Merhaba kk hatunları, bugünde ben size içimi dökmek istiyorum.
Benim 4 yıl süren bir ilişkim var. Ve sonunda evlenmeye karar verdik. Hem çok mutluyum hemde çok mutsuz...
Benim annem ve babam 10 yılı geçkin ayrılar. Ve birbirleriyle muhatap bile olmazlar. Bende babamlarla görüşmüyorum zaten. Yani düğünümde babam ve ailesi olmayacak. Hatta konusu geçtiğinde ben belki çağırırım dediğimde annem sen bilirsin dedi ama surat yaptı. Şu da var abim babamın yanında ve çağırmazsam babamları niye çağırmadın diye kıyamet kopacak.
Anne tarafım ise hep uzak şehirde ve 6 kardeşler ikisiyle küsler. Yani anlayacağınız anne tarafımda pek yok.
Geçen gün teyzemle konuşuyordum düğün zamanı için kuzenimi evlendirmeye karar vermiş siz sonra kışın yapın yoksa kimse gelemez dedi. Oysa ki biz ondan önce karar vermiştik evlenmeye Birde onlar 2-3 aylık sevgililer zaten neden ben sonraya atılıyorum?
Nişanlımda beni istemedikleri için ailesini silmişti. Anne babası dışında akrabalarıyla görüşüyoruz ama annesinin korkusuna kimse gelmez.
Oysa benim ne hayallerim vardı. Kalabalık, bütün sevdiklerimin olduğu bir düğün istemiştim sadece ama hayallerim hayal oldu
Birde annem beni bir an önce evlendirip göndermek istiyor. Her fırsatta boşver her şeyin tamam olmasa da olur, düğüne gerek yok kendimiz eğleniriz olur biter diyor. Aslında ben nedenini biliyorum ama bir şey diyemiyorum işte...
Bazen şeytan diyor ki bas nikahı git ne bekliyorsun? sonra da düşünüyorum o günün benim için biraz özel olması lazım ama hiçbir şey yapamıyorum kızlar. Kimsesiz hissediyorum kendimi
Daha yazardım ama çok uzun oldu farkındayım başınızı fazla ağrıtmak istemiyorum.
Biraz karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın kafamı toplayamadım.
kuzumm benım öncelikle hayırlı olsun ben daha yeni evlıyım
önemli olan ne düğün ne kına ne gelinlik ne de düğüne gelen misafirler önemli olan sen evlendiğinde kapını kapattığında evin içinde olanlar yani sen ve eşin eğer sizin sevgınız huzurunuz sağlığınız olursa sen en güzel gelinliği giymiş en güzel düğünü yapmış olursunuz...
kısa bir örnek benim ki düğün salonunda düğün yaptım sıradan bir düğün yani ama benim için sanki Hilton da yapıldı çünkü sevdiğim adama eş oluyordum..
çok ta kalabalık değildi ama zaten eşimden başkasını gözüm görmüyordu
kına gecem evımım bahcesinde yapıldı bahçenin her yeri süslendi okadar ben kendini sultanların kına gecesinde sandım :))) çünkü benim gecemdi
bi arkadaşım benım düğünüm 5 katı para harcadı eşyaları içinde öyle onun 1 yatak oda fiyatına ben bütün evimim eşyalarını aldım ama gel gör ki eşi 1 sene içinde ona çok acı seyler yaşattı o görkemli evde hiç aşk sevgı saygı kalmadı o düğün sadece kasetlerde kaldı
sen hiç kimseye bakma düğün gecen senın için özel olacak ama önce sen özel olmasını istemelisin
gerisi zaten gelir mınık ayrıntılara takılma istersen düğüne 20 kişi gelsin ama sen genede o gecenin sevdiğin adama eş olma mutluluğunu yaşa.
ve umarım kayınvaliden ile aranız düzelir.kimse için düğününü erteleme sakın bunu yapma
bence annende senin bian önce yuva kurmanı istiyor o yüzden öyle davranıyor