Kaynanami tanisan hic öyle demezdin. Gitmeyince herseyi dahada uaztip mahvedecek biliyorum. Ama dedim ya ben elimden geleni yaptim artik aglayip sizlansada o sahte gözyaslariyla cocuklarini doldursada umrumda degil.
keşke o yemek takımını alsaydın beğenmesen de evde dururdu ne olacak ki hem günlük kullanırdın hem de hatırası olurdu size yadigar gibi birşey. ne bileyim ben olsam kaynananın yerinde çok bozulurdum alıp götürseydin eve ne olacak sanki. onun haricinde evinize gelip dolapları karıştırması vs. hoş değil ama idare edilebilecek durumlar görmezden gel bazı şeylerini de. önceki konularını okumadım bilmiyorum ama çağırmıyorsa sen de gitme biraz mesafe koy telefonla falan ararsın gelmiyorsunuz diye sitem ederse de eşinle beraber gidersin
Kayınvalide değilmi işte hepsi aynı. İnsanın içinden yaşanan şeyler çıkmıyor ki insan unutamıyor. Ne bu böyle anlamıyorum ki. Bişeyi alıpta parasını ben verdim demenin anlamı ne onu çözemedim. madem laf edecekti almasaydı zorlamı al dedin sanki.
Kayınvalideniz kötü bir insan, sizin mutlu olmanızı da istemiyor, ucuzcu vs tamam ama bu size o kadına 'MAL' deme hakkıni nerden veriyor? Siz kimdiniz ki kocanızı 9 ay karnında taşıyan onu büyüten kadına hakaret ediyorsunuz?
''esimin bana ikimizin resimlerinden olusan bi albüm yaptirdigini gördü niye anasina yaptirmiyorda sana yaptiriyor dedi''.
bu kadar da olmaz ya seni kızı, gelini olarak göreceği yere resmen kumasıymış gibi davranıyo demek ki... tövbe estağfurullah
Allah sabır versin sana kardeşim ne diyim,
Sen iyilik timsalimisin ? Hayatin boyunca hep polyanacilik mi oynadin ? Hayatinda hic canin yandi mi hic üzüldün mü ? Hee olduysada Senin canini yakan insanlarin karsisina cikip aa iyi yaptiniz ben önemli degilim si kininizi kusun üzülen ben olayim mi dedin ? Ey yarabbim ya
Ah birde anlasa. Cok sükür ne onun parasina nede onun aldiklarina ihtiyacimiz var. Ki bir iyilik yapiyorsanda söyleme bari gelmis bana serkan aldi ama parasini ben ödedim diyor. Ey allahimm,
Sen iyilik timsalimisin ? Hayatin boyunca hep polyanacilik mi oynadin ? Hayatinda hic canin yandi mi hic üzüldün mü ? Hee olduysada Senin canini yakan insanlarin karsisina cikip aa iyi yaptiniz ben önemli degilim si kininizi kusun üzülen ben olayim mi dedin ? Ey yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?