Bana ne oluyor

Herkese olur bu banada oluyor tavsiyem dr gidip bunun icin ilaç almayın sevdiginiz aktiviteleri yapın çarşı pazar gezmek iyidir kafa dağıtır cok sıkılırsan dışarda yakın çevreyi gez sıkılınca hemen eve dönersin yeni bir hobi öğren ben örgüyü öğrendim cok iyi geldi mesela namaz kuran okumak bunlarda cok iyi gelmişti sabahları parka git mutlaka cok iyi gelir hiç birşey yapmak istemiyorsan da eve kapanma açık havada ol bir süre sonra açıldığını farkedersin

Herkese olur bu banada oluyor tavsiyem dr gidip bunun icin ilaç almayın sevdiginiz aktiviteleri yapın çarşı pazar gezmek iyidir kafa dağıtır cok sıkılırsan dışarda yakın çevreyi gez sıkılınca hemen eve dönersin yeni bir hobi öğren ben örgüyü öğrendim cok iyi geldi mesela namaz kuran okumak bunlarda cok iyi gelmişti sabahları parka git mutlaka cok iyi gelir hiç birşey yapmak istemiyorsan da eve kapanma açık havada ol bir süre sonra açıldığını farkedersin
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bende ilaç kullanmak istemiyorum.

Bende sizin gibiydim çareyi namaz da buldum namaza başladım burda kimsem yok komşum arkadaşım hiç kimse yok titiz biri olmama rağmen son zamanlarda temizlik yapmak bile zulüm gibi gelmeye başladı yataktan çıkmak istemiyordum bıraksalar 7/24 uyurum o kadar kotuydum inşallah sizin de geçer
Ben bugün sabahtan beri kılamadım namazlarımı yataktan çıkasım gelmiyor hep yatıyorum nasıl geçecek hiç bişey yapmak gelmiyor içimden

Ben bugün sabahtan beri kılamadım namazlarımı yataktan çıkasım gelmiyor hep yatıyorum nasıl geçecek hiç bişey yapmak gelmiyor içimden
Ben zor atlattım o ruh halinden kurtulmak kolay olmadı ama kendimi bırakmadım elhamdülillah çok iyiyim inşallah sizde biran önce eski enerjinize kavusursunuz 😊

Depresyona mı girdim yoksa hasta mıyım bilmiyorum günlerdir hep yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum başım dönüyor halsizim telefon elimde yatarak boş boş sosyal medyaya ve buraya bakıyorum sonra bir sıkıntı geliyor evden çıkıp hava almazsam bayılcak gibi oluyorum yaz ayında bizim burda komşular akşam olunca hepsi sokağa çıkıyor sohbet ediyorlar bende çıkıyorum onların yanına ama çok geçmeden ordada sıkıntı basıyor misafirliğe gidiyorum hadi diyorum değişiklik olsun yine bir sıkıntı otururken keşke gelmeseydim bn evde kalsaydım diyorum çarşıya yada avm'ye gidiyorum daha önce buralarda dolaşmayı çok severdim ama şimdi bundanda sıkılıyorum alışveriş yapım dedim hiç birşey beğenmediğim için alışveriş yapamadım ve kendimi sıkıntıdan yemeğe vurdum sokakta yada avm de dolaşırken sıkılır mı bir insan hiç birşey beni mutlu etmiyor.
Aydandır aydan

Back
X