incirkusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2014 625 369 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi incirkusum #81 demlicaykeyfi .!.: Amin, cok tesekkur ederim. Gonul ister ki her sey hayallerimizdeki gibi olsun ama işte, şartlar uygun olmuyor bazen. Çok istedigin için olmasini istiyorsun dogal olarak. İnsallah gelirler, her sey istedigin gibi olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim :) tek gönülden istediğim bu oldu zaten bu yaşıma kadar.
demlicaykeyfi .!.: Amin, cok tesekkur ederim. Gonul ister ki her sey hayallerimizdeki gibi olsun ama işte, şartlar uygun olmuyor bazen. Çok istedigin için olmasini istiyorsun dogal olarak. İnsallah gelirler, her sey istedigin gibi olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim :) tek gönülden istediğim bu oldu zaten bu yaşıma kadar.
demlicaykeyfi Ve dünya bir çölse durma. Seraba su getir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2014 8.810 12.560 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi incirkusum #82 incirkusum .!.: İnşallah canım benim :) tek gönülden istediğim bu oldu zaten bu yaşıma kadar. Genişletmek için tıkla... Konu basligina moral verir misiniz yazmişsin, biraz da olsa verebildik mi peki =))
incirkusum .!.: İnşallah canım benim :) tek gönülden istediğim bu oldu zaten bu yaşıma kadar. Genişletmek için tıkla... Konu basligina moral verir misiniz yazmişsin, biraz da olsa verebildik mi peki =))
incirkusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2014 625 369 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi incirkusum #83 demlicaykeyfi .!.: Konu basligina moral verir misiniz yazmişsin, biraz da olsa verebildik mi peki =)) Genişletmek için tıkla... Hemde çoook fazla moral verdiniz :) çok seviyorum bu kk hatunlarını yaa
demlicaykeyfi .!.: Konu basligina moral verir misiniz yazmişsin, biraz da olsa verebildik mi peki =)) Genişletmek için tıkla... Hemde çoook fazla moral verdiniz :) çok seviyorum bu kk hatunlarını yaa
R Ruhzus Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2017 19 12 10 Haziran 2017 Konu Sahibi incirkusum #84 Kardeşiniz nasıl sizinle yaşayacak anlamadım