Merhaba arkadaslar. Sabahin 7 sinde esimle o mal anasi yüzünden kavga ettik ve kendimi burada buldum. Simdiye kadar 2 konu actim kaynanamin nasil biri oldugunu anlatmistim daha önce. Bu arada evime ciktim sonunda. Kaynanamla beraber otururoyrdum. Evime cikali 3 ay oldu kaynanam bir kere olsun birakin yemege caya bile davet etmedi bizi. Kaynanam nerde bi ucuzluk var alip stok yapar, bundan 16 sene önce bi yemek takimi ve ckb takimi almis. Altin yaldizli vs. Bana kasiklari gösterdiginde begenmedigimi düzgün bir sekilde söyledim bana etmedik laf kalmadi. Aksam serkan gelsin ona sorucam sen söylesin böylesin dedi. Aksam esim geldi ben bunlari karina verdim karin istemedi bilmem ne diye giris yapti. Esim de bakti bunlar 20 sene önce modaydi ben bunlari evime sokmam vs dedi. Kaynanam ikimizede tavir aldi. Neyse bir iki gün sonra yemek takimini gösterdi onlarda gene eski zaman isleri begenmedim ama yine laf eder diye tamam ver dedim. Evime tasindiktan 5 gün sonra geldi sözde bir tabak alacak diye mutfak dolaplarimi bastan sona hepsini acti nerde ne var kontrolü. Eee tabi verdigi tabaklari göremeyince olay cikardi bagirdi cagirdi bana hakaret etti. Esimde ona düzgün bir sekilde aciklama yapti. Sagol verdin ama kullanip kullanmamak bize kalmis dedi. Suyun bir hatasi yok o tabaklari ben begenmedim vs dedi. Sen onu benim ceyizimemi aldim. Kaynanam yok bilmem kac sene önce ucuzdu aldim dedi esimde aldiysan kullansaydin vs dedi. Esim beni savunmaya basladi bu basladi bana hakaret etmeye o ana kadar tek kelime cikmadi agzimdam ama o an bende tutamadim sen kime diyorsun diye bagirdim buna. Yine o sahte gözyaslarini döktü cikti gitti evden. Neyse sonra 1,5 ay hic gelmedi evime. Beni hic cagirmadigi halde evime barkima gelmedigi halde sirf esm mutlu olsun kaynanam laf etmesin diye 3 hünde bir evine gittim. 1 ay kadar önce diger ogluyla kavga etmis aradilar esim gitti aksam 11 de. Sokakta bankta oturmus agliyormus. Aldi bize getirdi. Sonrada hic cikmadi desem yeridir. Evinde tadilat vardi 1 hafta bende kaldi. Onu memnun etmek icin elimden geleni yaptim. Kaynanam suratsizin tekidir sohbet etmeyi bilmez icinde iki oglu disinda herkese kötülük besler. Ben dahil. Neyse kendi huzurum icin o bir hafta onunla yapmafigim sey kalmadi. Memnun kalsin diye. Gecen bayramda giyindim süslendim evine gittim bayramlasmaya. Benim ailem türkiyede. Sanki kendi anneme gidiyormususn gibi icim kipir kipirdi. Yol boyunca tuhaf bi gülümseme vardi üstümde. Tam evinin önüne geldim kaynanamda disardaydi beni uzaktan gördü o meymelettsiz surati iyice düstü ama bende hala ayni gülümseme. Durdu biraz bana öyle bakti sonra arkasini dönüp gitti neye ugradigimi sasirdim.yüzüme bile bakmadan bana hosgeldin dedi sadece. Ee bende moral falan kalmadi o an öpemedim onu. Ciktim evine bi yarim saat sonra kayni aradi bayramni kutlamak icin ondan sonra aa bende unuttum öpeyim iyi bayramlar vs dedim. Halbuki unuttugumdan degil. Neyse gecen dogum günümdp esim bana spor ayakkabisi almis kaynanamin evi tadilatta diye eve aykkabiyla giriyorduk. kaynanam bunu gördü nerden aldin vs dedi dedim böyle böyle durdu elini cenesine koydu gözünü dikti ayakkabiya icinden artik neler gecirdiyse ic cekmeye kafa sallamaya ciklamaya basladi. Hic birsey demedim. Eve geldigindende esimin bana ikimizin resimlerinden olusan bi albüm yaptirdigini gördü niye anasina yaptirmiyorda sana yaptiriyor dedi. Esm o an banyodaydi bende güldüm gectim. Bana hediye karti almis 50 yada 100 lra fiyatini bilmiyorum. Onu verirken bile laf soktu. Ben simdi sunu alirdim sen begenmezsin cöpe atarsin para kolay kazanilmiyor vs o hediye kartini alip suratina firlatasim geldi. Neyse daha sonra bana diyorki gecen alisverise götürdü esim anasin arabayla. Kendine birseyler almis esimde dondurma vs almis eve bana diyor ki aldi ama parasini ben verdim. Ey allahim ölürmüsün öldürürmüsün görmemis paradan ve temizlikten baska birsey bilmeyen pisligin teki. Bende esime bagirdim annnen böyle böyle yapiyor senin paranmi yok bir daha ona ödetme vs diye. Neyse dün aksama gelelim. Ben burada bi komsuya gittim serkanda önce anasina ugrayip oradanda oraya gelecekti. Geldi ne orada nede evde pek konusmadik. Zaten gec geldik ben yattim uyudum. Sabah kalktim esime sarildim bana canimi cok sikiyorsunuz vs dedi. Ben tabi anladim mal anasi gene birseyler dedi. Bende yetti artik deyip actim agzimi yumdum gözümü. Senin annen nankör beyni o kadar dar ki sen ve erkandan baska kimseyi kabullenmiyor. Yapilan iyilikleri glrmüyor. Benden bekliyor ki ben onu her gün arayip evime davet edeyim. Niye annen beni yada bizi kac defa davet etti hic ben kac defa gittim cok. Senin annen bunlari görmüyor iste dedim. Senin annen beni hic bir zaman istemedi ben bugün ayrilip türkiyeye dönsem yapmayin etmeyin demez aksine defol git hayatimizdan der dedim. Ben seninle evlendim annenle degil. Ben senin anneni istedim mi istemedim ama sirf senin icin gidip geliyorum sen mutl ol diye gülüp sohbet ediyorum. Ben kac yasindayim bunlari yapiyorum da senin annen akil edemiyor mu dedim. Senin annen görecek dedim dahada beter olsun o benim ahimi aldi ya Allah bir yerden cikartacak dedim. Bitti dedi bir dahada evine barkina gitmem dedim. Gelirse eyv ama artik benden birsey beklemeyin dedim. Serkanda iyi iste ne sen gidersin ne o gelir dedi. Bende gelmesin dedim. Istemiyorum evimde onu dedum. Benim huzurumu bozmaktan senle arami bozmaktan baska birsey yaptigi yok dedim. Buna benzer birseyler daha söyledim. Yeter artik ya sagligimdan oldum onun yüzünden. Yüzünü görmesemde her an her saniye aklimda her bi adimimda onun bana slyledigi bir lafi yada. Suratsiz yüzünü yada yaptigi hareketleri görüyorum. Uykularimdan nefes nefese bagirarark uyaniyorum. Delirmek üzereyim..