- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Kaygilanma mevsim gecisi hepimiz ayniyiz ne elim ne kolum kalkiyo gozumu acamiyorum sen yine iyi yer degisebiliyorsun benim ona da halim yok bu halde 2 cocuk bakiyorum toparlan meyve ye kan degerlerine baktir dusuk kan demir deposu vb bunLr depresyona surukler dvit ,b12 ,troid,ne varsa baktirDepresyona mı girdim yoksa hasta mıyım bilmiyorum günlerdir hep yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum başım dönüyor halsizim telefon elimde yatarak boş boş sosyal medyaya ve buraya bakıyorum sonra bir sıkıntı geliyor evden çıkıp hava almazsam bayılcak gibi oluyorum yaz ayında bizim burda komşular akşam olunca hepsi sokağa çıkıyor sohbet ediyorlar bende çıkıyorum onların yanına ama çok geçmeden ordada sıkıntı basıyor misafirliğe gidiyorum hadi diyorum değişiklik olsun yine bir sıkıntı otururken keşke gelmeseydim bn evde kalsaydım diyorum çarşıya yada avm'ye gidiyorum daha önce buralarda dolaşmayı çok severdim ama şimdi bundanda sıkılıyorum alışveriş yapım dedim hiç birşey beğenmediğim için alışveriş yapamadım ve kendimi sıkıntıdan yemeğe vurdum sokakta yada avm de dolaşırken sıkılır mı bir insan hiç birşey beni mutlu etmiyor.
Evet olabilir bir doktora görünmeyi düşünüyorum zaten teşekkür ederim.Kaygilanma mevsim gecisi hepimiz ayniyiz ne elim ne kolum kalkiyo gozumu acamiyorum sen yine iyi yer degisebiliyorsun benim ona da halim yok bu halde 2 cocuk bakiyorum toparlan meyve ye kan degerlerine baktir dusuk kan demir deposu vb bunLr depresyona surukler dvit ,b12 ,troid,ne varsa baktir
Depresyona mı girdim yoksa hasta mıyım bilmiyorum günlerdir hep yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum başım dönüyor halsizim telefon elimde yatarak boş boş sosyal medyaya ve buraya bakıyorum sonra bir sıkıntı geliyor evden çıkıp hava almazsam bayılcak gibi oluyorum yaz ayında bizim burda komşular akşam olunca hepsi sokağa çıkıyor sohbet ediyorlar bende çıkıyorum onların yanına ama çok geçmeden ordada sıkıntı basıyor misafirliğe gidiyorum hadi diyorum değişiklik olsun yine bir sıkıntı otururken keşke gelmeseydim bn evde kalsaydım diyorum çarşıya yada avm'ye gidiyorum daha önce buralarda dolaşmayı çok severdim ama şimdi bundanda sıkılıyorum alışveriş yapım dedim hiç birşey beğenmediğim için alışveriş yapamadım ve kendimi sıkıntıdan yemeğe vurdum sokakta yada avm de dolaşırken sıkılır mı bir insan hiç birşey beni mutlu etmiyor.
Namaz kılan biriydim normalde bir süre onuda yapamıyorum malesef içimden gelmiyor çok üzgünüm bu konuda belkide kılmadığım için şuan bu haldeyim.Benı yargılamayın lütfen ama kendi çözümüm aynı şeyleri hissetiğim anlarda dua edip namaz kılınca huzur geliyor.
Teşekkür ederim kalabalık bir ailem var yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar.Geçici bi durum olduğunu düşünüyorum zaman zaman bana da oluyor çünkü. Günlerce evden yataktan çıkmadığım zamanlar oluyor. Ama sonra normale dönüyor. Çok takılmayın bir de çok yalnız kalıp düşünmemeye çalışın.
Korkuyorda insan neden böyle birşey oluyor diye acaba kötü birşey olucakta onun sıkıntısı mı basıyor içimi diyorumBen de böyleyim maalesef. İçimi çok derin bir huzursuzluk kaplamış gibi hissediyorum.
İnşaallah ben malesef namaz kılarken bıraktım belkide ondan böyle hissediyorum teşekkür ederim.Bende sizin gibiydim çareyi namaz da buldum namaza başladım burda kimsem yok komşum arkadaşım hiç kimse yok titiz biri olmama rağmen son zamanlarda temizlik yapmak bile zulüm gibi gelmeye başladı yataktan çıkmak istemiyordum bıraksalar 7/24 uyurum o kadar kotuydum inşallah sizin de geçer
Olabilir bende de baslamama vesile olduİnşaallah ben malesef namaz kılarken bıraktım belkide ondan böyle hissediyorum teşekkür ederim.
Bende tekrardan başlıcam inşallah.Olabilir bende de baslamama vesile oldu
Depresyona mı girdim yoksa hasta mıyım bilmiyorum günlerdir hep yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum başım dönüyor halsizim telefon elimde yatarak boş boş sosyal medyaya ve buraya bakıyorum sonra bir sıkıntı geliyor evden çıkıp hava almazsam bayılcak gibi oluyorum yaz ayında bizim burda komşular akşam olunca hepsi sokağa çıkıyor sohbet ediyorlar bende çıkıyorum onların yanına ama çok geçmeden ordada sıkıntı basıyor misafirliğe gidiyorum hadi diyorum değişiklik olsun yine bir sıkıntı otururken keşke gelmeseydim bn evde kalsaydım diyorum çarşıya yada avm'ye gidiyorum daha önce buralarda dolaşmayı çok severdim ama şimdi bundanda sıkılıyorum alışveriş yapım dedim hiç birşey beğenmediğim için alışveriş yapamadım ve kendimi sıkıntıdan yemeğe vurdum sokakta yada avm de dolaşırken sıkılır mı bir insan hiç birşey beni mutlu etmiyor.
Ben de pek yeni bir durum sayılmaz depresif bir hal var.. Bazen bazı geceler artıyor..Korkuyorda insan neden böyle birşey oluyor diye acaba kötü birşey olucakta onun sıkıntısı mı basıyor içimi diyorum
Cevap bu zaten namaz kılarken bırakmak hemen tövbe ederek herşeye 2rekat tövbe namazı kılın.. Ve Rabbimizi bol bol zikredin inşirah suresi okuyun..İnşaallah ben malesef namaz kılarken bıraktım belkide ondan böyle hissediyorum teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?