• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Karşı Sevgisini Hissedemiyorum..

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Dün eşime baktım uzun uzun , bir kez daha bu düşünceler belirdi kafamın içinde.
Eşimin bana karşı sevgisini hissedemiyorum , sevildiğimi hissedemiyorum ,bakışlarında o sevgiyi ve aşkı göremiyorum,
Herkes mi böyle ? ben mi bir garibim ? eşim mi tuaf ? kim bu hikayenin suçlusu bilemiyorum..
3 yıllık evliyim 19 aylık oglumuz var.. ikimizde çalışıyoruz.
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder.. ben bunu aslında artı bir özellik olarak görmüyorum
Neden diye soracak olursanız zaten eşler birbirlerine yardım etmeli.. Ve ben onun maddi yükünü hafifletmek adına çalışıyorum..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
Cinsel hayata gelince illaki calısmak + hayat stresi+ çocuk derken tabiki sekkeye ugruyor ama genel anlamda cinsel proplemimiz herhangi bir soguma vs yok..
Şimdi size sormak istiyorum bunlar evlilik için yeter li mi ?
iyi bir baba.. yardımcı bir eş.. ailesine zaman ayıran bir eş..
Onun harici hiç anlaşamayız ben a isem o b.. bir kavga anında kesinlikle uzlaşamayız .. ya o bagırır en sonunda yada ben.. kavga ve tartışmalarımz çok ama çok sık olur artık tartışmaktan da bıktım oglum etkilenmesin diye genelde seslenmiyorum o uyuyunca iletişim kurmaya ve bagırmamaya çalışıyorum..
Ailesini hiç sevmiyorum.. cok tuaf insanlar herneyse..
Birgün olsun bana güzel bir kelime söylediğini duymamışımdır.. evlendiğimizden bu yana asla !
hiç romantik değil ,odunun teki.. asla ama asla sevgisini hissetmiyorum hatta beni sevmediğini hissediyorum hergün romantik olacak değil zaten.. ama 3 yıl dile kolay... ( nişanlıyken asla böyle değildi sevgisini cok güzel hissetirir di.. )
Bazen sorarım beni seviyormusun ?
Sevmesem neden evleneyim..
Sevmesem neden her işine kopturayım sana yardım edeym
bunları yapmayan erkekler de var yine mi aynı şeyler vırt zırt..
Eşimin sevgisini hissedemeyince bende sogumaya başladım
Ciddi anlamda sevmediğini düşünüyorum ben onun için sadece bir eş cocugunun annesi bir hayat arkadaşı işte o kadar sevgi aşk vs yok bence bizim evliliğimizde
Ben mi çok şey bekliyorum ki bu evlilik olayından ?
Kısacası ben sevildiğimi hissedemiyorum kendimi çok değersiz görüyorum bazen onun gözünde ne olacak böyle ? bir kadının hisleride cok kuvvetlidir.. o sevgi hissi yok işte.
Bazen diyorum keşke evde 2 iş eksik olsada sevgisini hissedebilsem o boşluk git gide çıg olup büyümese gözümde diye.. insan eşini hiç öpmez mi durduk yere hiç mi sarılmaz yani :/ hiç mi seni özledim demez eşine ?

Son düzenleme:
Ahh ahh kuzum,sebke benim,dertler bitmiyo
Bana kalirsa aciksa soyle beni sevmiyomusun diye zirt pist derse lafini böl benboyle hissediyorun de neyapacam peki o buder kesin azcik gezin tozun annene birak oglunu azcik ask tazele derim
Bendede var biliyosun bi odun

Benim eşim de romantik değil ama belli eder sevdiğini, gece sürekli üstümü örter. Tatlı tatlı bakar. Beni sevdiğini söyler. Şakalaşırız filan öyle şeylerden hissediyorum ama evlenmeden önceki o ihtiras tabii ki yok, daha dingin, daha huzurlu.

Ayrıca insan sevmeye de alışıyor, o yüzden kişi bile bazen sevgisinin farkında olmuyor evliyken, çünkü sürekli dipdibe olduğun birinden haftada 2 kere buluştuğunda gördüğün ilgiyi, aşkı göremezsin bu kadar kolay bir denklem.

İyi bir baba, ailesine vakit ayıran, yardımcı bir eş, evlilik için yeter. Sevmese size yardım da etmez, ne hali varsa görsün der. Siz eşinizin dilini çözememişsiniz bence. Daha az bencil olup, eşiniz gibi düşünmeye çalışın. Sevdiğini göreceksiniz.

