- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
-
- Konu Sahibi incirkusum
Annenizin niye sizi göndermek istediğini merak ettim. Belki yanlış anlıyorsunuzdur. Durum böyle olduğu için size moral vermek adına söylemiş olabilir.Merhaba kk hatunları, bugünde ben size içimi dökmek istiyorum.
Benim 4 yıl süren bir ilişkim var. Ve sonunda evlenmeye karar verdik. Hem çok mutluyum hemde çok mutsuz...
Benim annem ve babam 10 yılı geçkin ayrılar. Ve birbirleriyle muhatap bile olmazlar. Bende babamlarla görüşmüyorum zaten. Yani düğünümde babam ve ailesi olmayacak. Hatta konusu geçtiğinde ben belki çağırırım dediğimde annem sen bilirsin dedi ama surat yaptı. Şu da var abim babamın yanında ve çağırmazsam babamları niye çağırmadın diye kıyamet kopacak.
Anne tarafım ise hep uzak şehirde ve 6 kardeşler ikisiyle küsler. Yani anlayacağınız anne tarafımda pek yok.
Geçen gün teyzemle konuşuyordum düğün zamanı için kuzenimi evlendirmeye karar vermiş siz sonra kışın yapın yoksa kimse gelemez dedi. Oysa ki biz ondan önce karar vermiştik evlenmeyeBirde onlar 2-3 aylık sevgililer zaten neden ben sonraya atılıyorum?
Nişanlımda beni istemedikleri için ailesini silmişti. Anne babası dışında akrabalarıyla görüşüyoruz ama annesinin korkusuna kimse gelmez.
Oysa benim ne hayallerim vardı. Kalabalık, bütün sevdiklerimin olduğu bir düğün istemiştim sadece ama hayallerim hayal oldu
Birde annem beni bir an önce evlendirip göndermek istiyor. Her fırsatta boşver her şeyin tamam olmasa da olur, düğüne gerek yok kendimiz eğleniriz olur biter diyor. Aslında ben nedenini biliyorum ama bir şey diyemiyorum işte...
Bazen şeytan diyor ki bas nikahı git ne bekliyorsun? sonra da düşünüyorum o günün benim için biraz özel olması lazım ama hiçbir şey yapamıyorum kızlar. Kimsesiz hissediyorum kendimi
Daha yazardım ama çok uzun oldu farkındayım başınızı fazla ağrıtmak istemiyorum.
Biraz karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın kafamı toplayamadım.
Annem benim en kıymetlim, benim iyiliğimi düşündüğüne eminim. Fakat göndermek isteme sebebi hayatında biri var birkaç aydır. Ben giderken kardeşimi de götüreceğim yanımda. O da ben gittikten bir süre sonra evlenmeyi düşünüyor. Şu an kimse bilmiyor bu durumu. İkisi de benim gitmemi bekliyor yani.Annenizin niye sizi göndermek istediğini merak ettim. Belki yanlış anlıyorsunuzdur. Durum böyle olduğu için size moral vermek adına söylemiş olabilir.
Düğüne gelince canım tabiki özel olmalı hayallerini yaşamalısın o gün ama bazen daha azıyla da yetinmemiz gerekir. Boşver sen geleni gideni sen sevdiğinle yeni bir hayat kuracaksın bunu düşün başka şeyleri hiç kafana takma onlar da nazar boncuğu olsun. İnşaallah çok mutlu bir yuvan olur
Babamla barışmayı denedim ama olmadı. Yine her şeyi batırdılar. İnanın baba sıfatını hak etmiyor. Çocıkluğum ondan korkup kendim odaya kitlemekle geçtiOncelikle annenden etkilenmemen lazım baban konusunda. Bir gün Allah gecinden versin baban çekip giderse bu senin içine ok gibi saplanir.. Annenle konuşarak onun gönlünü de ederek baba tarafini çağırmani öneririm. Ayrica düğününuzu istediğiniz zaman yapin teyzenizin söylediği tarihte yapmak da nedir ki?
Bir kere evleniyorsunuz. Hersey gönlünüzce olmalı bence. Acele etmeyin sizi en mutlu edecek şekilde planlayin ve istediğiniz gibi yapın.
Şimdiden hayırlı olsun inşallah
Yok bencil değil çok kötü şeyler yaşadık. Bende davetli olarak gelebilir diye düşündüm en azından o gün yanımda olsun bir kerecik babalık yapsın dedim ama çağırsam bile gelir mi gelirse olay çıkarmadan durur mu bilemiyorum...Anneniz ya çok kötü şeyler yaşamış veya çok bencil.
