Bana önerilen kişi

46 yaşında biri olarak amca kelimesini görünce ben de teyze oluyorum o zaman dedim
46 yaşında teyze olunuyor evet.hepimiz o yaşlara geleceğiz ama ülkenin algısı budur yani? inkar etmenin anlamı ne? Zaten size bol bol teyze deniyordur normal hayatta.niye böyle şaşırır gibi tepki veriyorsunuz ki.birkaç kişi daha yapmış aynı şeyi.çok da küçük yaşlar değil.20 yaşında biri teyze dese kimse garip karşılamaz şimdi

Bu ülkedeki yaş takıntısı,abla,abi,amca merakı beni benden alıyor,yaş farkı başka bişey onu adlandırmak başka bişey,2 yaş büyük birisi bile abla ağbi diyor
Onun yaşla alakası yok ki.mesela sabah bindiğim minibüse liseli kızlar da biniyor.onlara da abla diyorlar.farketmiyordur bile adam senin yaşını başını.ne bu alınganlık?

Teyze olmak sanki ayıp bir şey, ben de 36 yaşındayım teyze nine hatta amca desinler umrumda olmaz, zaten bir çocuk için teyzeyim
46 yaş baya teyze zaten genç kız mı denmeli

Yani 15 yas evet fazla .Ama size göre amca değil bu da bir gerçek 20 yaşındaki kıza göre belki amca olabilir ama size göre değil. İnsanlar burda tarzınıza takılmış. Benden buyuk birii bana nasıl uygun görulur desen belki daha iyi olur ve daha mütevazi olurdu .Fazla büyük konuşuyorsun dua et 45 lik bi adama aşık olmayasın Lakin sende evlenmek istemiyorum havasi gormedim ben bayağı da istiyorsun. Neyse inşallah 30 luk bir çıtır denk gelir . Ne de olsa evin araban mesleğin var hakediyorsun degilmi ama! :)

29 yaşındayım 45 yaşında amcam var 19 yaşında da kızı var . Baya amca amca hemde babam gibi seviyorum .
Amcanız ergen iken evlenmiş sanırım benim de 40 küsür yaşında arkadaşım var 29 yaşında kızı var ama arkadaşım gayet de çıtır yani ne diyelim şimdi yapmayın Allah aşkına şu algıyı değiştirin 40 yaş üstü nasıl çevreniz var anlayamıyorum

Gelmiş otuzuna sanki 20 yaşında kendi

Yaşı büyüktür hoşlanmaz ben de 15 yaş büyük sevmem ama amca da değil.
Kızmış diye öyle söylemiş normal birşey. 30un 20den ne farkı var tecrübeli akıllanmış bi 20lik denebilir yaşını da göstermiyormuş zaten mis

Bu ülkedeki yaş takıntısı,abla,abi,amca merakı beni benden alıyor,yaş farkı başka bişey onu adlandırmak başka bişey,2 yaş büyük birisi bile abla ağbi diyor
Ben de anlamıyorum gerçekten 40 yaş üstüne bastonu verecekler o derece burada 45 i geçtiyse bir erkek hele vay başın gelenler benim gördüklerim valla hiç öyle amca dede gibi değiller

Eşinizden ne sebeple ayrılmıştınız? Yaş farkı bence de fazla..isteyenler olabilir tercih meselesi

29 yaşında erkek 45 yaşında kadina teyze dese bir erkek bile biz çok genciz, sen nasıl teyze dersin diye hesap sormaz. Herhalde 20lerindeki birisi için 45 yaş amca teyzedir, yani ne diye konuyu dağıtıyorsunuz ki? Erkekler yerini, sınırını bilmiyor, kendinden genç her kadını dengi sanıyor. Bu adama 45 yaşında kadın önerseler şu konuyu açan kızın yazdığının kaç katı şeyler der. Biraz kendi değerini, dengini bilen kadınlara laf etmeyin, sonra erkekler genc kadınları kendi dengi sanıyor. 45 yaşındaki birisi de karşısındaki daha genç ona yürümediği sürece o kişiye yürümesin.

Kesinlikle alkış
Teyzeler bugün çok alıngan, kızcağızın konusunu mahvettiler

40 yaş üstüne teyze diyorlarsa göz doktoruna gitmeliler artı diksiyon kursuna hep bunlar eğitimsizlikten karşı tarafa nasıl hitap edileceğini bilmemekten bilemiyorum benim çevremde teyze amca demiyorlar. Not: 35 yaş 40 üstü degilim alınganlık yok yani

Diksiyon kursu doğru tonlamayla konuşmak için verilir çevrenizde bu kursa giden ve ne olduğunu bilebilecek kimse de yokmuş demek ki

Halbuki 45 yaşındaki adam da herseyi oturmuştur iside gücüne karakteri de . Ne trio atar ne de ariza çıkarır. Eşim 45 yasinda ben 37 beni 37 yasonda bir adam ceker miydi tartışılır
Ayrica biz konuyu sabote etmedik ki haklısın dedik. Derdini anlatırken doğru üslup secse daha iyi olurdu dedik . Konu sahibi değerli okey de değer yaşla mi ölçülüyor onu da anlamadık:) Bu aralar bu forum egolu hatunların dertleriyle dökmüş vaziyette bende anlamadım

Diksiyon kursu doğru tonlamayla konuşmak için verilir çevrenizde bu kursa giden ve ne olduğunu bilebilecek kimse de yokmuş demek ki
Bilemem artık ne kursuna giderler orasını bilemeyeceğim aklıma geleni yazdım karşı tarafa 40 yaş üstüne teyze amca dememek için gitsinler eğitim şart

40 yaş üstü adamın işi oturmuştur karakteri oturmuştur olgundur hayatta birçok şeyin farkındadır eğitim olarak da kendini geliştirdiyse süper ama ülkemizde 40 yaş üstü aman Allahım hemen kaç kaç kart zampara deniyor

Sanki erkek üyeymiş de genç kadınlar nasıl beni denk bulamazlar der gibi alınganca yazmaya gerek yok. Bazı erkekler kadınları raf değeri olan ürün gibi görüyor kendisine genç kadınları layık biliyor. Ekşi sözlük'te hep başlık açıyorlar, işte 20 yaşında kadın 40 yaşında erkek ilişkisi bilmem ne ama asla 40 yaşında kadın, 20 yaşında erkek diye başlık açmıyorlar. Sözün özü bu başlıkta herhangi bir kadının karşı çıkacağı bir şey yok, aksine genç kadınların dengini istemesi yaşı biraz daha olgun olanlar için avantaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…