Ahh ahh kuzum,sebke benim,dertler bitmiyo
Bana kalirsa aciksa soyle beni sevmiyomusun diye zirt pist derse lafini böl benboyle hissediyorun de neyapacam peki o buder kesin azcik gezin tozun annene birak oglunu azcik ask tazele derim
Bendede var biliyosun bi odun
oglumu anneme bırakma sansım yok neden dersen annemin başındaki afedersin S...sizin teki asla cocugumu kendi zevkim için akşam o adamın yanına emanet edemem.. söylüyorum konuşuyorum bazende yok halen herşey aynı kim bilir belkide yeterli şeyler ben çok şey bekliyorum

Benim eşim de romantik değil ama belli eder sevdiğini, gece sürekli üstümü örter. Tatlı tatlı bakar. Beni sevdiğini söyler. Şakalaşırız filan öyle şeylerden hissediyorum ama evlenmeden önceki o ihtiras tabii ki yok, daha dingin, daha huzurlu.

Ayrıca insan sevmeye de alışıyor, o yüzden kişi bile bazen sevgisinin farkında olmuyor evliyken, çünkü sürekli dipdibe olduğun birinden haftada 2 kere buluştuğunda gördüğün ilgiyi, aşkı göremezsin bu kadar kolay bir denklem.

İyi bir baba, ailesine vakit ayıran, yardımcı bir eş, evlilik için yeter. Sevmese size yardım da etmez, ne hali varsa görsün der. Siz eşinizin dilini çözememişsiniz bence. Daha az bencil olup, eşiniz gibi düşünmeye çalışın. Sevdiğini göreceksiniz.
inanın bu yoluda denedim .. beklentilerimi en aza indirdim eşimin gözüyle baktım herşeye
sevmese yardm etmez vs vs diye kendimi telkin ettim ama yok sadece yardm etmek mi sevmek bence değil
ve ben hissedemedikce eşimden uzaklaşıyorum biliyormusunuz bilmiyorum belkide cok abartıyorum belkide cok şey bekliyorum
ama cidden beni sevmiyorsa ?

oglumu anneme bırakma sansım yok neden dersen annemin başındaki afedersin S...sizin teki asla cocugumu kendi zevkim için akşam o adamın yanına emanet edemem.. söylüyorum konuşuyorum bazende yok halen herşey aynı kim bilir belkide yeterli şeyler ben çok şey bekliyorum
o zaman,evde romantiklikler yapin dediggim gibi konusun acikca

Boşanmalisin diyemem. Bu sizin karariniz. Evlilik yurumeyecek birsey yok ortada. Bircok cift anne, baba olarak devam ediyor evlilige, huzur olsun yeter seklinde. Sizde bunu benimseyebilirseniz zamanla sıkıntı kalmayacaktir.

Simdi bircok kisinin eşi saydiginiz özelliklere sahip olmadigi icin romantizmi kafaya takacaklari son şey olarak gorebilirler. Lakin insaniz ya da kendi adima soyliyeyim sevgiyi hissetmek benim icin cok önemli. Gerekirse evde 2 iş eksik yapsin ama benimle ilgili, sevgili olsun isterim, bu konuda beklenti düşüremem. Ev işleri yuruyor zaten bir sekilde ama duygusal boşlukla ben cok zorlanirdim. Bu yuzden sizi hakli buluyorum lakin evlilik bunun icin biter mi ben olsam ne yapardim "bilmiyorum." Bu bir anda kestirilip atilacak birsey degil ama zamanla cok yipratacak birsey .

Boşanmalisin diyemem. Bu sizin karariniz. Evlilik yurumeyecek birsey yok ortada. Bircok cift anne, baba olarak devam ediyor evlilige, huzur olsun yeter seklinde. Sizde bunu benimseyebilirseniz zamanla sıkıntı kalmayacaktir.
Simdi bircok kisinin eşi saydiginiz özelliklere sahip olmadigi icin romantizmi kafaya takacaklari son şey olarak gorebilirler. Lakin insaniz ya da kendi adima soyliyeyim sevgiyi hissetmek benim icin cok önemli. Gerekirse evde 2 iş eksik yapsin ama benimle ilgili, sevgili olsun isterim. Ev işleri yuruyor zaten bir sekilde ama duygusal boşlukla ben cok zorlanirdim. Bu yuzden sizi hakli buluyorum lakin evlilik bunun icin biter mi ben olsam ne yapardim "bilmiyorum."
beni anlamanıza cok sevindim bende öyle bir durumdaydm bir yanım hep boş.. ve gittikce bu boşluk büyüyor dag oluyor..
dediğniz gibi keşke diyorum 2 işim eksik olsada sevdiğini hissetirse bana hep değil ya
arada sırada yeter bana.. ama yok eşim beni sevmiyor bence..
şimdi deidğiniz gibi ev işine yardm etmek bize zaman ayırmak ve iyi bir baba olması cogu kişiye yeterli gelebilir
yada bilemiyorum ben mi sucluyum ben mi çok bencilim ben mı çoook ama çook şey bekliyorum..

