini nede başkalarini kandirma. Gayette istemişsin ve yaşamasin. Bu kismi zaten sade seni ilgilendirir. Ama tabii ablanin öğreneceğini hiç hesaba katmamiştin. O yüzden şimdi eteklerin tutuştu. Eğer ablan öğrenmeseydi sorun olmayacakti. Ailenin yüzüne gayet rahat bakacaktin hiç vicdanin sizlamicakti. Zaten belkide bu sevgilin ile yaşadiğin ilk bile değildi. Okadar rahat anlatiyorsunki çok normalmiş gibi. Çok rutin. Tek sorun ablanin bi şekilde (nerden olduğuda muamma ya) öğrenmiş olup sana tepki göstermesi. Ne denirki inşallah bu yazdiklarin, doğru veya yalan, başka kizlara örnek olurda benzer hatalar yapmazlar. 19 yaşinda bir kizin 5 senedir ilişkisi var. Biri Almanyada biri Türkiyede. Nerden tutsan elinde kaliyor. İnşallah o malum gecede korunmayi akil edebilmissinizdir. Yoksa asil film ondan sonra başlar.

aynen bak sakin kacma bak uzerinden azicik zaman gecti ve daha sakin dah amantikli dusunuyorsun biraz kendine ailene zaman tani inan bana dusundugun kadar zorlu olmucak ve okulunu bitirmeyi filan dusundugun icin cok mutlu oldum akilli bidik:)

Sen sen ol ailenin sözünden çıkma. Bir sürü sevgili bulabilirsin ama bir aile daha bulamazsın.

aynen bak sakin kacma bak uzerinden azicik zaman gecti ve daha sakin dah amantikli dusunuyorsun biraz kendine ailene zaman tani inan bana dusundugun kadar zorlu olmucak ve okulunu bitirmeyi filan dusundugun icin cok mutlu oldum akilli bidik:)

evet hergün biraz daha sakin daha iyi oluyorum. inshallah hersey düzelcek

Periiii93 sana nasıl ulaşabilirim? Burda mısın hâlâ? Çok büyük derdim var bana yardım edebilir misin?

Lütfen Periiii93 bana yardım et ne yapacağımi bilmiyorum başım dertte ve cok Üzgünüm. Kendimi öldürmek istiyorum. Lütfen bana cevap ver sana ihtiyacım var lutfeeenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…