• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yaptiklarin burnundan fitil fitil gelsin kaynana..

Kayınvalide değilmi işte hepsi aynı. İnsanın içinden yaşanan şeyler çıkmıyor ki insan unutamıyor. Ne bu böyle anlamıyorum ki. Bişeyi alıpta parasını ben verdim demenin anlamı ne onu çözemedim. madem laf edecekti almasaydı zorlamı al dedin sanki.

Şimdi arkadaşım herkes ne yaşadığını kendi bilir tabii ama ne gerek var çatal bıçak yüzünden ortalığı yangın yerine çevirmeye?
İyi kötü kadın hediye ediyor işte teşekkür et koy kenara kendisi gelince çıkartıverirsin. Dul bir kadın hem eşinin de gönlü olur.

Evine çağırmadı diyorsun muhtemelen eviniz ayrılmadan önce ortam gergindi bu durumda kendisi istenmeyen kişi konumunda yani bende olsam davet etmeye çekinirdim herhalde.

Sonra eşinde seni korumaya çalışmış sanki birlik olup kadını ezmişsiniz. Bak sana ağır bir hakaret eder gerçekten tahammül edilemez derecede incitir o zaman amenna ama anlattıkların bana makul gelmedi.

Sonra elalem madem bu kadar meraklısın kv' nin seni çağırmasına evi neden ayırdın? der.

Büyüklerden olgunluk bekliyoruz doğal olarak ama maalesef çoğu zaman bizim olgun olmamız gerekiyor ben bunu son dönemlerde çok kez tecrübe ettim canım :ssz:

keşke o yemek takımını alsaydın beğenmesen de evde dururdu ne olacak ki hem günlük kullanırdın hem de hatırası olurdu size yadigar gibi birşey. ne bileyim ben olsam kaynananın yerinde çok bozulurdum alıp götürseydin eve ne olacak sanki. onun haricinde evinize gelip dolapları karıştırması vs. hoş değil ama idare edilebilecek durumlar görmezden gel bazı şeylerini de. önceki konularını okumadım bilmiyorum ama çağırmıyorsa sen de gitme biraz mesafe koy telefonla falan ararsın gelmiyorsunuz diye sitem ederse de eşinle beraber gidersin

Kaynanami tanisan hic öyle demezdin. Gitmeyince herseyi dahada uaztip mahvedecek biliyorum. Ama dedim ya ben elimden geleni yaptim artik aglayip sizlansada o sahte gözyaslariyla cocuklarini doldursada umrumda degil.

Bilemicem canim Allah basa vermesin kendi kizi olmadigi için anlayamiyor

''esimin bana ikimizin resimlerinden olusan bi albüm yaptirdigini gördü niye anasina yaptirmiyorda sana yaptiriyor dedi''.:53:
bu kadar da olmaz ya seni kızı, gelini olarak göreceği yere resmen kumasıymış gibi davranıyo demek ki... tövbe estağfurullah :53:
Allah sabır versin sana kardeşim ne diyim,

Kayınvalideniz kötü bir insan, sizin mutlu olmanızı da istemiyor, ucuzcu vs tamam ama bu size o kadına 'MAL' deme hakkıni nerden veriyor? Siz kimdiniz ki kocanızı 9 ay karnında taşıyan onu büyüten kadına hakaret ediyorsunuz?

keşke o yemek takımını alsaydın beğenmesen de evde dururdu ne olacak ki hem günlük kullanırdın hem de hatırası olurdu size yadigar gibi birşey. ne bileyim ben olsam kaynananın yerinde çok bozulurdum alıp götürseydin eve ne olacak sanki. onun haricinde evinize gelip dolapları karıştırması vs. hoş değil ama idare edilebilecek durumlar görmezden gel bazı şeylerini de. önceki konularını okumadım bilmiyorum ama çağırmıyorsa sen de gitme biraz mesafe koy telefonla falan ararsın gelmiyorsunuz diye sitem ederse de eşinle beraber gidersin

Canim ben zaten aldim. Dedim ya catal kasiga laf ettikten sonra hosumada gitmese tamam dedim. Ama görsen bana hak verirdin. Misafire cikarilacak bi takim degil. Eee bende yeni evlenmisim benimde heveslerim var evimde güzel seyler olsun istiyorum. Ama anlamiyor beni iste. Dolaplari karistirmasi hic birsey. Beraber oturdugumuzda benim yatak odami karistiriyordu. Simdi bile evime gelse ilk girdiginde ben nbr nasilsin vs diye konusurken etrafa bakiyor ne aldim neyi nereye koydum vs.. Valla artik ne ben giderim nede o gelsin. Hee gelirsede esimin annesidir yine sesimi cikarmam ama hic birseyide icimden gelerek yapmam

Kayınvalide değilmi işte hepsi aynı. İnsanın içinden yaşanan şeyler çıkmıyor ki insan unutamıyor. Ne bu böyle anlamıyorum ki. Bişeyi alıpta parasını ben verdim demenin anlamı ne onu çözemedim. madem laf edecekti almasaydı zorlamı al dedin sanki.