eşimle sevgiliyken yüzüme bakar, aşkım sen çok güzelsin yaaa derdi
çok seksisin , sen benimsin ne kadar sanslı bir adamım ben derdi
gözlerin cok güzel derdi,yüzümü koklar, ellerımı alıp avucunun içine öperdi

kaç km oteden neyım eksık bılırdı, tüm aktiviteleri o planlardı
hatta gıyeceğim içç çamasırıma pijamama kadar o alır düşünürdü sevgili ve nişanlı iken

evlendik ne mi oldu
eşim de bana cok yardım eder, arar sorar beni
yemek yoksa dert etmez
evıne bana baglıdır
eve gec gelmez
hep yanımdadır
uzakta olsa ozledım der eve kosa kosa gelır
hep aynı koltukta otururuz mesela
diğer koltuga bıle geceyım ıstemez

ama eskı zamanlardakı gbı değil hiçbirsey
bazen ben de düşerim şüpheye
ben eskılerı ozluyorum çok

birkere dişimi cektırecektım çürümüştü
dişim cekılecek dıye ta kalkıp istanbuldan bursaya geldı yanımda durdu:)
ben ağlasam mesela sabaha kadar konusurdu benımle içimi rahatlatırdı, sen cok naifsin derdi
ben hatalıyım senın gibi ince birini nasıl kırdım derdı ozur dılerdı

şimdi aramız ıyı ama bır konu olsun tartısalım
sen cok alıngansın der
eskıden ıncesın naifsin derdı hosuna giderdi
şimdi adım alıngan oldu

onun gozunde eskıden cekıcı seksı olan ımajım
minnoş oldu, pamugum oldu, bebişim oldu
eskiden dudaklarımın kenarını koklayıp içine ceken adam gitti, şimdi aksamları aç bakayım göbüşü seveyım, han,miş göbüş diyen bir adam geldı

bu durum benım de canımı sıkıyor
bazen benı cocugu gbı sevdiğini düşünüyorum içten içe düşünüp ağlıyorum
kendısıne actıgımda konuyu, sen sorun arıyorsun ben senı boyle sevıyorum dıyor

evet senın durumunda da eşin senı sevmese sana destek olmaz yarım etmez ama bız kadınlar ile erkeklerın evlılıkten beklentılerı sanırım farklı gıbı
eşim bana sevgili iken tv karsısında pinekleyen çiftlerden olmayalım biz evlenınce farklı olalım derdi,
şimdi adamın elinden kumandayı alamıyorum
almak ısteyınce baska evlı çiftler ne yaıyor kı sabaha kadar sohbet mi ediyorlar dıyor
ben de bi acayip seyler düşünuyorum malesef

Değişimi siz başlatın
Ilişki karşılıklı
Siz ona saygı duyduğunuzu gösterin her hareketinizle. Teşekkür edin. Onu bu değişimi fark ettirecek kadar içten yapın.
O sizi kendisine saygılı müteşekkir görünce onun da tavrı size karşı değişecektir. Anlamaması sizin iletememenizle ilgilidir. Belli ki iyi hamurlu bi eşiniz var. Islerin ucundan tutmuş kendi halinde biri değil. Emek verin. Sukredin. Sevin sevilin. Hazır sevgi beklemeyin.

hislerinizde haklısınız
evet açıkça sorun lafı değiştirmeye başından atmaya çalışırsa aynen burada yazdıklarını söyle ona hatta okut... hayat müşterek tabi ki yapacaksın de ama beni sevdiğini söyle durduk yere de gel hiç bişey söylemeden sarıl öp beni de... odun demek ki söyleye söyleye düzelir bence... çiçek al bi gün de papatya al çok bişey istemiyorum de...

