Bana ne oluyor

Herkese olur bu banada oluyor tavsiyem dr gidip bunun icin ilaç almayın sevdiginiz aktiviteleri yapın çarşı pazar gezmek iyidir kafa dağıtır cok sıkılırsan dışarda yakın çevreyi gez sıkılınca hemen eve dönersin yeni bir hobi öğren ben örgüyü öğrendim cok iyi geldi mesela namaz kuran okumak bunlarda cok iyi gelmişti sabahları parka git mutlaka cok iyi gelir hiç birşey yapmak istemiyorsan da eve kapanma açık havada ol bir süre sonra açıldığını farkedersin

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bende ilaç kullanmak istemiyorum.

Ben bugün sabahtan beri kılamadım namazlarımı yataktan çıkasım gelmiyor hep yatıyorum nasıl geçecek hiç bişey yapmak gelmiyor içimden

Ben bugün sabahtan beri kılamadım namazlarımı yataktan çıkasım gelmiyor hep yatıyorum nasıl geçecek hiç bişey yapmak gelmiyor içimden
Ben zor atlattım o ruh halinden kurtulmak kolay olmadı ama kendimi bırakmadım elhamdülillah çok iyiyim inşallah sizde biran önce eski enerjinize kavusursunuz

Aydandır aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…