Ah birde anlasa. Cok sükür ne onun parasina nede onun aldiklarina ihtiyacimiz var. Ki bir iyilik yapiyorsanda söyleme bari gelmis bana serkan aldi ama parasini ben ödedim diyor. Ey allahimm,

Kayınvalideniz kötü bir insan, sizin mutlu olmanızı da istemiyor, ucuzcu vs tamam ama bu size o kadına 'MAL' deme hakkıni nerden veriyor? Siz kimdiniz ki kocanızı 9 ay karnında taşıyan onu büyüten kadına hakaret ediyorsunuz?

Sen iyilik timsalimisin ? Hayatin boyunca hep polyanacilik mi oynadin ? Hayatinda hic canin yandi mi hic üzüldün mü ? Hee olduysada Senin canini yakan insanlarin karsisina cikip aa iyi yaptiniz ben önemli degilim si kininizi kusun üzülen ben olayim mi dedin ? Ey yarabbim ya

''esimin bana ikimizin resimlerinden olusan bi albüm yaptirdigini gördü niye anasina yaptirmiyorda sana yaptiriyor dedi''.:53:
bu kadar da olmaz ya seni kızı, gelini olarak göreceği yere resmen kumasıymış gibi davranıyo demek ki... tövbe estağfurullah :53:
Allah sabır versin sana kardeşim ne diyim,

Canim ilk yazimda kaynanamin beni öyle gördügünü zaten söylemistim ki hakli oldugumu tek tek gösteriyor.

Sen iyilik timsalimisin ? Hayatin boyunca hep polyanacilik mi oynadin ? Hayatinda hic canin yandi mi hic üzüldün mü ? Hee olduysada Senin canini yakan insanlarin karsisina cikip aa iyi yaptiniz ben önemli degilim si kininizi kusun üzülen ben olayim mi dedin ? Ey yarabbim ya

Ne münasebet, ben de kötü durumlarla iğrenc olaylarla karsı karsıya kaldım tabi ki. Eski kayınvalidem de bana dudak ucuklatacak seyler yaptı ve söyledi ama ben hicbir zaman MAL demedim. Denmemeli de zaten. Üzüntünün ifade edilmesinin de türlü yolları vardır. Eşiniz bu sayfayı okusa, tanımlamalarınız yüzünden haklı iken haksız duruma düşersiniz.

Ah birde anlasa. Cok sükür ne onun parasina nede onun aldiklarina ihtiyacimiz var. Ki bir iyilik yapiyorsanda söyleme bari gelmis bana serkan aldi ama parasini ben ödedim diyor. Ey allahimm,

Canım benim boşver takma kafana. bir tanede benim başımda var . hayatlarımızı mahfediyorlar.

sana yapılanlar pet hoş şeyler değil ama idare edilemeyecek gibi de değil bilmiyorum çok tepki veriyorsun gibi geldi. gerçi sen de dolmuşsun , onun da gönlünü hoş etmeye falan çalışmışsın zaten iyi niyetli davranmışsın ama sabahki kavga iyi olmamış o senin annen hakkında ağzını açsa gözünü yumsa bütün kötü huylarını birbir sıralasa hoşuna gider mi? kaldı ki eşin de senin yanında yani adam derdini açmış sana çok canımı sıkıyorsunuz diye, sen de üstüne bin tane şey sıralamışsın. senin annen senin annen vs vs.... adamın beyni dönmüştür o esnada zannediyorum.

herkes hayatı boyunca en az bir kere üzülmüştür emin ol buna...
çok itici bir anlatış tarzın var...
ksr bakma, sevmek zorunda değilsin ama hakaret etme hakkın da yok...
gelme gitme görüşme ama kendine yakıştırdığın şekilde davran... küçültme kendini..
eşine de karışma bence... onun annesi.. annesinin yaptıkları yüzünden,adamın başının etini yiyosundur sen, eminim...

Son düzenleme:
Back