hatta gıyeceğim içç çamasırıma pijamama kadar o alır düşünürdü sevgili ve nişanlı iken

evlendik ne mi oldu
yemek yoksa dert etmez
evıne bana baglıdır
eve gec gelmez
hep yanımdadır

ben ağlasam mesela sabaha kadar konusurdu benımle içimi rahatlatırdı, sen cok naifsin derdi

sen cok alıngansın der
şimdi adım alıngan oldu

eskiden dudaklarımın kenarını koklayıp içine ceken adam gitti, şimdi aksamları aç bakayım göbüşü seveyım, han,miş göbüş diyen bir adam geldı

evet senın durumunda da eşin senı sevmese sana destek olmaz yarım etmez ama bız kadınlar ile erkeklerın evlılıkten beklentılerı sanırım farklı gıbı
eşim bana sevgili iken tv karsısında pinekleyen çiftlerden olmayalım biz evlenınce farklı olalım derdi,
almak ısteyınce baska evlı çiftler ne yaıyor kı sabaha kadar sohbet mi ediyorlar dıyor
ben de bi acayip seyler düşünuyorum malesef[/QUOTE] bu cümle bana çok tanıdık geldi ..

beni anlamanıza cok sevindim bende öyle bir durumdaydm bir yanım hep boş.. ve gittikce bu boşluk büyüyor dag oluyor..
dediğniz gibi keşke diyorum 2 işim eksik olsada sevdiğini hissetirse bana hep değil ya
arada sırada yeter bana.. ama yok eşim beni sevmiyor bence..
şimdi deidğiniz gibi ev işine yardm etmek bize zaman ayırmak ve iyi bir baba olması cogu kişiye yeterli gelebilir
yada bilemiyorum ben mi sucluyum ben mi çok bencilim ben mı çoook ama çook şey bekliyorum..

Esiniz bilmiyor desem, nişanliyken gayet iyi hissettiriyormuş. Demekki icinden gelince yapabiliyor. Siz suclu degilsiniz. Insanin esinden sevgi gormek istemesine "buyuk beklenti" diye yaklaşılmasi beni cok sasirtiyor. Zor birsey degil.
Boyle durumlarda cocuktan, sehirden, insanlardan kisa sureligine ayrilmak sanki iyi olurmuş gibi geliyor bana. Mesela bir dağ evi kiralamak, guzel manzarasi olan. :) Belki birseyler kipirdamaz mi acaba? Hem daha sakin konusma firsati bulursunuz.

evlendik ne mi oldu
yemek yoksa dert etmez
evıne bana baglıdır
eve gec gelmez
hep yanımdadır

sen cok alıngansın der
şimdi adım alıngan oldu

konudan çıkardığım özet sonuç
arada bu eşleri değiştirip yenilemek lazım galiba :P

Dün eşime baktım uzun uzun , bir kez daha bu düşünceler belirdi kafamın içinde.
Eşimin bana karşı sevgisini hissedemiyorum , sevildiğimi hissedemiyorum ,bakışlarında o sevgiyi ve aşkı göremiyorum,
Herkes mi böyle ? ben mi bir garibim ? eşim mi tuaf ? kim bu hikayenin suçlusu bilemiyorum..
3 yıllık evliyim 19 aylık oglumuz var.. ikimizde çalışıyoruz.
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder.. ben bunu aslında artı bir özellik olarak görmüyorum
Neden diye soracak olursanız zaten eşler birbirlerine yardım etmeli.. Ve ben onun maddi yükünü hafifletmek adına çalışıyorum..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
Cinsel hayata gelince illaki calısmak + hayat stresi+ çocuk derken tabiki sekkeye ugruyor ama genel anlamda cinsel proplemimiz herhangi bir soguma vs yok..
Şimdi size sormak istiyorum bunlar evlilik için yeter li mi ?
iyi bir baba.. yardımcı bir eş.. ailesine zaman ayıran bir eş..
Onun harici hiç anlaşamayız ben a isem o b.. bir kavga anında kesinlikle uzlaşamayız .. ya o bagırır en sonunda yada ben.. kavga ve tartışmalarımz çok ama çok sık olur artık tartışmaktan da bıktım oglum etkilenmesin diye genelde seslenmiyorum o uyuyunca iletişim kurmaya ve bagırmamaya çalışıyorum..
Ailesini hiç sevmiyorum.. cok tuaf insanlar herneyse..
Birgün olsun bana güzel bir kelime söylediğini duymamışımdır.. evlendiğimizden bu yana asla !
hiç romantik değil ,odunun teki.. asla ama asla sevgisini hissetmiyorum hatta beni sevmediğini hissediyorum hergün romantik olacak değil zaten.. ama 3 yıl dile kolay... ( nişanlıyken asla böyle değildi sevgisini cok güzel hissetirir di.. )
Bazen sorarım beni seviyormusun ?
Sevmesem neden evleneyim..
Sevmesem neden her işine kopturayım sana yardım edeym
bunları yapmayan erkekler de var yine mi aynı şeyler vırt zırt..
Eşimin sevgisini hissedemeyince bende sogumaya başladım
Ciddi anlamda sevmediğini düşünüyorum ben onun için sadece bir eş cocugunun annesi bir hayat arkadaşı işte o kadar sevgi aşk vs yok bence bizim evliliğimizde
Ben mi çok şey bekliyorum ki bu evlilik olayından ?
Kısacası ben sevildiğimi hissedemiyorum kendimi çok değersiz görüyorum bazen onun gözünde ne olacak böyle ? bir kadının hisleride cok kuvvetlidir.. o sevgi hissi yok işte.
Bazen diyorum keşke evde 2 iş eksik olsada sevgisini hissedebilsem o boşluk git gide çıg olup büyümese gözümde diye..
Canimm bunları yapan bi adam zaten esini sevdiğinin gösteriyor bence sizi biraz bunalmis hissediyorum hersey ilk günkü gibi olacak diye bi kaide yok zamanla ask gider yerine sorumluluk olgunluk sakinlik gelir bence bunlar sadece şeytanın vesveleri benimm esimde de romantik degil odunun ta kendisi hata senin artilarim var bana yardim dahi etmez surekli tv izler bazende tlf ugrasir ben sadece ses tonundan bile hisederim beni seviyorumusun diyorum hemde cok diyince hissediyorum onun disinda yok bence bunlari takma kafana

