- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Yaş farkına kimse bişey demedi olabilir tercih etmeyebilir ama dediğiniz gibi amcada denemez o da çok abartı olmuş,30 yaş bunu söylemek için büyük bir yaş,hani 20 yaşındaki bir insan dese o olabilir yinede amca denemez ama haklı kılar bir fark var denilebilirdi,bu arada benim eşimle aramda 11 yaş var gayet genç enerjik normal bir insan bana o yüzden tuhaf geldi.Burda yaş alınganlığı yapacak bir durum yok. 29 yaşındaki biri için 45 gayet büyük bir yaş. Bir nesile yakın fark var aralarında. Amca diyemeyiz ama 29 yaşındaki bir kadına da talip olurken biraz düşünmeli. (Belki kendisi talip olmamıştır tanıdıklarının halt etmesidir onu bilemem) 35 yaş da genç ama 20 yaşındaki biri için için fazla mesela. Ben tepkinizi haklı buldum. Akılları sıra “nasılsa boşanmış artık kriterleri düşmüştür” diye düşünüp işgüzarlık yapmak istemişler.
Sizin eşinizle aranızdaki yaş farkının veya eşinizin çok enerjik bir insan olmasının konuyla bir bağlantısı yok. Herkes kendisinden çift haneli sayılarda büyük birini tercih etmek istemeyebilir. Siz tercih etmişsiniz, konu sahibi istemiyor. Ki 16 yaş büyük birini kendisine ayarlamaya çalışmalarına öfkelenmesi de gayet normal.Yaş farkına kimse bişey demedi olabilir tercih etmeyebilir ama dediğiniz gibi amcada denemez o da çok abartı olmuş,30 yaş bunu söylemek için büyük bir yaş,hani 20 yaşındaki bir insan dese o olabilir yinede amca denemez ama haklı kılar bir fark var denilebilirdi,bu arada benim eşimle aramda 11 yaş var gayet genç enerjik normal bir insan bana o yüzden tuhaf geldi.
Benim amcamla aramda 12 yaş var gayet amca yaşı yani. Bence içselleştirdin konuyu.Yaş farkına kimse bişey demedi olabilir tercih etmeyebilir ama dediğiniz gibi amcada denemez o da çok abartı olmuş,30 yaş bunu söylemek için büyük bir yaş,hani 20 yaşındaki bir insan dese o olabilir yinede amca denemez ama haklı kılar bir fark var denilebilirdi,bu arada benim eşimle aramda 11 yaş var gayet genç enerjik normal bir insan bana o yüzden tuhaf geldi.
46 yaşında biri olarak amca kelimesini görünce ben de teyze oluyorum o zaman dedim45 yaşında insan ne ara amca oldu
Yani cidden yazdıklarıma şu şekil bir yorummu yaptınız,bende bunları yazdım zaten,tuhaf yani.Sizin eşinizle aranızdaki yaş farkının veya eşinizin çok enerjik bir insan olmasının konuyla bir bağlantısı yok. Herkes kendisinden çift haneli sayılarda büyük birini tercih etmek istemeyebilir. Siz tercih etmişsiniz, konu sahibi istemiyor. Ki 16 yaş büyük birini kendisine ayarlamaya çalışmalarına öfkelenmesi de gayet normal.
30 yaş da amcadır 10 yaşındaki biri için45 yaşında insan ne ara amca oldu
E bize de her gun teyze diyorlar burda45 yaşında insan ne ara amca oldu
Bu ülkedeki yaş takıntısı,abla,abi,amca merakı beni benden alıyor,yaş farkı başka bişey onu adlandırmak başka bişey,2 yaş büyük birisi bile abla ağbi diyorE bize de her gun teyze diyorlar burda
Alakası yok,olurmu öyle şey.46 yaşında biri olarak amca kelimesini görünce ben de teyze oluyorum o zaman dedim
Sanırım eşinizle aranızdaki yaş farkından dolayı konuyu kişisel algılıyorsunuz, sizin ilişkinizin dinamiğinde yaş farkı sorun olmayabilir çok mutlu olabilirsiniz ve mutluluğunuz daim olsun öncelikleBu ülkedeki yaş takıntısı,abla,abi,amca merakı beni benden alıyor,yaş farkı başka bişey onu adlandırmak başka bişey,2 yaş büyük birisi bile abla ağbi diyor
Öyle demeyin benim tandigim 45 yaşında 35 yaşındaki ler ondan yaşlı duruyor...önce bir görseydiniz.. önemli olan evlenip ayrılma sebebi nedir o kişinin ..Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.
Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Yanlis anlamanızı istemeden sadece merakımdan bir soru sormak istiyorum izninizle.Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.
Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?