Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Hahahaha ben de böyle sizin gibi yaşıyorum aslında normalde :KK70:
Yani şimdi bu söylediğim kesin doğru olmayabilir tabii. Ama mesela twitterda falan hep görüyorum yüksek libidolarıyla cinsel istekleriyle ilgili Tweeter atıyor neredeyse herkes.
Onların amacı cinsellik değil cinsellik sunarak takipçi kasmak, off bunu göremeyecek kadar kör müsün?

Şu erkeği tavlayacam diye ne uğraştın? Biraz gururlu ol 🤬

Yine şeyinin resmini atan bir başka konu
Sapık desen olay oluyor insan kendi şeyinin resmini niye atar ki desen sorun oluyor
Kafani bu kadar karıştıran ve bu durumu yapan birinden uzak dur kendini sergileyen sana ne yapmaz ki kendi resmini normal falan da atma sakin

Hahahaha ben de böyle sizin gibi yaşıyorum aslında normalde :KK70:
Yani şimdi bu söylediğim kesin doğru olmayabilir tabii. Ama mesela twitterda falan hep görüyorum yüksek libidolarıyla cinsel istekleriyle ilgili Tweeter atıyor neredeyse herkes.
2011 den beri aktif Twitter kullanıcısıyım daha şu cümleyi kuramam 🤣 siz kendinize görmek istediğiniz gibi bir dünya oluşturmuşsunuz yaşınızın verdiği hızlı ve herşeyi yaşama merakına yoruyorum. Ama milletin kaşığıyla çorba içmeye kalkarsan üzülürsün buda abla tavsiyesi olarak kalsın burda.

Bu adamdan sana yar olmaz..Bana her önüne gelenle yatabilecek birisi gibi geldi.cizdigin tablo bu yönde.zaten durduk yere foto atması da hiç hoş olmamış.. sende cinsellik yaşarsan pişman olacak gibisin..20 yaş nedir ki

Söyle bi yorumlara baktım da insan kendi organınin resmini niye çeker de atar denmişti diğer konuda vay anam onu diyen senmisin bir dünya beğenmedimler dalgalar olmuştu şimdi baktımda orda evet kendi organın resmini çekilir bunun neresi sapıklık diyenler burda aman uzak dur bu taciz bu sapıklık denmiş :KK57:

Özel foto nedir ayrıca basbayağı cükünün resmi işte🙈
Bence konu sahibi sevismek istiyor.
Bizden beklentisi ise ona yol verip cesaretlendirmemizi istemesi. :)
Lakin yorumlar hic arzu ettigi gibi gelmemis.
Vayn efendim millet 20'lerinde tecrubeleriniyor,yok efendim biz gec mi kaldik.Vay efendim. once yari ciplak sonra anadan uryan resimler atti.
Yahu baskasi olsa birak o resimleri konusmayi kullandigi telefonu yutturur o cocuga. :)

2011 den beri aktif Twitter kullanıcısıyım daha şu cümleyi kuramam 🤣 siz kendinize görmek istediğiniz gibi bir dünya oluşturmuşsunuz yaşınızın verdiği hızlı ve herşeyi yaşama merakına yoruyorum. Ama milletin kaşığıyla çorba içmeye kalkarsan üzülürsün buda abla tavsiyesi olarak kalsın burda.
18-25 yaş aralığında çok görüyorum ben

Bence konu sahibi sevismek istiyor.
Bizden beklentisi ise ona yol verip cesaretlendirmemizi istemesi. :)
Lakin yorumlar hic arzu ettigi gibi gelmemis.
Vayn efendim millet 20'lerinde tecrubeleriniyor,yok efendim biz gec mi kaldik.Vay efendim. once yari ciplak sonra anadan uryan resimler atti.
Yahu baskasi olsa birak o resimleri konusmayi kullandigi telefonu yutturur o cocuga. :)
Tam tersi, bu kadar ileri bir şeyi beni sevmeyen ve sadece tatmin olmak isteyen biriyle yaşamak istemiyorum ama dediğiniz gibi acaba hayat geçiyor ve ben yaşayamıyor muyum kaygısına düşüyorum. Bu kaygının yersizliğini onaylatmak istedim aslında biraz.
Başka platformlarda olsak tamam da burada öyle yorumların gelmeyeceğini kestirebiliyor insna.

Söyle bi yorumlara baktım da insan kendi organınin resmini niye çeker de atar denmişti diğer konuda vay anam onu diyen senmisin bir dünya beğenmedimler dalgalar olmuştu şimdi baktımda orda evet kendi organın resmini çekilir bunun neresi sapıklık diyenler burda aman uzak dur bu taciz bu sapıklık denmiş :KK57:
Ya o konuyu bilmiyorum da burada fotoğrafı ben istemedim kendisi direkt attı belki o konuda karşı taraf istemiştir organının fotosunu atmasını

Dinliyorum birlikte olmadım ki zaten.Artık olmaz o iş.
O zaman kafanda da bitir bu işi. Sürekli yok millet cinsellik yaşıyor yok internete yazıyor vs deme.

Ha geçerken istediğin seninle normal ilişki yaşayacak biriyle yaşamak istersen yaşa tabi. Hormonlu yaşların dur durak bilmiyor olabilir.

Böyle sevişip aramayacağını baştan söyleyen erkeklerle değil. Bunla sevişecen sonra aramadı sormadı diye üzülecen herif de dicek; ben dürüstüm güzelim baştan söyledim 😏 sen de üzülecen

Mustehcen foto atti diye sikayetci olabilirsin. Taciz etmis sonucta. Resmen hakaret bu kisilligine. Rezillik baska birsey degil. Demek 20likle catir catir yapiyor ha. Bakirelik kotu birsey olmus genclik arasinda. Daha neler duycaz kim bilir...

Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
20 yaş cinsellik için de aşk için de geç bir yaş kesinlikle değil. Duygusal bir ilişki yaşamadığın biriyle birlikte olma. O talep ediyor diye evet demen gerekmiyor. Adamdan çok hoşlandığın belli ama o seni sadece bedenine dokunacağı biri olarak görüyor. Bu durumda çok acı çekersin. Sevgisinden emin olduğun biriyle yaşa ilk deneyimini, birinin listesine eklenecek yeni biri olarak değil.

Aynı şey mi? Sapla samanı karıştırmayın. Orada nişanlısının telinde geçmiş tarihli bir foto görmüştü. Birini taciz ettiğini o fotoyla nereden biliyorsunuz? Kaldı ki geçmişte sevgilisiyle sextingde kullanmış kalmış olabilir, burada sevgili bile değiller, bir şey değiller lak diye foto atmış. Orada cinsel organını çekene direkt sapık ithamı vardı. Cinsel organını “tanımadığı, ilişkisi olmayan insanlara” atan sapıktır.

X