Kuruntu yapıyorsun bence. Sevmeyen bir adama bunları yaptıramazsın. Eşimde açık açık söyler sevmesem neden yardım ediyim?? tv karşısına geçer ayağımı uzatırdım sevdiğim için seni düşündüğüm için yükünü hafifletmek istediğim için yardım ederim herşeyine der. İlla seni seviyorum demeye gerek yok eşiniz size değer veriyor bence.

bu cümle bana çok tanıdık geldi ..[/QUOTE]
diyorum ya hepsi aynı sanırım:)
benı eşim ben arabaya bınerken kapımı acar mesela
soguksa düşünür üstumu orter kalın giy der vs vs

ama ben ıstıyorum ki heyecanlı seyler yasayalım.
bana sensız yasayamam falan desın mesela:)
eskiden derdi
çok sanslıyım ben derdı artık demıyor
bunları soyle dediğimde diyor ki, sanslı oldugumu düşünmesem neden evli kalayım der:)

benım eşim inanılmaz ince bir adamdı ,o bile böyle oldu ise genelı ayndıır deyıp gecmek gerekır dıye düşünuyorum:)

Değişimi siz başlatın
Ilişki karşılıklı
Siz ona saygı duyduğunuzu gösterin her hareketinizle. Teşekkür edin. Onu bu değişimi fark ettirecek kadar içten yapın.
O sizi kendisine saygılı müteşekkir görünce onun da tavrı size karşı değişecektir. Anlamaması sizin iletememenizle ilgilidir. Belli ki iyi hamurlu bi eşiniz var. Islerin ucundan tutmuş kendi halinde biri değil. Emek verin. Sukredin. Sevin sevilin. Hazır sevgi beklemeyin.
emek veriyorum ben adım atıyorum ama herşey yine aynı.. sizce neden. belkide sevmiyor sevmiyorsa zorlamanında bir anlamı yoktur değil mi
ev işlerine felan yaardm etmesi illa seviyor demek değil ki

bu cümle bana çok tanıdık geldi ..
diyorum ya hepsi aynı sanırım:)
benı eşim ben arabaya bınerken kapımı acar mesela
soguksa düşünür üstumu orter kalın giy der vs vs

ama ben ıstıyorum ki heyecanlı seyler yasayalım.
bana sensız yasayamam falan desın mesela:)
eskiden derdi
çok sanslıyım ben derdı artık demıyor
bunları soyle dediğimde diyor ki, sanslı oldugumu düşünmesem neden evli kalayım der:)

benım eşim inanılmaz ince bir adamdı ,o bile böyle oldu ise genelı ayndıır deyıp gecmek gerekır dıye düşünuyorum:)[/QUOTE]
sizin eşiniz yine en azından ufak tefek şeyler yapıyor sizi düşündüğünü söylüyor güzel sözler söylüyor ama benmkinde oda yok ya. oof ne olacak bilmiyorum ben ondan iyice sogudum mu ne yaparsa yapsın fayda etmez artık

Back