Neden olmasın ki babanız düğününüzde?
Konuşun, yapın gönlünü annenizin, babanız davetli olarak gelsin en kötü.
Babamla barışmayı denedim ama olmadı. Yine her şeyi batırdılar. İnanın baba sıfatını hak etmiyor. Çocıkluğum ondan korkup kendim odaya kitlemekle geçti
Kendi istediğimiz tarihte yaparsak düğünde 10 kişi anca olur herhalde
Ama ne olursa olsun hiçbir şey istediğim gibi olmayacak...
Yok bencil değil çok kötü şeyler yaşadık. Bende davetli olarak gelebilir diye düşündüm en azından o gün yanımda olsun bir kerecik babalık yapsın dedim ama çağırsam bile gelir mi gelirse olay çıkarmadan durur mu bilemiyorum...
Bu defa da annem geç olmasını istemiyor. Acaba en sade az kişiyle düğün eğlence tarzı nasıl bir şey olabilir ki? En azından o günün gelinliğimin tadını çıkarmak istiyorumÇok üzüldüm çocuklugunuzda olanlara
Ama annenize babanizi çağırmak istediğinizi söylemişsiniz..
Babaniz yaptığı babalıkla kalsın, siz evlat olarak üzerinize düşeni yapın bence. Gelsin yada gelmesin o da babanızın boynunda kalsın..
Istediginiz tarihte olunca 10 kişi bile olmayacaksa ve bu durum sizin için çok önemliyse ki anlayabiliyorum; o zaman acele etmeyin, en uygun ve en mutlu olacağınız zamanda düğünunuzu yapin..
Evet 12-13 saatlik yol varBöyle bir ihtimal varsa tabii haklısınız, düşünmek gerek.
Teyzeniz anlayış göstermez mi tarih konusunda?
Hem niye kimse gelmesin ki, çok mu uzak akrabalar?
Teşekkür ederim :)Sevdiceğinle mutluluklar dilerim. .
Bu defa da annem geç olmasını istemiyor. Acaba en sade az kişiyle düğün eğlence tarzı nasıl bir şey olabilir ki? En azından o günün gelinliğimin tadını çıkarmak istiyorum
Merhaba kk hatunları, bugünde ben size içimi dökmek istiyorum.
Benim 4 yıl süren bir ilişkim var. Ve sonunda evlenmeye karar verdik. Hem çok mutluyum hemde çok mutsuz...
Benim annem ve babam 10 yılı geçkin ayrılar. Ve birbirleriyle muhatap bile olmazlar. Bende babamlarla görüşmüyorum zaten. Yani düğünümde babam ve ailesi olmayacak. Hatta konusu geçtiğinde ben belki çağırırım dediğimde annem sen bilirsin dedi ama surat yaptı. Şu da var abim babamın yanında ve çağırmazsam babamları niye çağırmadın diye kıyamet kopacak.
Anne tarafım ise hep uzak şehirde ve 6 kardeşler ikisiyle küsler. Yani anlayacağınız anne tarafımda pek yok.
Geçen gün teyzemle konuşuyordum düğün zamanı için kuzenimi evlendirmeye karar vermiş siz sonra kışın yapın yoksa kimse gelemez dedi. Oysa ki biz ondan önce karar vermiştik evlenmeyeBirde onlar 2-3 aylık sevgililer zaten neden ben sonraya atılıyorum?
Nişanlımda beni istemedikleri için ailesini silmişti. Anne babası dışında akrabalarıyla görüşüyoruz ama annesinin korkusuna kimse gelmez.
Oysa benim ne hayallerim vardı. Kalabalık, bütün sevdiklerimin olduğu bir düğün istemiştim sadece ama hayallerim hayal oldu
Birde annem beni bir an önce evlendirip göndermek istiyor. Her fırsatta boşver her şeyin tamam olmasa da olur, düğüne gerek yok kendimiz eğleniriz olur biter diyor. Aslında ben nedenini biliyorum ama bir şey diyemiyorum işte...
Bazen şeytan diyor ki bas nikahı git ne bekliyorsun? sonra da düşünüyorum o günün benim için biraz özel olması lazım ama hiçbir şey yapamıyorum kızlar. Kimsesiz hissediyorum kendimi
Daha yazardım ama çok uzun oldu farkındayım başınızı fazla ağrıtmak istemiyorum.
Biraz karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın kafamı toplayamadım.